Hvordan fjerner lim

De fleste av oss har oppstått situasjoner med lim eller selvklebende rester på overflater som plast, glass eller klut, at ingen mengden vask synes å bli kvitt. Som en som er både klønete og glad i kunsthåndverk, er det en situasjon jeg ofte ansiktet. Jeg nesten aldri klarer å komme ut av et håndverk prosjekt uten en maling søl, eller litt lim overført til klærne mine. Forutsatt du ikke er kløne som meg, vil du fortsatt måtte forholde seg til den irriterende klistremerke / label rester på ulike underlag, som overtid samler støv, og blir til stygge brune flekker. Den gode nyheten er at det flere måter å takle dette problemet, og flere produkter er til stede fra rundt hjemmet ditt som du kan bruke til å gjøre dette. Her er noen av de mest populære metoder for hvordan å fjerne lim fra plast, glass, hud etc. Les videre flekkfjerning.
Hvordan fjerne lim fra ulike overflater
Plast: Fjerne limrester som er gamle eller fjerne lim fra plast er enklere enn du tror, ​​og benytter samme metode. Fyll en liten bøtte med vann og legg i litt oppvaskmiddel. Dypp en klut i den og legger den over overflaten av lim. La den stå der i flere timer for å fukte limet. Hvis du finner duken bli tørr, og vikle klut og objektet med plast brytes.
Etter ca 3 eller 4 timer, ta av plast brytes og fjern den våte (nå fuktig) klut. Nå bruke en ren klut til å ta av limet som har myknet. Du må gjenta denne prosessen til alle limet har løsnet. Den gode del om denne metoden er at det vil forårsake noen skade på plast overflaten. Men prøve hvis du vil ha en metode som vil gå raskere, ved hjelp av teknisk sprit. Fukt en bomullsdott med noe av det og skvett det videre til limet. Limet vil myke, noe som gir deg mulighet til å tørke det bort med en ren klut. Når du er ferdig, dypp en klut i rent vann og tørk overflaten ren.
Glass: Hvis du lurer på hvordan du fjerner lim fra glass, ville de nevnte metoden fungerer her også. Men som glass ikke vil få ødelagt av en rekke ulike produkter, kan du velge en enklere metode. En populær metode er å mette limet i baby olje, og la den på en stund. I all sannsynlighet, vil dette myke opp limet, og når det skjer, kan man skrape den av med en butt kniv, og vask deretter overflaten med såpe og vann. Andre muligheter er dabbing på litt tennvæske eller WD-40 på limet, vent noen andre eller minutter, og tørk den av. Gjenta prosessen til overflaten er ren.
Cloth: Det finnes flere metoder for hvordan du fjerner lim fra klær. Løsninger som fungerer blant annet være en isbit mot limet i ca 20 sekunder, og deretter bruke en annen klut til å ta limet av. En husholdning produkt som fungerer som magi er eddik, og nesten alltid anbefalt for alle 'hvor å fjerne lim "spørsmål. Sug den klebrige delen av kluten med den og etter 15 minutter, skyll den ut. En annen populær hjem middel er å plassere et absorberende papir (for eksempel et papir håndkle) på begge sider av lim spot. Deretter plasserer en ren klut over papiret og strykejernet over det med et varmt jern. Gjenta til du får all limet ut av kluten over limet, som skal smelte og bevege seg på papirhåndkle.
Les om:; Fjern tapetlim; Slik fjerner Carpet Glue, jeg har funnet ut at den beste måten på hvordan du fjerner lim fra huden, er å tørke det vekk med neglelakkfjerner (som har aceton i det). Men, hvis du har en klippe og limet er fra et plaster, bruke en våt klut mot overflaten, og tørk av noen av limet. Hvis noen fortsatt, prøv masserer stedet med baby olje og tørke av de resterende lim.