First Dato Ideer

Så du har funnet deg en partner, og tenker på noen første date ideer til planlegging av dato for å bli bedre kjent med hverandre. En første date er en meget viktig anledning for å gjøre et godt inntrykk på din partner. Det er spesielt beregnet på å vite alt eller mesteparten av tingene om atferd og personlighet av en person du skal møte.
Tips for First Datoer; Valget av plasseringen der du begge ville møtet opp ville stor grad avhenge av hvorvidt du allerede kjenner hverandre eller er bare om å starte forholdet. Hvis du er på en første date med en noe ukjent person, gjør det et poeng å velge en mer offentlig sted. I dette tilfellet, som du må bare lære mer om partneren din liker, misliker, atferd og tenkemåte, må du velge et sted hvor du dere begge kan diskutere fritt. Les mer på gode date ideer.
Sett på noen klær som du normalt bruke til enhver anledning, og holde deg selv "du". Det er bedre ikke å prøve og være noen du ikke. Som dette er en dato for å vite hverandre, diskutere så mye du kan i tiden tilgjengelige. Du absolutt ikke vil ha dere begge bare sitte inaktiv for det meste av tiden og stille spørsmål ved periodiske intervaller. Delta i en aktivitet som dere begge liker, som for eksempel svømming, idrett, besøke en fornøyelsespark, og tema park eller en gate rettferdig, etc.
Les mer på:; First Date tips, First Date spørsmål; Fun First Date Ideer, Det finnes mange gode steder hvor du kan gå på en første date. Den beste og enkleste første date idé er å ha kaffe eller te på en god hage restaurant eller kafé. Dette vil holde mye tid for dere begge å bli kjent hverandre. Hvis denne datoen går bra, kan du ha en bedre date som inkluderer tur og andre friluftsaktiviteter.
En film etterfulgt av en middag kan være en god idé for et første date hvori begge enkeltpersoner allerede er godt kjent med og tillit hverandre. Men, hvis du møter en ny partner, er en film ikke er den riktige ideen, som du både vil ikke få mye tid til å snakke med hverandre.
Andre gode første date ideer har et besøk til en nærliggende marked og gåing nedover veien, går til en museum, sjekker ut malerier i et kunstgalleri, osv. Hvis du begge elsker dans, kan du se en konsert danseforestilling sammen.
Går fiske i et rolig og rolig beliggenhet er den beste måten å diskutere dine interesser og føler med partneren din. En sykkel ri rundt byen veier er en av den rimeligste valgene for første datoer. Et annet rimelig alternativ er å gå til en lokal kake og dessert butikk, og har iskrem eller din favoritt kake.
På ditt første date, kan du også besøke en botanisk hage i din by. Hvis enten av dere liker lesing, kan du gå til bokhandlere i nabolaget dine og kjøpe bøker som du eller din partner liker å lese. Du kan også besøke en musikkbutikk og spør henne hvilke musikere og kunstnere hun lytter til. Du kan deretter kjøpe CDer av kunstnerne hun liker å høre.
Les mer på:; Second Dato Ideas; First Date Ideas Og Questions; Blind Date Tips; Dette var noen av de første date ideer som kan vurderes. Imidlertid kan du også komme opp med din egen kreative første datoen ideer, og sette en godt inntrykk på din partner. Husk, når det er en første date med en person fortsatt å være kjent, velg et sted hvor du kan snakke og vite at personen bedre. Gode ​​diskusjoner vil sikkert øke sjansene for forholdet bli bedre.