Soverom Design Tips

Soverommet er hjertet i våre hjem, kjære hjem - der du tilbringer mesteparten av tiden din å lese, slappe av, kle seg, se på tv, kose seg og sove av kurs! Og du vil bli overrasket over å vite at ditt soverom farger og design påvirke ditt humør-o-meter i løpet av dagen! Soverommet ditt Dekoren er en direkte refleksjon av din personlighet. Så, bør du egentlig velge et design som uttrykker den type person du er. De viktigste elementene i et soverom design er dens fargekombinasjon, møbler og belysning. Den grunnleggende tema som du kan designe din soverommet kan grovt klassifiseres som kult tema, rolig og beroligende tema og levende tema. Når du vil ta en titt på hva disse ordningene design handler om, kan det hende du kan koble deg med en av dem, slik som å velge en. Det som virkelig teller, er, bør soverommet ditt ser estetisk fredelig, men likevel interessant. Som jeg har sagt tidligere, de tre viktigste aspektene ved soverommet design tips innebære soverommet fargekombinasjon, soveromsmøbler og soverommet belysning.
Soverom Design Tips til soverom Fargevalg
Jeg vet hvor mye du elsker å eksperimentere med farger, men det setter deg ned er tanken på å kjede med lyse farger på soverommet. For de av dere, som elsker styling sine hjem, er det mange måter å velge farger for soverommet, som ville aldri kjedelig. Farger av soverommet ditt vil ha en direkte effekt på humør og energinivå.
Cool Fargevalg; Hvis du vil at soverommet har kule farger, blå, grønn, lilla og hvitt kan være fargene for deg. Vel, betyr ikke dette at du vil male alle veggene i soverommet med en av disse fargene. Det ville definitivt problemer øynene. Hva du kan gjøre er, male tre vegger rundt sengen med en farge som har en mild tone av krem ​​og muren som kommendes forutsetninger sengen kan males i levende grønt, blått eller lilla. Som ryggen vil stå overfor denne muren, vil lysstyrken på veggen fargen ikke være stressende for øynene, men når du er inne på soverommet kan du føle dens lysstyrke!
Vibrant Fargevalg, Hvis du er en person som er høyt og elsker en bling eller en tiltalende element, farger som fuksia, lilla, og rødt vil gjøre underverker for soverommet. Du kan bruke et pulserende trykt fuchsia tapet på veggen bak sengen og male resten av veggene med en blek rosa, eller en gjørmete nyanse av rødt eller en kombinasjon av begge med en blek perlehvit farge. Du kan også bruke jordfarger som beige, brunt og bleke krem ​​for å legge til en følelse av varme.
Classic Fargevalg; Det er farger som ser kult, det er farger som ser varmt og levende, og så er det noen fargesammensetninger som ser stilige og aldri gå av moten! En slik farge ordningen er elfenben hvit med en fargetone av gylden eller en ibenholt svart og grå farger reflekterer også et stilig utseende. Du male en vegg hvit med små detaljering av gylne i møbler og gardiner eller få veggene malt i alternative hvit og grå eller sort og grå. Både komboer fungerer bra med sølv og gull detaljering i gardiner, møbler, side bord osv. Jeg vil komme til de dekorasjoner senere. Les mer på:; Bedroom Fargevalg, soverom Wall Painting Ideer; Bedroom Wall Decor; Bedroom Design Tips For Bedroom Møbler
Klassisk europeisk stil Møbler, Kall det et tema eller en stil av møbler, klassisk europeisk stil av senger, garderober og komfort stoler spell eleganse og luksus på samme tid. Klassisk europeisk stil av møbler går best med klassiske fargevalg. Det kan fungere med levende farger også, hvis deigning er gjort godt. Hvis du har en klassisk fargevalg, europeiske møbler med en fargetone av gylden vil sette landemerker i luksus. For eksempel, har veggene malt i hvitt og grått i alternative mønster. Legg til en grå trykt bakgrunnsbilde med gylne print på for veggen bak sengen, og har en fransk seng med mørk brun sidebord og en gyllen side lampe. Accessorize det med en liten sofa og et enkelt love-sete laget med mørk farget tre og gylne detaljer. Husk at denne stilen ville se flott ut i en stor størrelse soverom. Hvis soverommet ditt er liten i størrelse, fylt denne typen satt opp ville se for uten plass til å bevege seg rundt.
Urban Funksjonelle Møbler, best egnet for en liten leilighet eller en leilighet, fungerer denne stilen av møbler flott med alle fargevalg - kult, levende og klassisk. Det gjør et stort omfang for å eksperimentere med kombinasjoner av alle stilarter. Urban funksjonelle møbler har en plass til å huse alle tingene dine i bare et rom, og tro meg eller ikke, bruker den laveste plass! Det er det som gjør oss kalle det urbane funksjonelle nok. Den kommer i ulike former og er tilgjengelig i de fleste moderne og sofistikert design. Det er noe med urbane møbler som tiltrekker alle. Urban moderne møbler har også en stor kapasitet på lagring, det er derfor det er en populær favoritt over hele verden. En god idé kan være male veggene hvite og legge til en fuchsia maling på noen vegg. Dette vil funk hele rommet opp! Legg til tilbehør som en stor fuchsia farget stol eller matche gardiner med fuchsia, slik at fargen temaet er opprettholdt på rommet ditt. Mer på.
Soverom Design Tips om belysning
Perfekt soverommet belysning kan fremheve et kjedelig design i fristende design og feil belysning kan ødelegge utseendet på de beste møbler og fargevalg i katastrofe! Ja, er belysning som drivstoff på soverommet design og dekor. For de av dere som har valgt et tøft utseende for ditt soverom, bør gå for beroligende lys i blekt hvitt, krem ​​og lys gul. Hvis du har malt en vegg bak sengen med et pulserende farger eller du har en slags vegg dekor gjort, velger gult bilde lys eller spot lamper på den aktuelle veggen, slik at det driver alle oppmerksomhet på funky vegg dekor. En søt lampeskjerm på nattbordet gir en koselig, varm-lit utseende. For en dramatisk soverom, kan du vurdere å sette opp neon eller lineær lys under senga for 'flytende seng "utseende. Du kan også plassere disse lineær lysene under POP taket for en annen glød! Ikke ting i alle typer lys på soverommet. Hold deg til én farge ordningen utseende.
Soverommet dekorere tips og ideer
Å ha en stilig møbler og matchende det med fargene i rommet ditt, ikke vil gjøre nok til å gjøre et soverom ser himmelsk. Prøv disse fantastiske soverommet dekorere tips og ideer og krydre ditt roms atmosfære. Ta en nærmere titt på bed-ark, dekker seng, tepper og annet tilbehør, som ikke vil la deg gå ut av soverommet ditt et eneste øyeblikk! , Prøv en "Biba-look" med en feminin blanding av gamle møbler, 70's style kurvmakerarbeider og rikt utskårne speil. Gjør det til å se alle de mer vimsete med nydelig tilbehør som skimrende silke laken med frynser, blonder og fjær. Dette ser vil definitivt vekke en drøm flukt i deg! , Bare gift og ønsker en romantisk ut? Prøv layering hele soverommet med forskjellige nyanser av krem ​​og off-white med blekt hvitt for en håpløst romantisk bakteppe. Hvert enkelt element i soverommet, rett fra et putetrekk til den enorme lysekronen stilige lyset bør være i forskjellige nyanser av krem ​​og off-white. ; Hvis du har designet din soverommet i en klassisk farge ordning med europeisk stil møbler, kunne man god idé å legge en stor klassisk lysekrone lys. Oppbevar den kongelige med gylden sengetøy, utsmykket detaljering, silke og blonder gardiner som legger tunge glamour. Soverom med disse temaene er sensuelt innbydende. ; Hvis du ønsker en utandørs titt, legg til litt fersken, lys blå og hvite til fargepaletten. En nøytral og utandørs utseende er tidløst og gir mye plass. Du kan konvertere en av de fire veggene i et gigantisk fransk vindu, slik at solen stråler og greener å passere! ; Hvis rommet forbannelser enkelhet, legge et stort gulv lampeskjerm på en av hjørnene på soverommet for å legge til en designer utseende. ; Les mer på:; Hvordan Dekorer en Soverom, soverom dekorere ideer, Decorating Tips for små soverom, jeg kunne skrive for en hele dagen på soverommet design tips, men jeg trenger å melde seg på dette stadiet. Her håper at disse ideene vil gjøre underverk for deg og ditt soverom. Prøv disse nye soverommet dekorere ideer og gi din soverommet sitt mye velfortjent makeover. Soverommet-slapper vil ha en ny definisjon - ren nytelse!

