Soverom Design Tips

Soverommet er hjertet i våre hjem, kjære hjem - der du tilbringer mesteparten av tiden din å lese, slappe av, kle seg, se på tv, kose seg og sove av kurs! Og du vil bli overrasket over å vite at ditt soverom farger og design påvirke ditt humør-o-meter i løpet av dagen! Soverommet ditt Dekoren er en direkte refleksjon av din personlighet. Så, bør du egentlig velge et design som uttrykker den type person du er. De viktigste elementene i et soverom design er dens fargekombinasjon, møbler og belysning. Den grunnleggende tema som du kan designe din soverommet kan grovt klassifiseres som kult tema, rolig og beroligende tema og levende tema. Når du vil ta en titt på hva disse ordningene design handler om, kan det hende du kan koble deg med en av dem, slik som å velge en. Det som virkelig teller, er, bør soverommet ditt ser estetisk fredelig, men likevel interessant. Som jeg har sagt tidligere, de tre viktigste aspektene ved soverommet design tips innebære soverommet fargekombinasjon, soveromsmøbler og soverommet belysning.
Soverom Design Tips til soverom Fargevalg
Jeg vet hvor mye du elsker å eksperimentere med farger, men det setter deg ned er tanken på å kjede med lyse farger på soverommet. For de av dere, som elsker styling sine hjem, er det mange måter å velge farger for soverommet, som ville aldri kjedelig. Farger av soverommet ditt vil ha en direkte effekt på humør og energinivå.
Cool Fargevalg; Hvis du vil at soverommet har kule farger, blå, grønn, lilla og hvitt kan være fargene for deg. Vel, betyr ikke dette at du vil male alle veggene i soverommet med en av disse fargene. Det ville definitivt problemer øynene. Hva du kan gjøre er, male tre vegger rundt sengen med en farge som har en mild tone av krem ​​og muren som kommendes forutsetninger sengen kan males i levende grønt, blått eller lilla. Som ryggen vil stå overfor denne muren, vil lysstyrken på veggen fargen ikke være stressende for øynene, men når du er inne på soverommet kan du føle dens lysstyrke!
Vibrant Fargevalg, Hvis du er en person som er høyt og elsker en bling eller en tiltalende element, farger som fuksia, lilla, og rødt vil gjøre underverker for soverommet. Du kan bruke et pulserende trykt fuchsia tapet på veggen bak sengen og male resten av veggene med en blek rosa, eller en gjørmete nyanse av rødt eller en kombinasjon av begge med en blek perlehvit farge. Du kan også bruke jordfarger som beige, brunt og bleke krem ​​for å legge til en følelse av varme.
Classic Fargevalg; Det er farger som ser kult, det er farger som ser varmt og levende, og så er det noen fargesammensetninger som ser stilige og aldri gå av moten! En slik farge ordningen er elfenben hvit med en fargetone av gylden eller en ibenholt svart og grå farger reflekterer også et stilig utseende. Du male en vegg hvit med små detaljering av gylne i møbler og gardiner eller få veggene malt i alternative hvit og grå eller sort og grå. Både komboer fungerer bra med sølv og gull detaljering i gardiner, møbler, side bord osv. Jeg vil komme til de dekorasjoner senere. Les mer på:; Bedroom Fargevalg, soverom Wall Painting Ideer; Bedroom Wall Decor; Bedroom Design Tips For Bedroom Møbler
Klassisk europeisk stil Møbler, Kall det et tema eller en stil av møbler, klassisk europeisk stil av senger, garderober og komfort stoler spell eleganse og luksus på samme tid. Klassisk europeisk stil av møbler går best med klassiske fargevalg. Det kan fungere med levende farger også, hvis deigning er gjort godt. Hvis du har en klassisk fargevalg, europeiske møbler med en fargetone av gylden vil sette landemerker i luksus. For eksempel, har veggene malt i hvitt og grått i alternative mønster. Legg til en grå trykt bakgrunnsbilde med gylne print på for veggen bak sengen, og har en fransk seng med mørk brun sidebord og en gyllen side lampe. Accessorize det med en liten sofa og et enkelt love-sete laget med mørk farget tre og gylne detaljer. Husk at denne stilen ville se flott ut i en stor størrelse soverom. Hvis soverommet ditt er liten i størrelse, fylt denne typen satt opp ville se for uten plass til å bevege seg rundt.
