Slik installerer Baderom Fan

Du trenger ikke være en hi-fi elektrisk eller mekanisk ingeniør å gjøre dette. Hvis du gjorde det bra på skolen koble kretser og alle i vitenskapen klasse, ville du kunne gjøre det bra. Ikke fortvil! Jeg vil kutte spenningen nå. Jeg snakker om hvorvidt det er en kake spasertur eller en tøff jobb å vite hvordan du installerer baderomsvifte. Vel, selv om du har en god idé om hvordan elektriske kretser og det liker arbeidet, kan det ikke være så vanskelig. Selv om du ikke gjør det, kan du definitivt prøve seg i dette arbeidet gjøres av oss dødelige. Forutsatt at du installerer en ny fan og start fra scratch, er dette hvordan du kan være i stand til å gjøre det.
Installere Baderom Fan
Rekvisita, Drywall så eller roterende sag, elektrisk utstyr (wire, bokser, bolig klemmer, etc.), Eksos duct (for nye installasjoner), Razor kniv, grønne eller gips tape, Joint sammensatte, Lyspærer for lett / baderomsvifte, Ladder for kraft cut-off.
Metode
Steg # 1: Ok dette er ikke å skremme deg vekk i begynnelsen, men det er et faktum. En ny baderomsvifte installasjonen kommer til å bli vanskelig og komplisert. Men hvis badet har adkomst ovenfra og en klar åpning mot eksoskanal, kan det oppnås.
Step # 2: Finn strømkilden for viften. Du ville ideelt må kjøre minimum en, eller enda mer enn det byttet kretser fra det punktet der viften skal være fast fra bryteren. Normalt du trenger en enkel krets for en lys, vifte og varme enhet, hvis montert. Les mer på takvifte deler og installasjon.
Steg # 3: Nå er din jobb er å finne en eksoskanal. Dette er normalt ventilert til yttersiden av huset gjennom siden av huset eller gjennom taket.
Steg # 4: Du er klar til å installere viften på dette tidspunktet. Installer riktig kabelklemmen i elektriske boliger knockout ment for kabelen skal løpe til enheten. Deretter fester viftehuset til taket bjelke, etterfulgt av feste eksoskanal. Koble elektriske enheten til tilsvarende ledninger og terminaler. Du er nesten ferdig så langt som hvordan man installerer et bad fan er bekymret.
Steg # 5: Til syvende og siste trinnet du trenger å gjøre er å sjekke og teste om viften fungerer. Slå av strømmen på bryteren og teste brytere. Når dette er gjort, igjen holde strømmen til du er helt ferdig med å installere en baderomsvifte. Les mer om utendørs takvifte vedlikehold.
Dette var om å installere en helt ny fan. Her er hvordan du kan erstatte en dysfunksjonell fan i badet. ; Koble eksisterende elektriske tilkoblinger fra viften som allerede var der. ; Mens du gjør dette, ta ekstra omsorg fordi huset er koblet til avtrekkskanal, og du ønsker å bruke det igjen. ; Sjekk ut om eksosen er det samme størrelse som eksos festet til huset. ; Du ville også være lurt å sjekke hva slags elektriske kabelen har blitt koblet til viften, og deretter fastsette riktig kabel klemme i den elektriske boliger knockout. , Da den nye viften må være koblet til taket bjelke deretter koble eksoskanal. ; Kjør den elektriske ledningen gjennom den allerede installerte klemmen i huset. , Så å gå et skritt nærmere å installere en takvifte, koble de elektriske kablene til tilsvarende ledninger eller terminaler, slik at hele elektriske anlegget av viften er på plass og jordet. ; Slå på strømmen på breaker, etterfulgt av testing viften bekrefter riktig bevegelse. ; Så akkurat som du gjorde tidligere, slå av strømmen til du er helt ferdig med installasjonen viften. ; Men nå har vi et problem med hensyn til hvordan du installerer baderomsvifte. Det er et gapende hull i taket som må fikses. ; Start reparasjon ved å skjære taket materialet tilbake. ; Dette vil gi deg et kvadrat eller rektangel som har minst halvparten av bjelke kantene av taket på hver side av viften hvor en ny brikke kan skrues. , Klipp et stykke tørrmur eller grønne i henhold til størrelsen på det hullet, og deretter markere plasseringen av huset flensen, som er på baksiden av stykket. Dette er å kutte ut åpningen av viften. , Klipp åpningen av viften og hold stykket opp å teste montering. ; Installer drywall med hjelp av drywall skruer langs takbjelker. , Å fikse støttes kantene bruker enten gips klipp, skruer og Backer boards. , Endelig gjørme og tape leddene og fikse en pære i kontakten og kontroller. Fest dekselet, strømmen slås på ved bryteren. Gratulerer! Du har nå oppnådd det kunststykket å installere bad fan! Hvis du vil vite mer hvordan du installerer baderomsvifte i kjelleren, vel, er du nesten der hvis du har fått dette. Til syvende og sist du ikke trenger engang bekymre deg for hvordan du installerer baderomsvifte timer, er det ikke en tøff spør etter at du har installert et bad fan.
Dette var en "exhaust'ing sesjon i hvordan du installerer badet fan, jeg håper dette viser seg å være nyttig! Jeg logger av her!