Leve sammen før ekteskapet

Parene som bor sammen før ekteskapet må ta vare på mange ting å gjøre forholdet arbeid. Statistikken om bo sammen før ekteskapet antyder at selv om, det er mange mennesker som er i stand til å bygge sterke relasjoner etter å ha bodd sammen en stund, får antall personer bedratt og hjerte knust etter en live-i forholdet før ekteskapet er heller ikke mindre . De levende sammen før ekteskapet argumenter for og de levende sammen før ekteskapet cons nevnt i de påfølgende avsnittene vil hjelpe deg å forstå hvordan å bygge sunne relasjoner.
Er det Ok å bo sammen før ekteskapet?
Mange forhold eksperter er av den oppfatning at å bo sammen før ekteskapet kan være nyttig både for personer, hvis, de kommer godt overens med hverandre. Men for å komme godt overens med en person, er det viktig at vi velger en partner som har tanker og prioriteringer i livet er de samme som vår. Bor sammen før ekteskapet kan hjelpe både partnerne får emosjonell støtte som er avgjørende for å gjøre våre daglige aktiviteter med entusiasme. En god og omsorgsfull live-in partner kan også gi andre med økonomisk hjelp i rette tid eller nødsituasjon.
Bor sammen før ekteskapet kan hjelpe folk å forstå personlighetstrekk av deres partner godt. Det er mange mennesker, som foretrekker å være i en live-i forholdet før du forplikter deg til sine samarbeidspartnere, for å sjekke, om de ville være komfortabel stue med personen gjennom hele livet. En levende i relasjon kan avdekke negative sider ved en person, og varsle sin partner til rett tid. Mange mennesker tror at vandre ut av en live-in forhold ville være enklere enn å gå ut av et ekteskap som, det er ingen juridiske problemer ved å leve sammen før ekteskapet. Bor sammen før ekteskapet kan bringe mye glede og moro, og kan tilby de beste øyeblikkene i livet til menneskene i forholdet. Men å være i en live-i forhold krever mye mot og en person skal være fast på hans / hennes synspunkter. Du bør være i stand til å møte verden med hodet holdes høyt og bevise at du har gjort noe galt. Men, etter å ha sagt det, du bør også være klar over de lover og regler i det området der du bor. Du bør ta en beslutning om å leve sammen før ekteskapet kun etter vurdering av problemer og forholdet problemer som du kan ha til ansikt. Selv om ingen øyenbrynene heves for live-in par i mange av de europeiske landene, er det flere steder i verden der slike forhold ikke ville være verdsatt.
På siden av ulempene med å leve sammen før ekteskapet kan være mangel på tillit eller lojalitet. Det er mange mennesker som blir over aggressive og eiendomspronomen og starte dikterer alle vilkår i forholdet. De ønsker å kalle alle skuddene i forholdet og gjøre deres partner følge alle sine ordrer. Å leve i en slik form for relasjon kan føre til tap av personlig frihet og rom. Så bør du sette klare regler og grenser før du sier, JA!, Til samboerskap før ekteskapet. Det beste å gjøre for suksess for enhver relasjon er å gi hverandre nødvendig plass og gjøre det meste av tiden du tilbringer sammen. En annen con av levende sammen før ekteskapet er tapet av troen på institusjonen ekteskap, i tilfelle noen par.
Debatten om bo sammen før ekteskapet er uendelig så vil det alltid være motstridende synspunkter på dette temaet. Tross alt er det opp til par å avgjøre om slike forhold vil hjelpe dem på noen måte.