Urban Funksjonelle Møbler, best egnet for en liten leilighet eller en leilighet, fungerer denne stilen av møbler flott med alle fargevalg - kult, levende og klassisk. Det gjør et stort omfang for å eksperimentere med kombinasjoner av alle stilarter. Urban funksjonelle møbler har en plass til å huse alle tingene dine i bare et rom, og tro meg eller ikke, bruker den laveste plass! Det er det som gjør oss kalle det urbane funksjonelle nok. Den kommer i ulike former og er tilgjengelig i de fleste moderne og sofistikert design. Det er noe med urbane møbler som tiltrekker alle. Urban moderne møbler har også en stor kapasitet på lagring, det er derfor det er en populær favoritt over hele verden. En god idé kan være male veggene hvite og legge til en fuchsia maling på noen vegg. Dette vil funk hele rommet opp! Legg til tilbehør som en stor fuchsia farget stol eller matche gardiner med fuchsia, slik at fargen temaet er opprettholdt på rommet ditt. Mer på.
Soverom Design Tips om belysning
Perfekt soverommet belysning kan fremheve et kjedelig design i fristende design og feil belysning kan ødelegge utseendet på de beste møbler og fargevalg i katastrofe! Ja, er belysning som drivstoff på soverommet design og dekor. For de av dere som har valgt et tøft utseende for ditt soverom, bør gå for beroligende lys i blekt hvitt, krem ​​og lys gul. Hvis du har malt en vegg bak sengen med et pulserende farger eller du har en slags vegg dekor gjort, velger gult bilde lys eller spot lamper på den aktuelle veggen, slik at det driver alle oppmerksomhet på funky vegg dekor. En søt lampeskjerm på nattbordet gir en koselig, varm-lit utseende. For en dramatisk soverom, kan du vurdere å sette opp neon eller lineær lys under senga for 'flytende seng "utseende. Du kan også plassere disse lineær lysene under POP taket for en annen glød! Ikke ting i alle typer lys på soverommet. Hold deg til én farge ordningen utseende.
Soverommet dekorere tips og ideer
Å ha en stilig møbler og matchende det med fargene i rommet ditt, ikke vil gjøre nok til å gjøre et soverom ser himmelsk. Prøv disse fantastiske soverommet dekorere tips og ideer og krydre ditt roms atmosfære. Ta en nærmere titt på bed-ark, dekker seng, tepper og annet tilbehør, som ikke vil la deg gå ut av soverommet ditt et eneste øyeblikk! , Prøv en "Biba-look" med en feminin blanding av gamle møbler, 70's style kurvmakerarbeider og rikt utskårne speil. Gjør det til å se alle de mer vimsete med nydelig tilbehør som skimrende silke laken med frynser, blonder og fjær. Dette ser vil definitivt vekke en drøm flukt i deg! , Bare gift og ønsker en romantisk ut? Prøv layering hele soverommet med forskjellige nyanser av krem ​​og off-white med blekt hvitt for en håpløst romantisk bakteppe. Hvert enkelt element i soverommet, rett fra et putetrekk til den enorme lysekronen stilige lyset bør være i forskjellige nyanser av krem ​​og off-white. ; Hvis du har designet din soverommet i en klassisk farge ordning med europeisk stil møbler, kunne man god idé å legge en stor klassisk lysekrone lys. Oppbevar den kongelige med gylden sengetøy, utsmykket detaljering, silke og blonder gardiner som legger tunge glamour. Soverom med disse temaene er sensuelt innbydende. ; Hvis du ønsker en utandørs titt, legg til litt fersken, lys blå og hvite til fargepaletten. En nøytral og utandørs utseende er tidløst og gir mye plass. Du kan konvertere en av de fire veggene i et gigantisk fransk vindu, slik at solen stråler og greener å passere! ; Hvis rommet forbannelser enkelhet, legge et stort gulv lampeskjerm på en av hjørnene på soverommet for å legge til en designer utseende. ; Les mer på:; Hvordan Dekorer en Soverom, soverom dekorere ideer, Decorating Tips for små soverom, jeg kunne skrive for en hele dagen på soverommet design tips, men jeg trenger å melde seg på dette stadiet. Her håper at disse ideene vil gjøre underverk for deg og ditt soverom. Prøv disse nye soverommet dekorere ideer og gi din soverommet sitt mye velfortjent makeover. Soverommet-slapper vil ha en ny definisjon - ren nytelse!