Grønn Tea Fakta

Grønn te har dukket som en perfekt lokkefugl i helse kick fasen og for god grunn. Det har komfortabelt fast seg i helse saft og makt drinker kategori og har lyktes i få helse freaks å bytte fra vanlig kaffe og svart te til selve. Så, tror vi det tide du kjenner noen mye trengte grønn te fakta.
Grønn Tea Fakta
Grønn te er også kjent som kinesisk te og kommer fra bladene av Camellia Sinesis anlegget. Bladene av denne planten er enten dampet eller bakt motsetning til svart teblader som er fermentert. Dette gir dem deres grønne farge og hjelper til å beholde det meste av potente næringsstoffer (polyfenoler) som går tapt når tebladene er fermentert. Antioksidantene som er tilstede i grønn te er like gode som stede i over 21 grønnsaker og frukt. Selv om det er en prosentandel av koffein innhold i grønn te (30-40 mgs), den ikke medføre syke effekter som kan være forårsaket av normal koffein. Dette skyldes de to forbindelser som er tilstede i grønn te - EGCG (epigallocatechin gallate) og theanine. Begge disse forbindelsene vil eliminere syke effekter av koffein og gjengi dem ufarlige. Stedet vil disse to forbindelsene sammen med koffein hjelp i fremme vekttap sammen med andre fordeler. Les mer på gjør grønn te inneholder koffein?
Det er flere grønn te fordeler at ett kan snakke om, men for dem å ha effekt på en normal voksne, må de bli fortært i større kvaliteter. Den generelle Fordelene er som følger:; Grønn te har antioksidanter kalt polyfenoler som hjelper i forebygge brystkreft og stoppe veksten av nye kreftceller generelt. ; Grønn te er kjent å redusere svulster, risikoen for hjertet angrep og andre helserelaterte spørsmål. ; Grønn te hvis tas regelmessig har vært kjent å ha anti-aging fordeler. ; Grønn te er effektivt i behandling abscesser, problemer av blære og drar nytte diabetespasienter. ; Det har vært vellykket i senke kolesterolnivået av mennesker lider fra høy kolesterol. ; Studier viser at grønn te kanskje hjelpe mennesker som lider av Alzheimer. ; Det hjelper i fordøyelsen og reduserer metthetsfølelsen og bloating. ; Det rids ett person av dårlig ånde. ; Den stopper gum sykdommer og forhindrer dental decay. ; Den antioksidanter stede i grønn te ødelegge dårlige bakterier i tarmen og derfor fungerer som en katalysator i fordøyelsen. ; Det hjelper med vekttap. Les mer på grønn te fett metabolizer. ; Det forhindrer nedbrutt kreft. ; Det har kjent å dra folk lider av søvnapné. ; Det bidrar til å øke en persons humør. ; Det lindrer nerver og etterlater en person følelse mer energized. ; Den forbedrer kvaliteten av huden og hår. ; Det senker blodtrykket. ; Les mer på er grønn te bra for deg?
Grønn Tea for Vekttap
Grønn te og vekttap har blitt sett å gå hånd i hånd. En av de store grønn te fakta er at grønn te har vært bevist å føre til vekttap. Vektøkning er vanligvis forårsaket skyldes et overskudd av triglyceride i kroppen. Selv om det er nødvendig for fysiske aktiviteter, vil over sekresjon av dette stoffet føre til kroppen konvertere ekstra sekreter til fett. Grønn te inneholder polyfenoler som er ansvarlige for aktivering enzymet som oppløses overflødig triglyceride. Derfor, kan forbruker grønn te effektivt føre til brenning av dette fettet og en eventuell vekttap.
Grønn te er også ansvarlig for å stimulere metabolismen prosessen - en direkte følge av noe som er vekttap. The EGCG vil forårsake overflødig fettet skal frigis inn blodet stream. Dette fettet brukes deretter som drivstoff og brent av av kroppen. Gir dermed ekstra energi, shedding kroppsfett og overflødig vann i kroppen. The catechin polyfenoler (EGCG) som er tilstede i te stimulere bruken av fettsyrer som vil redusere frekvensen av bruk av karbohydrater i kroppen. Dette vil tillater større utholdenhet, dermed lar deg opprettholde din energi nivåer og trening for en lengre tid. Og mer trening vil føre til mer vekttap. Les mer på; Green Tea å miste vekt; Grønn teekstrakt og Vekttap; Forhåpentligvis, har jeg kunnet avslutte denne emnet på en heller fristende notat. Har grønn te fakta vært fristende nok for deg å ta en kopp dag? Vi håper virkelig det.