Merian Bruker

En populær urt i Middelhavet og Midtøsten, er merian en flerårig urt, botanisk kjent som Origanum Majorana. Et høyt nivå av antioksidanter, kombinert med sin søte, furu smaker gjør denne urten et absolutt må ha på kjøkkenet. Men det er mer merian bruk enn bare å bruke det til matlaging.
Merian
Merian er en flerårig eviggrønn busk. Det er lavtliggende, ca 30-70 cm i høyde med lyse grønne, ovale blader som har en furu som citrusy duft. I sommer lille hvite, rosa eller lilla blomster blir produsert. Det er i utgangspunktet tre typer merian:; Sweet merian, botanisk kjent som Origanum Majorana, Wild merian, botanisk kjent som Origanum vulgare, Pot merian, botanisk kjent som Origanum onites; Merian Bruker
Merian urten brukes til kulinariske, medisinske og til og med symbolsk formål. En populær urt som brukes av gamle grekerne og romerne, den brukes i stede ganger for sin ernæringsmessig rike så vel som oppkvikkende og rejuvenatory verdier. Alle deler av anlegget, bortsett røttene, brukes, blomstrende hoder, blader og frø.
Hva er merian brukes i matlaging:? Det er stort sett den søte merian brukes til matlaging formål. Bladene kan brukes friske eller tørket, med den ferske samt tørket ha en litt annen konsentrasjon av smaken. Med unntak av desserter, er merian blader og blomster brukes til å smaken retter. Det fungerer spesielt godt med kjøtt og fisk mat, som denne urten kan smaken dem uten overveldende kjøttet smak. De kan legges til grønnsaker under matlaging. Fersk aromatiske bladene kan bli lagt til som garnityr i salater, stuinger, supper og kjøtt stuffing.
Hva er merian brukes til:? Merian har slimløsende og styrkende egenskaper. Som et utmerket slimløsende, kan en damp innånding med frisk merian blader hjelper fjerne slim fra lungene og behandle en sår hals. Gargling med varmt vann sivet med friske blader kan også bidra til fortgang helbredelse for trost og betent tannkjøtt. Bruk av merian te er en anbefalt hjemme bøte for bronkitt og sinus.
Det hjelpemidler i fordøyelsen ved ikke å ikke stimulere appetitten, men gi lindring fra gass, luft i magen og magekramper. Å være et sentralstimulerende det fungerer som en tonic til å hjelpe overvinne følelsen av tretthet. Bladene og blomstene brukes til å trekke essensielle oljer. Å være smertestillende og antiseptisk, er merian essensielle oljen brukes til behandling av blåmerker og kutt. Oljen brukes også i et bredt spekter av hudpleieprodukter som hud krem ​​og lotion, body vasker og såper.
Hvordan bruke merian: Bruke merian er enkelt. Friske bladene kan knuses med hånd eller hakket og lagt til en rekke måltider. Tørkede blader kan også brukes på samme måte. For å lage urtete eller ved inhalasjon formål, blader sive ut varmt vann. Tilsett noen dråper merian eterisk olje inn i krem ​​eller kroppsvask.
Hvis du er interessert i å vite hvordan å dyrke og bruke merian, kan du bruke friske blader eller hjemme lagret seg, er det enkelt. Man kan begynne merian med frø, bartre borekaks samt deling av root baller i våren. Forbered jord opprettholde pH mellom 6,5 og 7,5. Jordsmonnet bør blandes med organisk kompost og må være godt drenering. Grow dem enten i full sol eller i delvis skygge. Med blader høyre hånden nyte alle merian bruker.

