Increase Hair Vekst

Long, er vakkert hår det de fleste av oss drømmer om, og bare noen få heldige kan få. Håret ikke bare forbedrer din skjønnhet, men også hjelper deg å oppnå stilen akkurat slik du liker det. Men, hvis du ønsker å gå fra et kort hogge til lange utslåtte hår, så det kan være en møysommelig prosess. Dette er fordi på et gjennomsnitt, vokser menneskelig hår med om lag en fjerdedel tomme per måned. Dette er stort sett bestemt av genetikk, noe som gjør enkelte mennesker ganske enkelt flere utsatt for raske hår vekst, mens andre igjen med langsom vekst og bare flekker. Du kan ikke egentlig øke hår vekst umiddelbart, kan du gjør en rekke ting for å øke hårveksten.
Hvordan øke Hair Vekst naturlig?
Oljing og massere hodebunnen, Massasje håret hver dag for å øke hodebunnen blodsirkulasjonen og stimulerer hår vekst. Videre er vanlige hodebunnen massasje kjent for å løse opp hårsekkene og jevnt distribuere naturlige beskyttende hodebunnen oljer. Dette holder håret tørker ut og faller av. Bruk naturlige oljer som olivenolje, jojobaolje eller kokos olje og med fingertuppene, massere hodebunnen. Du kan også velge massasje verktøy tilgjengelig på markedet.
Fôr Endringer, Hår som er lang og sunt er en refleksjon av din generelle helse. Et ubalansert kosthold kan resultere i ikke bare sykdommer, men også forkrøplet vekst, flisete tupper, og brudd forårsaket av mangel på ernæring i maten. Så uansett hva hårpleieprodukter du bruker, vil hårvekst alltid være mindre. For å øke hårvekst og stoppe hår tap, er det viktig at å ta med et kosthold rikt på vitaminer og mineralene. Rå frukt og grønnsaker som er rik på betakaroten, vitamin A og B-vitaminer hjelper i hårvekst. Utover dette, trenger du også å inkludere protein kilder som ølgjær, fisk, bønner, yoghurt, soya og egg som styrker håret, hindrer håravfall og fremme raskere hårvekst naturlig måte.
Trimme din Håret er flisete tupper og skadet hår, forårsaket av eksponering av håret til skitt, sol og styling produkter kan skade håret og hindre den i å vokse lenge. Få håret trimmet regelmessig av en stylist for å unngå flisete tupper fra å bli verre. Antallet trims at du får avhenger av hvor fort håret vokser.
Rensing hodebunnen, tilstoppede porer grunn av fanget smuss og overdreven sebum produksjon er din verste fiende når det kommer til raskere hårvekst. Holde hodebunnen ren med vanlig hårvask. Bruk mild mild sjampo å rense håret og bruke oljebasert balsam å fukte hårstrå. Naturlige eller organiske produkter som aloe vera hjelpe til å øke håret helse uten å skade håret av overdreven kjemikalier.
Riktig Hårpleie, En av de viktigste tips som bidrar til å øke hårvekst og unngå overdreven Hårtap er riktig hårpleieprodukter. Aldri børste håret når det er fuktig eller dra og rykk på den. Dette kan skade håret og hodebunnen forårsake irritasjon også. Unngå press på hodebunnen med tett ponni hale, klipp og spenner, strikker eller noe som begrenser håret.
Tips for å øke Hair Vekst
I tillegg til de naturlige metoder for å stimulere og øke hårvekst, her er noen vokser håret fortere tips som hjelper deg med å få langt, skinnende hår på kort tid. ; Unngå varme styling for eksempel bruk av oppvarmede valser og perming håret eller rette håret for ofte med flatt jern. Dette fører til at håret blir sprø og faller av. ; Ikke vaske håret for mye. Kan dette føre til tap av de naturlige beskyttende hodebunnen oljer og føre til håret falle. ; Bruk fuktighetskrem hår masker som et hår maske laget av 1 kopp majones og egg. Bruke det på håret og pakk i plast. La være på rundt en halv time og vask deretter av med kaldt vann. ; Harsh kjemikalier som peroksid stede i håret farger er et klart nei for folk som ønsker å øke hårvekst. I stedet bruker naturlige henna-og andre ikke peroxide farger for håret ditt. Les mer på henna for hårvekst. ; Unngå stress kan redusere håret falle. Regelmessige øvelser og meditasjon gjør deg sunn og hjelper deg med å øke hårvekst. ; Les mer på:; vokse hår Raskere naturligvis; Hva gjør håret vokse raskere, Hair Vekst Tips og triks; Husk at disse tipsene som hjelper økt hårvekst hos kvinner som ikke vil gi umiddelbare resultater. Men med regelmessig hårpleie, et riktig kosthold og overholdelse av disse enkle hårvekst tipsene vil du snart har nydelig langt hår som skinner med helse og vitalitet.