Hvordan fjerner Window Tint

Fjerne vinduet tint er vanskelig jobb, men du kan definitivt gjøre det med litt innsats. Fjerne vindu tint blir avgjørende, som tilstanden forverres etter viss tid, fører til bobler av filmen. Dette er tiden da du kanskje føler behov for å fjerne fargen og velge en ny. I noen tilfeller kan vinduet missfarging lovene som varierer fra stat til stat, være grunn til at du vil fjerne den og erstatte. Derfor kan lære hvordan du fjerner vinduet tint være nyttig. Selv om du kan alltid ta bilen til en fargetone butikk for å fjerne filmen, hvorfor ikke prøve det selv og lagre vinduet tint fjerningen koste. Slik fjerner vindu tint fra sidevinduene og bak vinduene på en bil.
Hvordan fjerne Window Tint fra Car Windows
Materiale Obligatorisk; vil fjerne bilvinduet tint, trenger du svarte søppelsekker, glass renere, ammoniakk (ufortynnet), barberblad eller en skarp kniv, super-fine stålull, såpevann, spray flaske og beskyttende ansiktsmaske.
Prosedyre: Det er best å arbeide på den bakre vinduene først, og deretter gå videre til sidevinduene eller vice-versa. Ikke arbeid på alle vinduer om gangen.
Steg 1: Første trinn av prosedyre på hvordan du fjerner vinduet farge er å parkere bilen i Søn Ta søppelpose og skjær den i form av vinduene. Du trenger ikke å være for perfekt, det må bare dekke hele vinduet med rette. Nå, fyll såpevann i sprayflaske og spray det over vinduet. Deretter tar posen og dekk bak vinduene med den. Gjør den flat med hendene.
Trinn 2, har vanligvis vinduet tint mer enn ett lag med film. Når du har søppelpose på vinduet, absorberer den varmen fra solstrålene og hjelper prosessen med å trekke av filmen lag i en gå.
Trinn 3: Nå må du bruke ammoniakk. Før du bruker den, må du beskytte den indre overflaten. Også må du bære maske. Nå spray vinduet filmen med ufortynnet ammoniakk riktig. Mens det er vått, plassere en annen søppelsekk over det. Kontroller at sollyset faller rett over bakre vinduene i ca en time, vil det hjelpe mykere tone lim og dermed bidra i vinduet tint fjerning prosedyren.
Trinn 4; Dette er den viktigste trinnet. Start trekke av filmen. Løft den fra hjørnet forsiktig med et barberblad. Nå skrelle den av med fingrene. Prøv å ta den av i ett stykke. Fjern gjenværende brikker bruker barberblad, vær forsiktig. Du kan fjerne eventuelle rester av lim ved hjelp av super fin stålull og ammoniakk. Nå kan du fjerne den ytre søppelsekk. Avslutt prosedyren ved å rense vinduet med en kommersiell vindu renere. Arbeidet med de resterende vinduene på samme måte. Oppgaven med å fjerne vinduet tint fra bilvinduet er ferdig! Hvis du vil lære hvordan du fjerner vindu tint fra huset vinduer, les videre måter å fjerne vinduet film.
Les mer på Window Vipper:; Window Vipper Prisene; Window Vipper Cost; Hvordan fjerne vinduet farge er definitivt ikke lenger en vanskelig oppgave. Mens det finnes andre alternativer som duct tape vindu tint fjerning eller varme-metoden, er dette den populære metoden. Alt du trenger å gjøre er å jobbe med tålmodighet og når du har god tid og selvfølgelig en solrik dag, for å sikre best resultat.