Hvordan Erstatt Brake Rotorer

Noen gang lurt på hvordan en liten kraft anvendt av foten din på en brems pedal bringer en £ 2000 bilen til en sliping stoppe? Foten åpenbart ikke kan utøve den nødvendige makt for å stoppe bilen. Det er et system som tolker trykket av foten for å stoppe en bil av en slik størrelse. Vi kaller det på bremsene, eller rett og slett, bremser.
I dag, vi alle snakker om biler akselererer 0-60 mph, på mindre enn 4 eller 3 sekunder. Men, har noen gitt en tanke å stanse et kjøretøy zooming på 60 mph i et par sekunder? Var en seriøs tanke noensinne er gitt for å produsere et bremsesystem å matche den enorme akselerasjonen? Ja! Bremsing teknologien fikk et skudd i armen på slutten av 60-tallet og tidlig 70-tallet, da mindre effektiv trommelbremser ble erstattet av den mer kraftige skivebremser. De ble først introdusert i high-end, høy ytelse biler, og senere, i den generelle ytelsen kjøretøyer. Dette brakte skivebrems komponenter, hovedsakelig brems rotorer, inn i rampelyset. Som enhver bremsesystem er ledsaget av mye slitasje, rotorer trenger utskifting med jevne mellomrom. Men, før du lærer hvordan du bytter brems rotorer, er det viktig å forstå mer om brems rotorer. Les mer på bilen brems problemer.
Hva er Brake Rotorer
Det grunnleggende prinsippet om skivebremser er å konvertere kinetisk energi av det roterende hjulet til termisk energi ved friksjon. De to viktigste komponentene i platen bremsesystemet er bremseklosser og brems rotorer. Disse er laget av høy friksjon materiale. Når bremsepedalen trykkes inn, gjør en hydraulisk mekanisme en tykkelse, klemmer de to putene sammen på den roterende rotoren platen, dermed stoppe hjulet roterende bevegelse og stoppe bilen. Dermed kan vi se at en rotor er justert på samme akse som selve hjulet og bremseklossene som virker direkte på rotorene, handle indirekte på rattet.
Så, hva er brems rotorer laget av? Faktoren som bestemmer arbeider av bremser er den metallurgiske sammensetningen av rotorer og dens design. Dette eies av en rotor bestemmer styrke, støy, slitasje og viktigst av dens karakteristiske bremsing. Brake rotorer er hovedsakelig laget av høykvalitets støpejern. Støpingen prosessen er veldig nøye og det er sikret at den hastigheten som jernet kjøler er høy. Støpingen er gjort på en måte for å oppnå riktig strekkfasthet og hardhet.
Når skal Bytt Brake Rotor?
Det er på tide å bytte rotorene når de er slitt ned til minste spesifiserte grensen også kjent som kast tykkelse. Rotor tykkelse bør alltid måles med mikrometer å nøyaktig fastslå tykkelsen. Rotorer bør også byttes ut hvis de har vanskelig flekker. Hard flekker kan returnere selv om rotoren har gjennomgått resurfacing. Angiveri er et annet tegn på at det er på tide å bytte bremse rotorer. I slike tilfeller kan en høy lyd eller høy pitch tyster bli hørt anvendelse av bremsene. Dette er et tegn på at det er behov for å endre bremsen rotorene eller bremseklossene. Les mer på bilen lyder og hva de betyr.
Brake Rotorer erstatning
Brake rotorer normalt varer mye lenger enn de bremseklossene som krever hyppig utskifting. Her er en trinnvis beskrivelse av hvordan du bytter brems rotorer. ; Bruk alltid en filtrering maske når du skifter brems rotorer. Dette er nødvendig som bremsestøv inneholder asbest. ; Å begynne med, jekke opp bilen og ta av hjulene. ; Sjekk rotor for eventuelle slitasje. Spor merker eller tynning av rotoren ville bety det er tid for utskifting. ; Ved hjelp av en stor C-klemme, komprimere bremsekalipere ved å plassere de to sider av klemmen på hver side av bøylen. : Ta ut boltene som holder bøylen på plass. Pass på å ikke forstyrre bremsen linjen som inneholder bremsevæske. , Nå, med calipers fjernet, kan du lett trekke rotoren rett tilbake utover langs aksen. I tilfelle det ikke kommer ut glatt, på grunn av opphopning av rust, må du vri og trekke rotoren samtidig fra baksiden til den gir måte. ; Få nye rotoren, og plassere den slik at den sitter mot aksel plate. Bytt bremseklossene sammen med calipers i sine tidligere stillinger ved slipping bøylen tilbake over rotoren, som det var før fjerning. Installer og trekk til boltene som holder kalipperen fast. ; Nye brems rotorer er ofte dekket i Cosmoline, som er en glatt anti-rust kjemisk. Bruk spesielt laget brems renere å sug av denne kjemiske fra rotorene. Pass på at du ikke bruker petroleum-baserte løsemidler. ; Pass alltid på at når du bytter rotoren på ett hjul, erstatte andre hjulet rotoren også. ; Kjøretøyet er nå klar for en prøvetur med den splitter nye bremsen rotorer. Kjøre veldig forsiktig under testing av ny erstatning, som enhver feil eller misfitting, vil bli avslørt under testing.
Les mer på:; Bil Brake Problemer; Brake Caliper Replacement; Brake Line reparasjon; Dette gir en fullstendig redegjørelse for hvordan du bytter brems rotorer. Håper det viser seg uhyre gunstig for deg og din bil. Husk brems er en svært viktig bil del, og riktig behandling må ikke bli kompromittert med.

