Mulberry Tree Beskjæring

Mulberry, også kjent som Morus er en slekt av løvfellende trær av ca 10 til 16 artar. Mulberry trær er innfødt til varme tempererte, samt subtropiske deler av Asia, Afrika, Amerika og Europa. Trærne dyrkes både for sine spiselige frukter og også for landskapsarbeid formål. Det er hovedsakelig tre arter av mulberry som dyrkes for sin frukt. De er kjent som hvit morbær eller Morus alba, røde Mulberry eller Morus rubra og sort morbær eller Morus nigra. Fruktene eller bær av morbærtreet brukes for å lage paier, vin og terter. Bladene på treet er flikete og arrangeres vekselvis. Bladene, særlig de av hvite morbær er de viktigste eller eneste mat kilde til SilkWorm, som hvite Mulberry er også dyrket for silke produksjon. Mulberry kan vokse seg ganske raskt når den er ung. Før planting en morbærtreet, er det svært viktig å finne ut hvilke arter som vil være ideelt for dyrking i klima og jordsmonn. Bortsett fra dette, ville treet kreve litt omsorg og oppmerksomhet, som beskjæring er en viktig del. Så, her er noen tips på morbærtreet beskjæring.
Når å beskjære Mulberry Tree
Den ideelle tiden for beskjæring morbærtreet er den sovende sesongen, da veksten av treet stopper opp. Det er ikke anbefalt å beskjære en morbærtreet, når den vokser fortsatt. I løpet av sovende sesongen, når det ikke er noen blader på treet, kan beskjæring gjøres trygt og enkelt. Generelt er beskjæring sent på sommeren gjøres for å fremme ny vekst, mens i høst, kan beskjæring gjøres før frost, eller når treet er å miste sin bladverket. Resultatløs morbærtreet, som er mer vanlig foretrukket som en landskapsarbeid treet kan beskjæres tidlig på vinteren, når treet har mistet alle sine blader. Du kan imidlertid gjøre unntak fra tidspunktet for beskjæring, på grunn av sikkerhet og helse bekymringer. Hvis du kan finne et stort antall syke og skadede grener på treet, kan de fjernes når som helst på året. Ellers kan treet bli mottakelige for sykdommer og skadedyr. Tilsvarende kan trimming også gjøres på andre tider av sikkerhetsmessige problemer, spesielt når grenene vokser nær telefon eller kraftledninger.
Hvordan beskjære Mulberry Tree
Beskjæring er mer enn bare å opprettholde formen og utseendet til et tre. Beskjæring er viktig for plantehelse og bedre lys og luft sirkulasjon. Mens beskjæring morbærtreet, husk å ikke fjerne mer enn en tredjedel av bladet kalesjen i et enkelt år. Det er også lurt å unngå tunge beskjæring. Det er i utgangspunktet to metoder ansatt for morbærtreet beskjæring inkludert, ufruktbare og gråt morbærtreet beskjæring. Disse teknikkene er kjent som krone reduksjon og pollarding. Pollarding er mer vanlig ansatt for resultatløst morbærtreet beskjæring. I kronen reduksjonen teknikken, er den sentrale lederen kuttet tilbake til lengden på de sekundære grenene. Denne metoden bidrar til å opprettholde formen på treet ved å redusere sin krone størrelse, eller høyden og spredning av kronen. På den annen side, i pollarding, er alle grener skjæres tilbake til de viktigste stammen for å fremme ny vekst. Hver gren er skjæres tilbake til knoke og prosessen gjentas annethvert år. Pollarding er i utgangspunktet gjennomført for unge trær.
Imidlertid kan krone reduksjon og pollarding over en periode, forårsake mye skade på treet. Crown reduksjon kan føre til dype beskjæring sår, som kan være skadelig for treet i det lange løp. Derfor, om mulig, forsøke å unngå tunge beskjæring. I stedet holde treet sunt ved å fjerne alle typer av døde, råtnet eller syke grener. Også fjerne greiner som krysser hverandre, eller de berører bakken. Mens beskjæring grenene, enten kutte dem tilbake til de viktigste stammen eller til et punkt hvor et annet lem vokser fra det. Sammen med beskjæring grenene, fjerne suckers blomstrende ved foten av treet. Ikke sviske morbærtreet mer enn to ganger i året.
Les mer på:; Mulberry Tree Identifikasjon; Mulberry Tree Fakta; Håper disse noen tips om morbærtreet beskjæring skulle vise seg nyttig for å opprettholde en naturlig form, så vel som helse-av juletreet. Sammen med beskjæring, ta hensyn til andre krav av anlegget som, lysforhold og vanning krav, for å sikre riktig vekst av mulberry anlegget. Anlegget foretrekker vanligvis full sol og fuktig, men godt drenert jord. Vanning generelt være nødvendig bare under en ekstremt tørr periode. Tar vare på alle disse ulike aspektene ved anlegget omsorg ville bidra til å vokse en sterk og sunn morbærtreet.