Creme Brulee Torch

Mens opprinnelsen til crème brulee er omtvistet (det britiske, franske og spanske alle legge beslag på det), er det ikke benektes at det er Cordon bleu av desserter. Dette dessert som vanligvis serveres i individuelle ramekins, består en base av rike vaniljekrem toppet med et lag hard karamell. Mens the vaniljesaus kokes i varmt vann, det er en rekke måter å oppnå den harde karamell laget. Et lag med sukker er stenket på og deretter smeltet å lage karamell. Man kan bruke enten superfin, brunt sukker eller sukker, selv om smaken fra brunt sukker regnes som den beste. Metodene for å smelte sukkeret er varierte. Les videre kjøkkenapparater.
Etableringen av harde karamell er en kinkig konsept, for det må gjøres stund holder vaniljesaus cool. Ørkenen er tradisjonelt servert med vaniljesaus kule og det harde karamell laget hot, derfor en crème brulee lykt er beste alternativet. De som ikke har dette apparatet pleier ved å plassere ramekin under en broiler forvarmet til maksimumstemperatur. Alternative metoder omfatter plassering det under en under ett salamander, som er en liten, ekstremt varmt, metall jern med en lang håndtak, eller ved flambéing en hard brennevin på den. Svært sjelden, kan plater av karamell utarbeides separat og sette på topp akkurat før servering. Finn mer om andre kjøkken bestikk.
Hva er en lommelykt Creme Brulee?, Nå, ville du ha samlet that en crème brulee lommelykt brukes primært for caramelizing sukker. Å oppgi tydelig, er det en hånd holdt enhet, og creme brulee fakkelen drivstoff kan være butan, propan eller annen brennbar væske. Enheten er knapp eller utløse operert, noe som tenner flammen. Om det er en butan lommelykt, gir den en blålig farget flamme. Noen fakler er utstyrt med barnesikrede sikkerhetslåser å forhindre utilsiktet antennelse og skade. Mens creme brulee fakkelen instruksjoner er alltid gitt med enheten, den anbefalte måte å bruke det er å første strø på enkelte fine-korn hvitt sukker, deretter holder fakkelen noen inches unna vaniljesaus, bruke sirkulære bevegelser å smelte sukker. Stopp når du har en jevn brun lag av karamellisert sukker, men prøv å gjøre dette så fort som mulig. Deg enn å la det avkjøles, slik at den bryter med en sprekk når du graver inn i den. Mens teknikken er ikke vanskelig, kan det ta par prøver for deg å mestre det og få perfekt glatte brunt lag.
Crème Brulee Torch Set, en crème brulee lykt sett kommer vanligvis inkluderer ramekins. For eksempel, kommer Bonjour Creme Brulee Torch sammen med 4 ovale ramekins som har scalloped kanter. Fakkelen er laget av rustfritt stål og har en avtagbar stativ, og en anti-flare flamme med justerbar temperatur. Man trenger butan drivstoff for creme brulee fakkelen refill. Porselenets ramekins er sagt å være trygt å bruke i mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, og ovn. De andre creme brulee fakkelen bruk er for smelte ost for løk suppe, browning Bakt Alaska og andre meringues, oppvarming og smeltende ost for gryteretter og lasagne og elles det du kan tenke off! Crème brulee fakler prises mellom $ 20 US Dollars (USD) og kan gå opp til $ 50 USD. Blant de anerkjente skaperne av crème brulee fakler er Bed, Bath og Beyond og Crate og Barrel.
Mens hyppig brukte på TV matlaging viser, vet at en crème brulee lommelykt er ikke avgjørende å gjøre gode crème brulee. Faktisk, mens noen kokker sverger til dem, andre bare ikke se hva all oppstyret handler om.