Hvor å selge gull smykker

Som de fleste andre ting, går til og med smykker av moten på et tidspunkt. Og noen smykker som du hadde fra et par år siden kan være en fashion faux pas akkurat nå! Derfor, etter noen år, kanskje et spesielt design gå helt av moten, og hele poenget med smykker går ut av vinduet. Nå er smykker ganske dyrt og ikke noe som du kan bare kaste ut. Det er heller ikke noe at du kan holde ligge i garderoben din uselessly. Så hvorfor ikke utforske muligheten for å selge din gamle gullsmykker? Du kan gjøre en god slant ut av det, som du kan kjøpe nye smykker, eller bare kjøpe litt penger. Men der for å selge gull smykker?
Hvordan Selg Old Gold Jewelry
Det eneste problemet med å selge gamle gullsmykker er at du kanskje ville aldri innse den fulle verdien av gull, eller for den saks skyld, kanskje ikke engang den opprinnelige prisen på varen. Hvorfor så? Fordi, tro det eller ei, verdien av gull smykker svekker seg. Som er grunnen gull smykker, i motsetning gullbarrer og gullmynter, ikke kommer under purview av gull investeringer. Gold smykker er ofte utsatt for vær og vind og på grunn av utstrakt bruk, er det en sjanse for at gullet ikke vil se så bra som det gjorde da du kjøpte den, og dermed vil ha en betydelig lavere pris videresalg. Samtidig, gull som er i perfekt stand vil, i beste fall innser bare som de sier, 'sin vekt i gull'. Men prisen du betalte gullsmeden for håndverket eller hans artisteri, vil du nesten aldri tilbake.
Så når du går ut for å motta bud for brukte smykker, bli varslet om at du kanskje må selge det på en ganske slått ned prisen. Men gitt den hastigheten som prisen på gull går opp, kan det likevel lande deg en pen penny.
Så hvordan og hvor du skal selge gull smykker? Det første trinnet er å selvsagt gjøre din forskning. Du trenger å vite alt om vekter og prisene på gull, tiltakene, de satser, den opprinnelige prisen på prisen på smykker elementet som du selger og går priser for lignende smykker. Nå den nest viktigste spørsmålet er hvor å selge gull smykker? Til høystbydende selvfølgelig!
Gullsmeder og bonde butikker er det beste alternativet for normal gamle smykker. Hvis det ikke er noe fancy om, normal smykker, det beste du kan gjøre med som er å smelte den og kanskje bruke det, da gullsmed vil gi en rettferdig tilbud for en pris som han skal kjøpe den fra deg for. Men igjen, gullsmeder og bonde butikker kan prøve og få deg til å selge inntil en litt billig, så gjør din forskning og fikse en pris du forventer, realistisk. Spør etter 5-10% mer, og så etter litt forhandlinger som bonde butikk eieren vil gjøre, vil du bli slått ned til den prisen som du ville.
Men hvis du har en virkelig fantastisk stykke, Collector's Edition håndlagde smykker element, noe som ville ta tak i fancy av en samler, og burde ikke bare være kastet i støpeskjeen, så å si, så er det bedre å nærme seg et museum, en auksjonarius eller en samler. Det er flere grunner som frister folk til å selge sin gamle, men likevel helt uvurderlig familie gull. Noen elementer er mer enn bare gull, de er en varig representative for sine tider og en høyere pris. Så hvis du tror du er i besittelse av en slik antikke element så er det bedre å selge den til noen som vil vurdere sitt sanne verdi og vil kjøpe det på en fenomenalt høyere rate. Og i slike sjeldne tilfeller vil du motta en høyere pris for smykker enn den absolutte prisen på vekten av gull. MYE høyere i virkeligheten!
Her er en relatert artikkel om hvordan du kjøper gull, i tilfelle du tenker på å bruke utbyttet av de solgte gull smykker å kjøpe nye smykker.
Så dette var alt om hvordan og hvor du skal selge gull smykker. Saken med salg av gull smykker er at det er ikke så tøff, men du trenger å gjøre din forskning, slik at du innser den sanne verdien av gull og trenger ikke å betale for mindre enn hva det er verdt.

