Hair Cutting Teknikker

Det er ulike teknikker ved hjelp som du kan kutte ditt eget hår. Men noen teknikker som innebærer å bruke et skarpt blad som høvelen er bedre overlatt til fagfolk. Men, kan noen enkle snipping og trimming hår klippeteknikker med en god saks, gjøres hjemme. Ved å praktisere disse hår klippeteknikker, vil du kunne kutte ditt eget hår bedre og med gi en hårklipp til andre. La oss se på håret kutte teknikker for kvinner og menn.
Ulike Hair Cutting Teknikker
Beskrevet nedenfor er de ulike håret klippeteknikker, som trenger grunnleggende ting som to speil, et par gode hår klipping saks, litt hår klemmer, en god kam og en vannflaske med en spray munnstykke. Vask håret og bruk et håndkle til å tørke håret, men ikke helt tørr håret, holde dem fuktig slik at å kutte dem vil bli lettere.
Grunnleggende Trimming: Lære å trimme ditt eget hår, er ganske enkelt. Hvis du ønsker å bare klippe håret ditt, eller få en ren klassisk bob deretter bruke disse grunnleggende hår klippeteknikker. Gre fuktige rett ned, og del dem i midten. Nå tar en kroppsdel ​​som referanse for måling, start trimming håret. For eksempel hvis du ønsker å trimme håret til haken din, så ta haken som en måling. Pass på at du jobber i en rett linje, og bruk en back speil for å klippe håret tilbake nøyaktig.
Felles Layer Cutting Fashion: Den vanlige metoden som brukes til å gi den lagdelte effekt på håret, gjøres ved avskjed den fuktige håret i midten, og deretter i henhold til lengden på den lagdelte håret man ønsker, er håret snipped av ved å holde seksjoner av håret, og jobber helt til den nederste delen av håret. Da håret på den andre siden av avskjed er kuttet. Ledsag lagvis frisyrer med smell, for å gi den et mer elegant utseende.
Enklere Layer Cutting Technique: Denne metoden er ikke stor når du ønsker å gå for dypt lag, men er en av de gode håret klippeteknikker som er veldig enkelt og kan gjøres av nybegynnere. Det fungerer bra på mennesker med hår lengde som når sine skuldre eller nedenfor. For å bruke denne teknikken hårklipp, sitte på en stol og bøye seg helt til du kommer på toppen av hodet er vendt mot gulvet. Gre fuktig hår rett ned, og deretter bruke saks klipper håret i en perfekt rett linje, fra venstre mot høyre. Personer med tykt hår kan trenge mer enn ett kutt. Så sitter rett i stolen, del håret i midten og sjekke lagdelte effekten.
Razor Hair Cutting Technique: Denne metoden er blant de avanserte håret kutte teknikker, men en veldig populær en som det gir en stilig effekt pistrete til hårtuppene. Det myker også frisyre, og gir en kul look. En spesiell hår klipping barberhøvel verktøyet brukes til å lage denne effekten. Den stylist kjører høvelen verktøyet gjennom håret og det snips av kantene pent å gi en pistrete effekt.
Legge Bangs og Frynser: Dette er en av de hårklipp stiler og ideer som ligner på trimming og lagdeling hår klippeteknikker. For en sløv fringe, bare ta den fremre delen av håret ditt, og i nærheten av din øyenbryn linje, klippe håret i en rett linje. For en vanlig pannelugg, må du klipp av noen hårstrå for å gi den et mykt utseende. Å gå for noe side feiing smell, kuttet en fremre delen av håret ditt til den når en lengde som måler opp til midten av nesen lengde, del håret sideveis og klipp av kantene på begge sider av hår.
Gradert Hair Cutting Technique: Dette er et annet hår klipping teknikk, noe som er bedre igjen til fagfolk. I denne teknikken, er håret gredd rett ned, og deretter bruke lengden på utsiden linje som en guide, er håret holdes vekk fra hodet og deretter bulk håret er trimmet ut fra utsiden linjene. Les mer på uteksaminert bob hårklipp.
Hair Cutting Bruke Clippers: Bruke clippers for hårklipp, er populære blant håret kutte teknikker for menn. De brukes for tett kutt som surra stil hårklipp. Å lære å klippe ditt eget hår ved hjelp clippers, følg disse tipsene. Sett av kniver på klipperen på den lengden du ønsker å oppnå med klippe og deretter kjøre klipperen på områder av hodet hvor du ønsker å ha det nære kuttet effekten.
Disse var de ulike håret klippeteknikker. Øv med de grunnleggende håret klippeteknikker og som du får mer erfaring, vil hårklipp bli mer fine og stilige. Så bruker over teknikker for å klippe håret i forskjellige stiler kjølig, og nyte din nye frisyre!