Hvordan få Crayon ut av Klær

Hvis du elsker å jobbe med fargestifter eller har fått barn hjemme, klær farget med fargestifter er sikkert ikke en sjelden visning for deg. Du må være på utkikk etter måter på hvordan du fjerner fargestifter fra klær. Her har du åpnet nettside som vil gi deg nyttig informasjon. Hold lesing.
Instruksjoner om Crayon flekkfjerning, Det er noen materialer som du trenger, fjerne flekker fettstift ut av klærne. Disse inkluderer en rengjøring produkt, helst med flekkfjerning seg, vaskeklut eller papir håndkle, vaskemiddel, oppvaskmiddel og farge safe blekemiddel.
Spre vaskeklut eller papir håndkle på gulvet eller på et bord. Ta stykke tøy som er farget med stift og spre den på tørkepapir. Pass på den siden som er farget med fargestift ansikter opp. Sett noen flekkfjerning produktet på flekken området. La den være uforstyrret i ca 10-15 minutter. Dette er nødvendig for at penetrasjon av det aktive stoffet som finnes i flekkfjerning produktet. Hvis nødvendig, sette noen flere mengden av flekkfjerning produktet. Hensikten er å mette duken med det. Dette vil gjøre oppgaven med å fjerne stift ut av klærne litt lettere og enklere.
Etter gjennomføring av anbefalte tidsperiode, flip over klær. Den siden som var vendt mot gulvet skal vende opp nå. Sett noen mengde flekkfjerning produktet på de fargede området på duken. Igjen, la den bli og mette duken i 10-15 minutter. Ta oppvask væske og hell en liten mengde av det på de fargede området av kluten. Gni det forsiktig med en børste. For bedre og raskere rengjøring, gni det separat på begge sidene. Du kan skvette et par dråper vann hvis du føler behov for.
Ta en bøtte med varmt vann. Sug kluten utarbeidet i fremgangsmåten ovenfor i dette varmt vann. Dette bestemte trinnet vil bryte binding mellom stoffet og flekken ingrediensene. La den være i ca en halv time. Ta kluten ut av vannet og pensle de fargede området på den med børsten. Pass på at du gjør det forsiktig som overdreven gni kan rive duken. Sett den i en bøtte med rent varmt vann. Ta den ut igjen og klem ut overflødig vann. Gjenta dette trinnet for å sette klut i varmt vann og klemme ut overflødig vann, 2-3 ganger. Du vil finne at flekken har bleknet i stor grad. Les mer på flekkfjerning fra klær.
Et svært viktig poeng verdt å nevne her er å prøve noe for å beskytte fargen på stoffet. Du må bruke en farge-safe blekemiddel for å holde stoffet fargen intakt. Bruken retning er vanligvis nevnt tydelig på pakken. Gå ut og få en kvalitet farge-safe blekemiddel for å fjerne stift flekker helt fra klærne. Spre kluten behandlet på denne måten ut i solen. La den lufttørke. I tilfelle du fortsatt finner flekker stift på klær, gjenta alle trinnene stift flekkfjerning beskrevet i denne artikkelen. Dette vil definitivt gi deg en flekk fri klut, om ikke etter den andre og sikkert etter tredje vask. Nå, leppestifter inneholder også en viss mengde voks, så det ville gjøre deg godt å sjekke ut leppestift flekkfjerning.
Lurer du på hvordan komme stift ut av klær som har tørket. Det kan være enkelte ting som kan gjøre arbeidet enklere. Crayon har voks som ett sine viktigste ingrediensene. Derfor vil gni voks innskudd i flekken på duken hjelpe deg mye å fjerne stift karakterer fra duken. Skrape wax off med en kniv. Du kan også bruke en isbit å fjerne voks fra flekken. Følg alle instruksjonene som er nevnt her i denne artikkelen om "hvordan få fargestifter ut av klær" godt å få klærne dine gratis fra flekker og smuss når som helst.