Lip Tatoveringer

Tatoveringer har blitt en fashion statement med tatovering aficionados etterlot ingen sted uberørt med denne kroppskunst. Det er folk, som har nesten hver eneste del av kroppen dekket med tatoveringer. Hvis alle kroppens deler er dekket med en tatovering, hvordan kan noen la leppene alene? Lip tatoveringer har blitt en stor hit med hard core tattoo elskere. Disse tatoveringer som jeg tidligere har nevnt er gjort på underleppen, men kan også gjøres på overleppen. Lip tatoveringer gjør en veldig personlig utsagn og det er en ære for tatovering aficionados. Vi vil lese litt om leppe tatoveringer historie, før vi får inn design og ideer for leppe tatoveringer.
Historien om Lip Tattoos
Er du nysgjerrig, der fikk tattoo elskere får lip tattoo ideer fra? Vel det var fra branding av hestene. Hester var og fortsatt er merket på nedre og øvre lepper å holde dem trygt fra rovdyr. Bruken av disse tatoveringene startet etter at kvinnene ønsket å kamuflere den problematiske området deres lepper. Problemene kan variere, for eksempel noen kvinner brukte leppe tatoveringer til å tykne sine tynne lepper, mens andre brukte den til å smale leppene. Dette ble gjort ved hjelp av mørk rød eller brun pigmenter. Vil du lese mer om do leppe tatoveringer vondt.
Lip Tattoo Ideer
Den totale areal, som kan brukes til å lage tatoveringer på er svært liten i tilfelle av leppene. Derfor er det vanskelig å eksperimentere med den tatovering design, men du kan eksperimentere litt med fargene brukt til å lage disse tatoveringer. Design, noe som brukes for leppe tatoveringer er små i størrelse og design som brukes er også enkle og ikke komplisert. Lucky nummer kan brukes til å lage lip tatovering design. Navn på kjære er veldig vanlig å lage lip tatovering design. Men det finnes andre ord tatovering design, som også brukes til å gjøre disse tatoveringer. Du vil kanskje lese mer om leppe tatoveringer fakta.
Den vanligste leppen tatovering design brukes til en indre leppe tatovering er ordet tatoveringer. Noen av de mest brukte ord er Cool, Peace, Nydelig, smerte, Au, Himmelen, Alene, Chaos, Carnivore, Thrash, øl, osv. Sammen med listen over ord som jeg nettopp nevnte, kan krenkende ord også brukt til å lage leppe tatoveringer. Hvis du og partneren din ønsker å få en tatovering laget, kan du velge ord som "Forever & noensinne". Hver partner får ett ord tatovert på sine lepper. I tilfelle du går inn for leppe tatoveringer på begge leppene, så kan du velge noe sånt som 'Nei Advarsel', 'Danger Zone', etc. Du må blekk det første ordet på overleppen og den andre ordet på underleppen. Hvis du har en morsom bein, kan du også velge morsomt leppe tatoveringer også. Folk, også bruke feilstavede ord for å gjøre det litt annerledes enn den vanlige tatovering design. Den mest vanlige feilstavede ord som brukes er "FUCT" eller "FCUK", osv. For å gjøre din tatovering design unik, må du være mer kreativ.
Hvis du er glad i design mer enn ord, det finnes alternativer tilgjengelig. Den vanligste blant utformingen tatoveringer er hjertet tatovering design og skalle tatoveringer. Men, kan du være kreativ og få blomst tatoveringer laget i små størrelser. Det finnes et enormt utvalg av blomster design, som du kan velge mellom å lage leppe tatoveringer.
For mer informasjon, kan du ønsker å lese videre; Lip Tatoveringer: Hvor lenge de varer; Leppe Tattoo Care; Lip Tattoo ettervern; Leppetatoveringer falmer veldig lett. If statistikken er å antas over 40% av leppe tatoveringer visne etter et år. Hvis du ønsker å vedlikeholde din tatovering, må du få det om igjen om og om igjen. Å ta omsorg er av vital betydning, når det kommer til leppe tatoveringer. Men, bare en ord av forsiktighet, hvis du lider av herpes viral infeksjon, så er det ikke anbefales, at du har en leppe tatovering laget.