Slik Grout Tile

Hvis du har en tidligere erfaring i fliser eller kjøkkenbenken topper, så fuging flis kan vise seg å være en del av kaken for deg. Fuging er prosessen med å forsegle fugene mellom flisene. Skjønt, søker fugemasse til nye gulvfliser, ikke krever ekstraordinært mur ferdigheter, du sikker trenger for å utføre forsvarlig behandling mens blande fugemasse og bruke den til leddene. Også før du starter prosjektet, er det viktig å samle de verktøy og materialer, som du trenger for ditt prosjekt. Gitt nedenfor er en liste over verktøy og materialer som du trenger for ditt prosjekt og tips om hvordan du fuger fliser. Mer om hvordan du installerer keramiske fliser gulv.
Slik Grout Tile: Tips
Verktøy og materialer; Grout blanding; Grout sealer, murskje eller fugemasse float, Vann, Svamper, av gummi eller latex hansker, Liten pensel eller fugemasse applikatoren; Hvordan Grout Floor Tile
Hvis du velger å bruke tørr fugemasse pulver i stedet fugemasse blanding, må du blande pulveret i vannet. Følg instruksjonene på pakken for å få en ønsket konsistens. Bland i henhold til størrelsen på prosjektet. Hvis du har mindre ledd å fugemasse, bør da konsistensen på blandingen være at en peanut smør mens, større ledd bør fuges med en blanding som er like konsekvent som en brøddeig eller litt mykere. Les også gulv og keramiske fliser på gulv.
Når du har blandingen klar, satt på latex hansker og gjør deg klar for fuging fliser. Forbered overflaten av fliser ved å tørke dem rene og fjerne skitt eller smuss. Mens fuging fliser, bør du helst begynne å jobbe fra hjørnene i rommet mot midten. Så sakte begynne å bruke fugemasse med en sparkel eller fugemasse flyte på hvert ledd. Begynner å arbeide ved å holde sparkelen på 40 grader til overflaten på flisen. Gjenta samme prosedyre ved å vri på sparkel på motsatt side. Unngå å søle gysemassen blandingen på flisen og også fylle fugemasse like under nivået på flisen. Når du er ferdig med den felles, holde sparkelen ved 90 grader og dra den over felles. Dette fjerner overflødig fugemasse fra felles. Siden er fugemasse vannløselig, kan du tørke den ren med en fuktig klut.
Neste, dryss tørre mørtelen pulver på nylig anvendt fugemasse i leddet. Påfør den tørre mørtelen pulver i sirkulære bevegelser og komprimere den, før den går i ett med nystekte brukt fugemasse. Gjenta prosedyren for alle ledd. Du bør opprettholde en jevn temperatur gjennom hele prosjektet, slik som å få enda resultater. Mørtelen begynner å tørke innen 30 minutter med å søke den. Ved hjelp av en fuktig svamp eller en fille, start å tørke flisen å bli kvitt alle spor av fugemasse rester. La fugemasse tørke i minst 72 timer før påføring av fugemasse sealer. Når mørtelen sett i helt, bruke fugemasse fangstskuta med en tynn pensel. Følg alle anvisninger og unngå søl. Fangstskuta tar ca 24 timer å tørke helt. Fugemasse sealer beskytter mørtelen fra mugg, sopp og eventuelle flekker.
Les mer på:; Grout Rengjøring tips; Hvordan Clean Grout - Hjemmelaget Grout Renhold; Grout Removal Tools: Slik fjerner Grout; Dette var alt om fuging av keramisk gulv, i tilfelle du lurer på om hvordan du fugemasse dusj fliser, du rett og slett nødt til å følge samme prosedyre. Håper disse tipsene om "hvordan å fugemasse flis 'hjelpe deg på fuging fliser av rommene dine. Hvis du ikke er sikker på å fullføre oppgaven selv, kan du alltid stole på profesjonell hjelp til å få jobben gjort.