Hvordan se yngre

Leter yngre enn alderen din er noe som mange menn og kvinner faktisk ville dø for. Den nådeløse jakten for ungdom har ført til mange kvinner og menn velger for drastiske tiltak fra søker den sagnomsuste fontenen av ungdom til å velge for kosmetiske operasjoner og Botox behandlinger. Denne besettelsen med ungdommen har blitt utnyttet av en rekke kommersielle kosmetiske selskaper som har produkter som de hevder kan miraculously redusere aldringstegn. Men ikke bare er de dyre, men effektiviteten av disse anti aldring kremer og hudpleie produkter er også ganske diskuteres. Så hvordan du ser yngre ut enn alderen din, uten å måtte bruke en formue på kosmetiske operasjoner og hudpleie produkter? Her er noen tips om hvordan du ser yngre naturlig.
Tips for å se yngre Naturally
Spise for å se yngre: Mat rik på antioksidanter hjelp i å nøytralisere frie radikaler som kan føre til rynker og solskader. Videre har de også aktivere giftstoffer i kroppen forårsaket av forurensning og røyking skal spyles ut. Ikke bare gjør de forsinke aldringsprosessen, men også bidra i kampen mot sykdommer som hjertesykdommer, kreft og høyt blodtrykk. Noen av de beste antioksidant rik mat inkluderer:; Bær (Blåbær, bringebær, jordbær etc.) , Grønn te, brokkoli, tomater, hvitløk, spinat, gulrøtter, Soya, hele korn og kornprodukter, Sørg for at ditt kosthold er sunt og balansert og drikke du åtte til ti glass vann per dag. Riktig ernæring er nøkkelen til å se yngre. Unngå sukker og andre søte ting som kan la du huden tørr og rynkete på grunn av glycation prosessen. Inkluder protein rik mat og omega 3 fettsyrer i kostholdet for å reparere hud celler og unngå problemet med slapp hud. Les mer om anti aldring mat for huden.
Beskytt fra Sun Damage: Søn eksponering, spesielt på lang sikt kan forårsake rynker, fine linjer og brune pigmentflekker som kan få deg til å se mye eldre enn du egentlig er. Dette forårsaker nedbrytning av kollagen i huden, dermed, resulterer i et tap av elastisitet og hud fasthet. Se etter solbeskyttelse formler SPF 15 30 som er rike på antioksidanter og inneholder vitamin A, C og E som reduserer solskader. Les mer om hudpleie.
Få Essential Sleep: Mangel på tilstrekkelig søvn kan forårsake puffy, mørke ringer under øynene. I tillegg kan utmattelsen som følger etter at en søvnløs natt øke kortisol eller stress hormon i kroppen. Dette fører til en reduksjon av hudens kollagen og utseendet av alder linjer i ansiktet og kroppen. Forbedre din søvn vaner og sikre at du får nok søvn. Dette vil sikkert hjelpe i celle fornyelse og holde alder linjene i sjakk.
Riktig Skin Care: Face scrubs og skreller laget hjemme kan hjelpe deg slough av den døde huden på ansiktet og kroppen. Dette er ikke bare hjelper deg å bli kvitt den døde hudceller og øke hudens glød, men også bidrar til å øke kollagen produksjonen i kroppen. Før du eksfolierer huske å rense ansiktet for å fjerne smuss og makeup av ansiktet ditt. Det vil fjerne glans, smuss og bakterier av ansiktet hjelper det ser strålende og frisk.
Når du har skrubbet ansiktet, bruk en fuktighetskrem til å hydrat huden. Glyserin og hyaluronsyre gjenopprette hydration balansen i huden, mens produkter som lanolin hindre vannet fra å unnslippe fra huden. I tillegg til kosmetiske formler tilgjengelige i markedet, kan du også bruke naturlige kremer som olivenolje og kokos olje å redusere huden rynkene som skyldes en dehydrert hud. Bruk produkter som inneholder retinoider som har potensial til å reversere skader forårsaket av alderdom.
Les mer på:; tips for yngre hud, Beauty tips for kvinner, i tillegg til disse måter å se yngre, må du gå til regelmessige ansiktsbehandlinger, manikyr og fotpleie til å holde huden fast og elastisk. Med riktig sminke og noen livsstil og kosthold endringer kan du enkelt skru tiden tilbake. Vite hvordan å se yngre kan hjelpe deg nå vakker hud som gløder av helse-og utstråling.