Hvor å selge gull smykker

Som de fleste andre ting, går til og med smykker av moten på et tidspunkt. Og noen smykker som du hadde fra et par år siden kan være en fashion faux pas akkurat nå! Derfor, etter noen år, kanskje et spesielt design gå helt av moten, og hele poenget med smykker går ut av vinduet. Nå er smykker ganske dyrt og ikke noe som du kan bare kaste ut. Det er heller ikke noe at du kan holde ligge i garderoben din uselessly. Så hvorfor ikke utforske muligheten for å selge din gamle gullsmykker? Du kan gjøre en god slant ut av det, som du kan kjøpe nye smykker, eller bare kjøpe litt penger. Men der for å selge gull smykker?
Hvordan Selg Old Gold Jewelry
Det eneste problemet med å selge gamle gullsmykker er at du kanskje ville aldri innse den fulle verdien av gull, eller for den saks skyld, kanskje ikke engang den opprinnelige prisen på varen. Hvorfor så? Fordi, tro det eller ei, verdien av gull smykker svekker seg. Som er grunnen gull smykker, i motsetning gullbarrer og gullmynter, ikke kommer under purview av gull investeringer. Gold smykker er ofte utsatt for vær og vind og på grunn av utstrakt bruk, er det en sjanse for at gullet ikke vil se så bra som det gjorde da du kjøpte den, og dermed vil ha en betydelig lavere pris videresalg. Samtidig, gull som er i perfekt stand vil, i beste fall innser bare som de sier, 'sin vekt i gull'. Men prisen du betalte gullsmeden for håndverket eller hans artisteri, vil du nesten aldri tilbake.
Så når du går ut for å motta bud for brukte smykker, bli varslet om at du kanskje må selge det på en ganske slått ned prisen. Men gitt den hastigheten som prisen på gull går opp, kan det likevel lande deg en pen penny.
Så hvordan og hvor du skal selge gull smykker? Det første trinnet er å selvsagt gjøre din forskning. Du trenger å vite alt om vekter og prisene på gull, tiltakene, de satser, den opprinnelige prisen på prisen på smykker elementet som du selger og går priser for lignende smykker. Nå den nest viktigste spørsmålet er hvor å selge gull smykker? Til høystbydende selvfølgelig!
Gullsmeder og bonde butikker er det beste alternativet for normal gamle smykker. Hvis det ikke er noe fancy om, normal smykker, det beste du kan gjøre med som er å smelte den og kanskje bruke det, da gullsmed vil gi en rettferdig tilbud for en pris som han skal kjøpe den fra deg for. Men igjen, gullsmeder og bonde butikker kan prøve og få deg til å selge inntil en litt billig, så gjør din forskning og fikse en pris du forventer, realistisk. Spør etter 5-10% mer, og så etter litt forhandlinger som bonde butikk eieren vil gjøre, vil du bli slått ned til den prisen som du ville.
Men hvis du har en virkelig fantastisk stykke, Collector's Edition håndlagde smykker element, noe som ville ta tak i fancy av en samler, og burde ikke bare være kastet i støpeskjeen, så å si, så er det bedre å nærme seg et museum, en auksjonarius eller en samler. Det er flere grunner som frister folk til å selge sin gamle, men likevel helt uvurderlig familie gull. Noen elementer er mer enn bare gull, de er en varig representative for sine tider og en høyere pris. Så hvis du tror du er i besittelse av en slik antikke element så er det bedre å selge den til noen som vil vurdere sitt sanne verdi og vil kjøpe det på en fenomenalt høyere rate. Og i slike sjeldne tilfeller vil du motta en høyere pris for smykker enn den absolutte prisen på vekten av gull. MYE høyere i virkeligheten!
Her er en relatert artikkel om hvordan du kjøper gull, i tilfelle du tenker på å bruke utbyttet av de solgte gull smykker å kjøpe nye smykker.
Så dette var alt om hvordan og hvor du skal selge gull smykker. Saken med salg av gull smykker er at det er ikke så tøff, men du trenger å gjøre din forskning, slik at du innser den sanne verdien av gull og trenger ikke å betale for mindre enn hva det er verdt.