Kniv Sliping Verktøy

Ingenting er mer frustrerende enn å sette ut for å lage et gourmetmåltid med den beste av kjøtt, bare å finne en sløv kniv (og annet kjøkkenutstyr bestikk) ler sadistically på din tilstand. Du kan ikke kaste bort kniven, fordi la oss innse det, er de på ingen måte billig, men du kan ikke gå videre med en butt kniv heller. For en conundrum! Så hva så? Enkelt .. bare skjerpe knivene til perfeksjon og du er flink til å gå. Hvordan? Med tips om kniven slipe verktøy som vi er i ferd med å gi deg. Les og lær.
Verktøy for sliping Kniver
Bruk en Stone; For best resultat bruk en stein som har 3 tekstur lag på det - Fine, medium og grov. Stones som olje steiner, bryner og benken steiner kan brukes til dette formålet. Deretter følger disse instruksjonene, Pass på at steinen er tilstrekkelig smøres med olje eller vann. ; Det viktigste er å opprettholde riktig vinkel når skjerpe verktøyet. ; Hold den på en 30 til 40 graders vinkel mot steinen. , Pass på at steinen er på et flatt underlag. , Hold kniven i håndtaket og dra den over steinen mot deg, og deretter mot yttersiden. ; Fortsett å gjøre dette til du har oppnådd den nødvendige skarpheten til kanten. ; Deretter flip kniven over og skjerpe de andre kanten på samme måte. , Du vet at kniven er skarp nok når du hører en "Burr 'lyd. ; For å redusere denne lyden, bare hogd kniven gjennom en finere stein. Det er å ta, en stein som er av finere kvalitet og opprettholde samme vinkel som ble brukt i skjerpe kniven, kjøre kniven 2-3 ganger over det. ; Les mer om hvordan du kan skjerpe en kniv.
Bruk Steel, ved hjelp av en oppskarping stål bidrar til at de skarpe kantene på kniven glatt og slå den rett.
Ta stål og legg den på et flatt underlag i en stående posisjon. ; Bruk venstre hånd for å holde den på plass. , Så ta kniven, og plasser den mot stål med slutten av bladet (den delen som er nærmest håndtaket) på stål. , Så vipper kniven til rundt en 20-30 graders vinkel. , Nå bruker den vinkelen trekker kniven mot deg og på tvers av stål. ; Gjør dette minst 10-15 ganger før kanten er skarp. ; Slå deretter side og bruke samme teknikk for å skjerpe den andre kanten. ; Etter at oppskarping er fullført, tørk av kniven med en klut, slik at ingen bortkommen metal er tilbake. ; Bruk stål til å skjerpe kniver ofte slik at de ikke mister sin kant og blir sløve. Dette regnes som en av de beste kniven slipe verktøy. ; Les mer om hvordan du skal slipe en lommekniv.
Bruk en Taggete eller Diamond Steel; Et keramisk stål kan også brukes for det samme. : Ta en kniv og hold det på et 40-50 graders vinkel mot kniven. ; Så opprettholde den vinkelen feier kniven ned hele lengden av keramiske stål. ; Gjenta denne handlingen 20-30 ganger for å oppnå skarphet. , The rounder stålet desto skarpere og kniven blir. ; Etter den ene siden har blitt skjerpet, slår til den andre siden og form det også. ; Bruk en fil, ved hjelp av en fil er relativt enklere. : Ta en stål-fil, og hold den mot kniven, så begynner å skjerpe hver sagtakkete av kniv ved å trekke filen mot deg i én rask bevegelse. ; Fortsett å gjøre dette for alle serrations. Gjør dette til hver sagtakkete er skarp og har ingen ujevnheter. , Dette kan være en svært tidkrevende og monotont prosess. For ikke å nevne farlig. ; Bruk en Mekaniske spisser, ved hjelp av en mekanisk spisser vil vanligvis innebære en maskin som har innebygget stein eller stål. Man må plassere knivblad mot maskinen og den vil skjerpe verktøyene på egen hånd. Alle sikkerhetstiltak og vinkler der kniven skulle holdes vil bli forklart i bruksanvisningen.; Les mer på; Knife Skjerpeteknikkene; Knife Sharpening Utstyr; Knife Sliping Tips og teknikker; Knife Sharpening Instruksjoner; Nå som du vet hva de forskjellige kniven slipe verktøy er, velger en, skjerp kniv til det skarpeste punkt og går dele opp at kjøtt!