Tørr Nail Polish

En flekkete neglelakk kan irritere noen kvinne. Vi søker ofte neglelakk, la alle våre aktiviteter og sitte stille i noen minutter etter at søknaden, slik at våre neglelakk kan bli tørr og blir ikke bortskjemt. Men så mange ganger det har skjedd at det øyeblikk vi tror at våre neglene er helt tørre og vi begynne å gå om vårt arbeid, innser vi at det fortsatt var vått, og har fått flekkete, ødelegger vår hele manikyr og selvfølgelig vårt humør og ! Mange kvinner som meg må ha gått gjennom denne situasjonen. Så for å hjelpe dem ut, her er noen tips om hvordan du bruker neglelakk på en slik måte at den tørker ut raskt, etterfulgt av noen kreative metoder for å tørke neglelakk hjemme.
Tips om Bruk av Nail Polish
Hvor raskt vil du kunne tørke neglelakk, avhenger en god del på den måten du påføre et strøk lakk på neglen din. Ideelt sett bør du påføre to strøk med en spiker maling på spikeren din. Den andre strøk er vanligvis brukt for å gi spikeren en selv ser. Imidlertid er den feilen de fleste kvinner gjør at de gjelder tykke lag med neglelakk, begge gangene. Dette bør unngås som to tykke lag vil ta mye tid å tørke. Så, for å tørre negler raskt, alltid bruke tynne lag med polish.
En annen ting som bør holdes i bakhodet, post neglelakk søknaden, er å påføre et strøk av hurtigtørkende, gjennomsiktig neglelakk, på toppen av polish. Disse tørker raskt gjennomsiktig neglelakk lakker inneholder ingredienser som mineralolje, som ikke bare hjelper å beskytte neglelakk fra å bli knust, men også bistand i neglepleie. Disse klare spikeren polerer gjøre neglelakk tørker raskt også.
Metoder for å Dry Nail Polish raskt
Bruk en Fan, One de enkleste måtene å tørke neglelakk er å holde hendene foran viften. Selv om det kan ta litt tid før neglelakk vil være helt tørr, er denne metoden den billigste og krever ikke annet enn litt ekstra tid. Les mer på neglelakk penner.
Blow-Dry; Den raskeste måten å tørke neglelakk, er å bruke en hårføner, og rette sin luft mot neglene. Husk å sette hårføner til minimum mens tørker neglene. Det ville ta ca to minutter for neglelakk til å bli helt tørr, når du bruker en hårføner.
Kaldtvanns; annen rask tørke neglelakk metode er å suge neglene i kaldt vann i ca ett minutt etter bruk av neglelakk på dem. Bare holde en skål med vann i fryseren på kjøleskapet i ca femten minutter. I mellomtiden gjelder neglelakk på neglene. Ta ut bollen med vann og dypp din nymalt neglene i den. Den avkjølte vannet vil hjelpe på å sette spikeren maling på neglene, og dermed tørke dem raskt i prosessen.
Nail Sprøyter, hurtigtørkende neglelakk spray, som er tilgjengelig i mange skjønnhet butikker i disse dager, blir også brukt til å tørke neglelakk raskt. Etter bruk av neglelakk, spray neglene med spikeren spray på en slik måte at en selv, er tynt lag dannes. Hold spikeren sprayflaske litt bort fra negler mens sprøyting som å holde flasken for nær kan noen ganger chip neglelakk.
Les mer på:; Nail Polish Ingredienser; Nail Care Produkter: Nail Polish og Lotion: Dette er noen måter å tørke neglelakk. Men hvis du ikke har tid eller tålmodighet for de ovennevnte metodene, ville et godt alternativ for deg være å bruke tørre neglelakk strimler i stedet for den vanlige neglelakk. Disse tørr emalje strimler vanligvis kommer i et sett av seksten. De trenger bare å bli sittende fast til naturlige negler og etter sengeposter formes i samsvar med lengden og bredden på den naturlige neglen. Disse tørre neglelakk strimler enkelt kan brukes hjemme slik at du ikke engang trenger å gå til stuen. Også strimler disse vanligvis varer i fjorten dager, og dermed, i motsetning neglelakk, trenger de ikke å brukes om og om igjen.