Identifisere Trær

Moder Natur har skjenket oss mange trær og plantearter. Trær kommer i forskjellige former, størrelser og teksturer. Hva ville du gjøre hvis du blir bedt om å levere en oppgave som krever kunnskap om ulike trær. Tree identifikasjon vil være det første du trenger å vite. Så hvis du liker å være i fanget av naturen og verdsette sin skjønnhet og variasjon, er det på tide du forbedre din kunnskap om trær og busker. Så, kjøpe en god felt guide som gir en inngående kunnskap om identifisering busker, trær og busker som vokser i din region. Et felt guide vil gi deg god informasjon om forskjellige aspekter involvert i identifisering av ulike planter og trær. Du kan skille mellom ulike typer trær og busker ved å se på deres blader, kvister, frukt, blomster og bark. Les mer på busk identifisering.
Nå, la oss fokusere på treet type og finne ut om det er et bartre eller løvtrær.
Identifisering av bartrær og løvtrær, Bartrær hører til bartrær orden, deres nål-lignende utseende og kjegler gjør det enkelt å identifisere dem. De fleste av bartre er eviggrønne og kaste sine skjellete eller nål-lignende blader hvert år. Hver sesong ser en fornyelse av deres blader. Disse kan kategoriseres under bartrær, eviggrønne og bartre. Evergreen som navnet antyder har blader gjennom hele sesongen. Mykt tre trær er eviggrønne i naturen og bære kjegler. Eksempler på bartre er gran, seder, gran og furu.
Løvfellende trær, derimot, kan bli identifisert av deres blader. Trær som Maples og syriner har enkle blader på kvisten som møtte motsatt av hverandre. Eksempler på enkle blader ligger vekselvis på kvisten er bjørk, vier og popler. Noen løvtrær som ask og Buckeye har sammensatte blader som ligger på motsatt side av parykk, mens andre liker gresshopper og valnøtt har sammensatte blader ligger vekselvis på kvisten.
Identifisere Trær av deres forfedre, Når det kommer til noen trær, vil bare en titt på bladene sine klare noen tvil om deres identitet. Det kan være tilfelle med furutrær. Nålen-lignende utseende gjør det lett identifiserbare. Men hva de skal gjøre når det gjelder identifisering av ulike typer blader? Bladene kunne være bredt klassifiseres i enkle og sammensatte blader. Har du sett en lønnetrær? Du ville ha observert at lønn, bøk, eik og flere andre trær har en brosjyre på en stilk. Disse er enkle blader. Sammensatte blader har en fjærkledd utseende. Forskjellen ligger i det faktum at flere brosjyrer er festet på en lang blad stamme. Disse kan kategoriseres i finnete og håndformet. Finnete er betegnelsen for trær med fjær-lignende blader. Håndformet, som ordet antyder, ligner formen på håndflaten vår. Håndformet har mange brosjyrer vokser fra spissen av stammen.
Bladene kunne bli identifisert ved deres ulike former. Leaves kan være glatt, tannede eller flikete. Du kan også ta en titt på intrikate detaljene. Det kan være ulike typer mønstre. Du kunne se om de paret opp på samme nivå langs hver sin side av stammen. De ulike typene tannet eller flikete bladene kunne være merket ut av formen eller størrelsen på tennene sine og lapper som henholdsvis. Du kan sjekke ut tekstur eller duften forbundet med bladene. Et godt eksempel er sedertre som kan gjenkjennes med den unike duft som skogen gir ut. Les mer på identifisering av trær av sine blader.
Identifisere Trær av Bark, Trær kan også bli identifisert av sin bark. Så, er du klar til å utforske berøring! Touch barken av treet og prøve å føle teksturen av barken. Det kan være uniform, spiny, eksentrisk, glatt eller ridged. Denne metoden kan være nyttig i tilfelle av trær som har nådd sin alder av modenhet. Du kan oppleve forskjellige mønstre når du trykker på treets bark. Fargen på bark kan også være en parameter i å identifisere trær. For eksempel, hvis du prøver å skrelle barken av sølv bjørk, bryter det ned i små strimler i horisontal retning. Når du prøver å skrelle barken av papir bjørk, kommer det ut som store strimler, og eksponerer sin rosa-orange lag på undersiden. Du vil oppleve hvordan ulike typer bark løsner i ulike formet strimler. Noen trestammer er svært unikt i sitt utseende, derfor kan de bli identifisert lett. Eksempler på slike trær er honning johannesbrødkjernemel og Hercules-klubb treet. I tilfelle, er identifikasjon av bark ikke interessant nok, du kan også forsøke treet identifisering av blomst.
Identifisere Trær ved Fruits; En annen måte å identifisere trær er ved å studere deres frukter. Eiketrær produserer eikenøtter. Så, hvis du vet hvordan en eikenøtt ser ut, kan du enkelt identifisere et eiketre. Frukt kan kategoriseres i mange typer: bær, bacate, pepo, hesperidium, steinfrukt og pome er bare noen få kategorier. Vi vet alle hva bær se ut. Kjøttfulle skall danner en del av det. Dette er frukten eggstokk vegg, noe som myker når frukten modner. Bacate inkluderer frukter som banan og avocado. Vannmeloner, gresskar og andre frukter i gresskaret familien kan bli identifisert med sine harde og tykke rinds. Sitrusfrukter som appelsin og sitron er kategorisert under hesperidium. Drupes inkluderer mango, mandler og kokosnøtter. Disse fruktene har frø med et hardt lag av belegg rundt det. Pome består av frukter som pære og eple. Frukten kjernevirksomhet er belagt med en spiselig vev kalt hypanthium. Du kan også identifisere trær av sine nøtter. Hickory trær kan bli identifisert av sine nøtter.
Så ville identifisere trær være lettere hvis du lære om ulike deler av et tre. Identifisere blader, frukt, bark og måten den vokser. Så, se inn i feltet guide og starte berikende din kunnskap om trær. Det er på tide å gå grønne!