Slik installerer Baderom Fan

Du trenger ikke være en hi-fi elektrisk eller mekanisk ingeniør å gjøre dette. Hvis du gjorde det bra på skolen koble kretser og alle i vitenskapen klasse, ville du kunne gjøre det bra. Ikke fortvil! Jeg vil kutte spenningen nå. Jeg snakker om hvorvidt det er en kake spasertur eller en tøff jobb å vite hvordan du installerer baderomsvifte. Vel, selv om du har en god idé om hvordan elektriske kretser og det liker arbeidet, kan det ikke være så vanskelig. Selv om du ikke gjør det, kan du definitivt prøve seg i dette arbeidet gjøres av oss dødelige. Forutsatt at du installerer en ny fan og start fra scratch, er dette hvordan du kan være i stand til å gjøre det.
Installere Baderom Fan
Rekvisita, Drywall så eller roterende sag, elektrisk utstyr (wire, bokser, bolig klemmer, etc.), Eksos duct (for nye installasjoner), Razor kniv, grønne eller gips tape, Joint sammensatte, Lyspærer for lett / baderomsvifte, Ladder for kraft cut-off.
Metode
Steg # 1: Ok dette er ikke å skremme deg vekk i begynnelsen, men det er et faktum. En ny baderomsvifte installasjonen kommer til å bli vanskelig og komplisert. Men hvis badet har adkomst ovenfra og en klar åpning mot eksoskanal, kan det oppnås.
Step # 2: Finn strømkilden for viften. Du ville ideelt må kjøre minimum en, eller enda mer enn det byttet kretser fra det punktet der viften skal være fast fra bryteren. Normalt du trenger en enkel krets for en lys, vifte og varme enhet, hvis montert. Les mer på takvifte deler og installasjon.
Steg # 3: Nå er din jobb er å finne en eksoskanal. Dette er normalt ventilert til yttersiden av huset gjennom siden av huset eller gjennom taket.
Steg # 4: Du er klar til å installere viften på dette tidspunktet. Installer riktig kabelklemmen i elektriske boliger knockout ment for kabelen skal løpe til enheten. Deretter fester viftehuset til taket bjelke, etterfulgt av feste eksoskanal. Koble elektriske enheten til tilsvarende ledninger og terminaler. Du er nesten ferdig så langt som hvordan man installerer et bad fan er bekymret.
Steg # 5: Til syvende og siste trinnet du trenger å gjøre er å sjekke og teste om viften fungerer. Slå av strømmen på bryteren og teste brytere. Når dette er gjort, igjen holde strømmen til du er helt ferdig med å installere en baderomsvifte. Les mer om utendørs takvifte vedlikehold.
Dette var om å installere en helt ny fan. Her er hvordan du kan erstatte en dysfunksjonell fan i badet. ; Koble eksisterende elektriske tilkoblinger fra viften som allerede var der. ; Mens du gjør dette, ta ekstra omsorg fordi huset er koblet til avtrekkskanal, og du ønsker å bruke det igjen. ; Sjekk ut om eksosen er det samme størrelse som eksos festet til huset. ; Du ville også være lurt å sjekke hva slags elektriske kabelen har blitt koblet til viften, og deretter fastsette riktig kabel klemme i den elektriske boliger knockout. , Da den nye viften må være koblet til taket bjelke deretter koble eksoskanal. ; Kjør den elektriske ledningen gjennom den allerede installerte klemmen i huset. , Så å gå et skritt nærmere å installere en takvifte, koble de elektriske kablene til tilsvarende ledninger eller terminaler, slik at hele elektriske anlegget av viften er på plass og jordet. ; Slå på strømmen på breaker, etterfulgt av testing viften bekrefter riktig bevegelse. ; Så akkurat som du gjorde tidligere, slå av strømmen til du er helt ferdig med installasjonen viften. ; Men nå har vi et problem med hensyn til hvordan du installerer baderomsvifte. Det er et gapende hull i taket som må fikses. ; Start reparasjon ved å skjære taket materialet tilbake. ; Dette vil gi deg et kvadrat eller rektangel som har minst halvparten av bjelke kantene av taket på hver side av viften hvor en ny brikke kan skrues. , Klipp et stykke tørrmur eller grønne i henhold til størrelsen på det hullet, og deretter markere plasseringen av huset flensen, som er på baksiden av stykket. Dette er å kutte ut åpningen av viften. , Klipp åpningen av viften og hold stykket opp å teste montering. ; Installer drywall med hjelp av drywall skruer langs takbjelker. , Å fikse støttes kantene bruker enten gips klipp, skruer og Backer boards. , Endelig gjørme og tape leddene og fikse en pære i kontakten og kontroller. Fest dekselet, strømmen slås på ved bryteren. Gratulerer! Du har nå oppnådd det kunststykket å installere bad fan! Hvis du vil vite mer hvordan du installerer baderomsvifte i kjelleren, vel, er du nesten der hvis du har fått dette. Til syvende og sist du ikke trenger engang bekymre deg for hvordan du installerer baderomsvifte timer, er det ikke en tøff spør etter at du har installert et bad fan.
Dette var en "exhaust'ing sesjon i hvordan du installerer badet fan, jeg håper dette viser seg å være nyttig! Jeg logger av her!

Frisyrer for Plus Size Women

Håret er den rikeste ornament av kvinner. - Martin Luther
Vel ... håret er din beste ornament også. Måten du ha håret, for det første, sier mye om deg og for det andre, dine frisyrer er "forfengelighet's Proving Ground». En godt utført frisyre, viser en persons øye for detaljer. Det får frem figuren din og avleder oppmerksomheten fra din størrelse, til ansiktet ditt. Så, som frisyrer for pluss størrelsen kvinner, få ut det beste? Siden, er du pluss størrelse, kan en lubben ansikt alltid gis en søt look. Litt eksperimentere med håret ditt, kan gjøre deg se, verdt en million dollar. La oss se noen frisyrer for addisjonstegn størrelse kvinner, som vil hjelpe deg å legge vekt på dine beste trekk.
Du kan komme over mange lange frisyrer for pluss størrelsen kvinner og korte de også. Men, frisyrer er mer om hvordan håret komplimenter ansiktet, heller enn måten du bærer den. For eksempel, en 50 år gamle kvinner, ville se heslig i en punk frisyre, selv om, kan hun veldig mye slitasje håret, punk måten! Så, her er noen tips og forslag til frisyrer for addisjonstegn størrelse kvinner.
Best Styles for Plus Size Women
En frisyre, men alltid kompliment ansiktet og kroppen strukturen. For eksempel, hvis du er høy og er et par ekstra pounds, jeg foreslår, vokse håret langt og rette dem helt ut. Dette vil få deg til å se elegant, om ikke slank. Selv om, vil det definitivt bringe ut dine beste trekk.
Ovalt ansikt; Et ovalt ansikt kan ha alle typer frisyre. Du kan trekke håret tilbake, for å vise frem dine ovalt ansikt, eller krølle dem opp, for å gjøre ansiktet ditt ser søt. Curling håret tar alltid bort for noen år fra ansiktet. Bruk det lenge eller kort, et ovalt ansikt en bærer myke krøller og bob klipp, som Rihana er med like bravur.
Square Face, A firkantet ansikt har den beste jawline noensinne! Så, kjære pluss størrelsen kvinner, kapitalisere på det. La de nydelige sluser åpne å fremheve de beste funksjonene i ansiktet ditt. Hvis du ønsker å binde en ponni, da alltid, del håret side (enten til venstre eller til høyre) og deretter trekke håret tilbake. En kort frisyre, som ligger like under kjeven din, vil gi en myk tekstur til ditt utseende. Dette er også en av de beste frisyrer for pluss størrelsen kvinner over 50, med firkantet ansikt. Les mer på frisyrer for kvinner over 50.
Runde Face; Bangs! Bangs! Og dunker! En runde ansiktet alltid alltid vil elske smell. Høyre eller venstre, er avgjørelsen ditt. Hvis du er ute etter bryllupet frisyrer for pluss størrelsen kvinner med rundt ansikt, så typisk krøller er veien til mannens hjerte! Les mer på medium frisyrer med smell.
Trekantet eller hjerteformet ansikt, Siden du har en bred panne og smal jawline, lagdelt hårklipp bringe ut volumet, vil gå perfekt med ansiktet ditt. Med en slik ansikts struktur, kan du klippe håret kort, like over skulderen din, vil gjøre halsen skiller seg ut, slik du ser slankere enn du egentlig er.
Les mer på:; Formell frisyrer for langt hår, skulder lengde frisyrer med Layers; Plus størrelse kvinner, ser best ut med langt hår. Du kan feste dem opp for formell anledning eller jern dem rett. For uformelle funksjoner og utflukter, rett og slett knuse dem for myke krøller, som vil fremheve din feminine side. Bruke tid på å fikse håret, hver eneste dag, ikke er realistisk mulig, selv om det er en gjør det selv frisyre. Jo enklere vei ut, er å få en stilig hårklipp, som passer ditt ansikt og vedlikeholde den godt. Det er praktisk og går med trenden også. Så, var disse noen av frisyrer for addisjonstegn størrelse kvinner. Prøv dem ut og gi meg beskjed. Inntil da, opphold stilig!

