Inverted Bob Hårklipp

Så populær som den var i 2009, er den omvendte bob frisyren alle satt til å opprettholde sin posisjon i 2010 også. En omvendt bob frisyren er trendy og fasjonable, og er et vanlig valg blant ulike kjendiser fra veldig stilfullt Victoria Beckham til Katie Holmes og Paris Hilton.
Bortsett fra å være moteriktig, er denne korte hårklipp også enkle å vedlikeholde. Den holder seg der den er, og er en velsignelse for dem som ikke klarer å håndtere lange hår. Det er en stil som smalner i halsen, og er lengre enn resten av håret på hver side av ansiktet, og dermed vises asymmetrisk. Det er bra for dem som ønsker å gjøre håret ser mer voluminøs. Dens navn kan være villedende, men det er fortsatt veldig feminin, og fortsetter å holde seg populære gjennom hver generasjon.
De inverterte bob haircut definerer modernitet i den personen, som flaunts det. Det finnes flere varianter av denne frisyre, noe som inkluderer den lange inverterte bob haircut, den omvendte bob frisyren med smell, og den lagdelte invertert bob hårklipp. Ta en titt på noen modifiserte versjoner av inverterte bob som er kommet for å bli!
Den lagdelte Inverted Bob Hårklipp
Den lagdelte eller vinklet invertert bob hårklipp er et godt valg for de som har fine hår. Selv de som ikke gjør det, kan oppnå dette ser, med hjelp av et hår Rettetang. Den lagdelte ser skaper forskjellige nivåer, der håret er kuttet, og dermed gi den en kantete utseende. Dette ser vil markere funksjonene i ansiktet. Dermed kan et rundt ansiktet ser lengre, med den lagdelte invertert bob hårklipp. For å kunne gjøre rettferdighet til sitt navn, bør dette hårklipp bli stylet perfekt i en kantete måte. Overgangen fra vinkler til rett snitt på ryggen bør være skarp, men likevel glatt.
Den lagdelte invertert bob frisyren kan bli markert med striper i håret i en farge etter eget valg. Dette aksentuerer kuttet og gjør det mer uttalt som en stil uttalelse. Det kan også brukes langt eller kort, avhengig av ditt valg. I tilfelle du ønsker å bruke det lenge, kan lengden gå opp til skuldrene og litt utover. Ved en kort hårklipp, vil håret lengden være over skulderen og under haken.
The Inverted Bob Hårklipp med Bangs
Legge smeller til omvendt bob frisyren er en endelig verdi tillegg. Det er spesielt egnet for de med en bred panne, som smeller får sin egen plass uten å se shabby. Du kan få en rett pannelugg rett over pannen din, eller du kan prøve ut siden feide smell i tråd med den frisyren du er sportslige. I alle fall, smell i seg selv gjør en uttalelse, og kombinert med den omvendte bob frisyren, være klar til å stå en klasse fra hverandre skjema mengden!
Den invertert bob haircut med smell krever lite vedlikehold, med mindre du har bølgete hår på kronen. I et slikt tilfelle, er det bedre å rette ut bangs å gi dem en skarp, glossy utseende.
Vedlikeholde Inverted Bob Hårklipp
Som nevnt tidligere, krever invertert bob frisyre lite eller ingen vedlikehold. Spesielt for de som allerede har rett, fint hår, kan den omvendte bob bæres av elegant. Mens det er en velsignelse for dem som har rett hår, selv de med bølgete hår kan lage sine egne varianter av den omvendte bob frisyren. For eksempel, kan håret være rett på toppen og bølgete på sidene i tilfelle av lange inverterte bob haircut som går opp til skuldrene.
Litt rette vil gjøre håret veldig lett å vedlikeholde. Som det allerede er en stil i seg selv, ikke denne frisyre ikke krever ekstra oppmerksomhet eller grooming. Bruk av et anti-frizz balsam vil bidra til å opprettholde denne frisyre med letthet. Dessuten kan siden mange av dere har stramme tidsplaner, bare at du bruker noen leave-in balsam etter hårvask. Dette vil holde hårklipp ser som det skal. Kvinner pleier å få den omvendte bob hårklipp å fremheve volumet på håret, så prøv å bruke noen Volumizing gels og sjampo for å opprettholde volumet. Husk å klippe håret ditt, en gang hver 4. uke for å holde frisyre ser friske.
Les mer på:; Hårklipp Styles og ideer, hårklipp; Den klassiske bob har blitt fornyet med denne store utvalg av invertert bob frisyrer. Velg din personlige stil og bærer det bort med bravur!