Hvordan Fortell din Foreldre You're Pregnant

Endelig! Pinnen svinger rosa og du vet du gravid. Spenningen er nesten for mye å inneholde og alt du vil gjøre er løpe til ditt soverom vinduet og brøl oppå stemmen din for alle verden å høre - Jeg Gravid! På (OK ikke gjør det, er det ikke bra for babyen). Vi så får følelser skjønt. Men hva er moroa i den jenta? Du ønsker dine foreldre og ektemann å hoppe med glede også, rett? Så hvorfor ikke komme opp med noen unike måter om hvordan å fortelle foreldrene dine du gravid. Avtalt? OK, ta notater 'forårsake kommer rett opp er morsomme måter å fortelle foreldrene dine du gravid!
Creative Måter å Fortell You're Pregnant
The Rose med en Twist; Få en haug med røde roser og en enkelt rosa rose. Sett opp en tag som sier Fra babyen på gjeng røde roser og sette From baby vår på singelen rosa en. Se om de får hint.
Personal Gaver; Buy den minste størrelsen baby klær som du kan finne. Nå print eller skrive personlige meldinger på dem, liker jeg hjerte granny eller jeg er sint om bestefar. Så gavepapir dem og gi det til de respektive folk. Når de åpner sine gaver - de vet.
Circle en Date; Send en kalender med et innlegg på den som sier 'Ikke glipp denne datoen'. Når de slår til den dagen de finner Å ha en baby! pent dekorert på datoen. Hvordan gøy er at?
Baby Plakater; Ring foreldrene dine over på middag og før de skriv huset, har de levende området dekorert med baby plakater ... oh! Jeg tror de vil få drift.
Post en Card; Mail en kort til begge settene med å-være-besteforeldre at sier 'Congrats New Besteforeldre på Block !'...En frenetisk, ekstatisk samtale venter på deg når de får det. Dette gjør for en veldig unik måte på hvordan å fortelle hvis du er gravid.
Kast en Picnic, Ordne for en piknik. Når alle sitter ved bordet, pass drikker rundt og ekskluderer deg selv. Når noen passerer en drink til deg si Nei takk. Jeg vil ikke gjøre at for 9 måneder nå. Deretter vente på den brusende og skriker å dø ned.
Si det Over Pictionary; Spør familien over til en spill natt. Under en omgang pictionary eller charades, uavgjort eller handle ut at du er gravid og se hvem kan gjette det først. Dette er definitivt en morsom måte å fortelle mom du gravid.
Bruk en kjole; Når du finner ut om de gode nyhetene, sier neste gang du møter dine foreldre, ha en fødselspermisjon kjole (som er nok av en giveaway) som er spesielt designet og "One Baby kommer opp" eller "Baby om bord ' . Se hva de har å si - kanskje de vil du kompliment med valget av en slik unik måte på hvordan å fortelle foreldrene dine at du er gravid.
Ship dem over; Denne er spesielt for å fortelle mamma du er gravid. Skip eller sende over en boks full av bind til henne med et notat som sier jeg ikke vil være behov for disse på en gang nå.
Kjøpe meg en baby-sete; Kjøp en baby sete og plassere den i nærheten av spisebordet som et tillegg til stolene. Når foreldrene dine gå i, noe mer vil måtte bli sagt.
Baby filmer; Lei alle baby filmer som du kan tenke på. I den siste tape sette en lapp der det står Gjett hvem som er det nyeste medlemmet av svangerskapet troppen. Spør din mann / foreldre til å sette i at tape etter at du har sett de andre. Så la dem lese notat.
Si Baby!, Når du er i en gruppe, samles alle rundt etter en gruppe blunk. Say Say Cheese for første snap og jeg er gravid på neste. Reaksjonene du fange vil være uvurderlig.
Baby Bok; Ring foreldrene dine over og midt samtale si at jeg virkelig elsker denne forfatteren og hennes andre bøker. Så pass på en baby bok til dem. Vil ikke at være moro?
Ta henne Shopping; Ta med mor til en baby butikk på påskudd av å kjøpe en gave til en baby shower. Så midt midtgangen nonchalant sier Dette ville se søt på en baby, ville det ikke? Ah tror jeg skal kjøpe den nå og se for meg selv i 9 måneder.
Pass rundt Fett, Samle alle i en gruppe og passerer rundt noen fet stekt mat. Så si hvorfor skulle jeg være den eneste med voksende hofter og en feit mage?! Se om de får det.
Sonography resultater; Ta Ultralyd sonography bilde og sette den i din manns kontor fil. Eller legge den til dine foreldre med budskapet Møt deg i 9 måneder. Les mer på kreative måter å annonsere graviditeten.
Så nå som du vet av de mest enkle og unike måter hvordan å fortelle foreldrene dine at du er gravid. Velge én. Si det med stil og gjøre det et minne å huske!Alle de beste!