Morsomme ting å gjøre når du kjeder deg

Hvis du tar en lur, eller lage papirfly ikke bidra til å redusere den absolutte ubrukelig følelsen du får stadig, da trolig du trenger noen morsomme ting å gjøre når du kjeder deg. To ware av kjedsomhet når du sitter i en klasse der læreren har ikke dukket opp eller hjemme når det er strømbrudd du kan tenke på noe morsomt og spennende å gjøre. Hvis du ikke kan komme opp med noen ideer for å drepe tid, la oss hjelpe deg. Bla ned for å kjenne litt crazy, men morsom ting å gjøre når du kjeder deg.
Moro Ting å gjøre på skolen
Som jeg sa tidligere, hvis du har en gratis klasse og alle gjør sine egne ting, komme opp med noe sprøtt. Her er noen morsomme ting å gjøre når du kjeder deg på skolen. Mer om morsomme ting å gjøre med venner når du kjeder deg. ; Snakk med en aksent. , Når noen en stiller deg et spørsmål, svar dem på et annet språk. ; Tegn tegneseriefigurer av dine klassekamerater og professorer. ; Lag en plan for hvordan å erobre verden. ; Lat å kveles og når folk kommer til å hjelpe, oppføre seg som de er strangulating deg. ; Loven som du er full og svaier når du går. ; Gjenta noen linjer fra favorittfilmene dine. , Lat å være en undercover spion og stille rare spørsmål til dine klassekamerater. ; Hold ler på en dum måte for ingen grunn til å gjøre klassekamerater le. ; Making merkelig dyrelyder kan være en av de morsomme ting å gjøre når du kjeder deg med en venn. ; Beat boksen på noens setninger. ; Whistle på tilfeldige ting. ; Spill papir fotball med vennene dine. ; Prøv å rime de siste ordene i alles setninger. ; Imiter enten skuespillere eller noen av dine lærere. : Dette kan være noen virkelig morsomme ting å gjøre når du kjeder deg på trening. Du kan også lese om morsomme ting å gjøre når du kjeder deg hjemme, så ta en titt. Mer om familien morsomme ting å gjøre.
Moro Ting å gjøre hjemme
Når du er hjemme, helt alene og har ingenting å gjøre, kan du prøve noen av de morsomme ting å gjøre når du kjeder deg. Mer om morsomme ting å gjøre hjemme. ; Finn ut hjemsøkte stedene i byen din over internett og fortelle folk om det. ; Stek merkeligste oppskrifter. ; Lær å binde en sjømann knop. ; Fly en drage i hagen din. ; Google alle du kjente på high school. ; Disguise deg selv i din besteforeldre klær og handle som du er gammel. ; Bygg et fort med litt sengetøy og puter. , Hvis du har et gammelt instrument, prøve å reparere eller rengjøre den. ; Lag en varm kopp cappuccino og topp det med noen yummy sjokolade sirup. ; Gi deg selv en manikyr eller en pedikyr. ; Bathe hunden og rene ham / henne godt. ; Iron alle klærne. ; Les en romantisk bok høyt for deg selv med uttrykk og karakter. ; Prøv peeling en banan med føttene. ; Dekorer tomme tee skjorter. ; Go hagearbeid i hagen din. ; Fix en hengekøye i hagen din og bruke den. ; Lag din egen iskrem og fullføre det før noen kommer hjem. ; Blow bobler. Du kan også lære barna hvordan å blåse bobler. Dette kan være en av de morsomme ting å gjøre når du kjeder deg, for barn. ; Du kan gjøre sokken dukker og forberede et dukketeater. ; Paint på soverommet med en ny farge. , En av de morsomme ting å gjøre når man kjeder seg på kvelden er å se skumle filmer gjennom hele natten. Mer om morsomme ting å gjøre om natten. ; Morsomme ting å gjøre på jobben
Arbeid kan være en annen plass når du er ferdig med dagens oppgaver og venter på at dagen for å komme over. Vel, kan du lese på til neste morsomme ting å gjøre når du kjeder deg på jobb. ; Skru opp noe musikk når alle rundt deg er stille. ; Spill sprell med kopimaskinen eller skanneren. , Skape en "Hall of Fame" fotogalleri med alle de kjente folk i arbeid. , Plan for helgen. ; Tilfeldigvis trekke av brannalarmen. ; Spill online spill. ; Spis noe og lage en høy gumlet lyd. ; Sjekk din Facebook-konto. , Se etter en ny jobb! ; Dag drøm om å dra på lange ferier og aldri komme tilbake til arbeid. ; Var ikke de noen virkelig sprø, men morsomme ting å gjøre når du kjeder deg? Vel, kan du komme opp med noen av dine egne ideer for og gi oss beskjed hvis du brukte noen av disse.

Kniv Sliping Verktøy

Ingenting er mer frustrerende enn å sette ut for å lage et gourmetmåltid med den beste av kjøtt, bare å finne en sløv kniv (og annet kjøkkenutstyr bestikk) ler sadistically på din tilstand. Du kan ikke kaste bort kniven, fordi la oss innse det, er de på ingen måte billig, men du kan ikke gå videre med en butt kniv heller. For en conundrum! Så hva så? Enkelt .. bare skjerpe knivene til perfeksjon og du er flink til å gå. Hvordan? Med tips om kniven slipe verktøy som vi er i ferd med å gi deg. Les og lær.
Verktøy for sliping Kniver
Bruk en Stone; For best resultat bruk en stein som har 3 tekstur lag på det - Fine, medium og grov. Stones som olje steiner, bryner og benken steiner kan brukes til dette formålet. Deretter følger disse instruksjonene, Pass på at steinen er tilstrekkelig smøres med olje eller vann. ; Det viktigste er å opprettholde riktig vinkel når skjerpe verktøyet. ; Hold den på en 30 til 40 graders vinkel mot steinen. , Pass på at steinen er på et flatt underlag. , Hold kniven i håndtaket og dra den over steinen mot deg, og deretter mot yttersiden. ; Fortsett å gjøre dette til du har oppnådd den nødvendige skarpheten til kanten. ; Deretter flip kniven over og skjerpe de andre kanten på samme måte. , Du vet at kniven er skarp nok når du hører en "Burr 'lyd. ; For å redusere denne lyden, bare hogd kniven gjennom en finere stein. Det er å ta, en stein som er av finere kvalitet og opprettholde samme vinkel som ble brukt i skjerpe kniven, kjøre kniven 2-3 ganger over det. ; Les mer om hvordan du kan skjerpe en kniv.
Bruk Steel, ved hjelp av en oppskarping stål bidrar til at de skarpe kantene på kniven glatt og slå den rett.
Ta stål og legg den på et flatt underlag i en stående posisjon. ; Bruk venstre hånd for å holde den på plass. , Så ta kniven, og plasser den mot stål med slutten av bladet (den delen som er nærmest håndtaket) på stål. , Så vipper kniven til rundt en 20-30 graders vinkel. , Nå bruker den vinkelen trekker kniven mot deg og på tvers av stål. ; Gjør dette minst 10-15 ganger før kanten er skarp. ; Slå deretter side og bruke samme teknikk for å skjerpe den andre kanten. ; Etter at oppskarping er fullført, tørk av kniven med en klut, slik at ingen bortkommen metal er tilbake. ; Bruk stål til å skjerpe kniver ofte slik at de ikke mister sin kant og blir sløve. Dette regnes som en av de beste kniven slipe verktøy. ; Les mer om hvordan du skal slipe en lommekniv.
Bruk en Taggete eller Diamond Steel; Et keramisk stål kan også brukes for det samme. : Ta en kniv og hold det på et 40-50 graders vinkel mot kniven. ; Så opprettholde den vinkelen feier kniven ned hele lengden av keramiske stål. ; Gjenta denne handlingen 20-30 ganger for å oppnå skarphet. , The rounder stålet desto skarpere og kniven blir. ; Etter den ene siden har blitt skjerpet, slår til den andre siden og form det også. ; Bruk en fil, ved hjelp av en fil er relativt enklere. : Ta en stål-fil, og hold den mot kniven, så begynner å skjerpe hver sagtakkete av kniv ved å trekke filen mot deg i én rask bevegelse. ; Fortsett å gjøre dette for alle serrations. Gjør dette til hver sagtakkete er skarp og har ingen ujevnheter. , Dette kan være en svært tidkrevende og monotont prosess. For ikke å nevne farlig. ; Bruk en Mekaniske spisser, ved hjelp av en mekanisk spisser vil vanligvis innebære en maskin som har innebygget stein eller stål. Man må plassere knivblad mot maskinen og den vil skjerpe verktøyene på egen hånd. Alle sikkerhetstiltak og vinkler der kniven skulle holdes vil bli forklart i bruksanvisningen.; Les mer på; Knife Skjerpeteknikkene; Knife Sharpening Utstyr; Knife Sliping Tips og teknikker; Knife Sharpening Instruksjoner; Nå som du vet hva de forskjellige kniven slipe verktøy er, velger en, skjerp kniv til det skarpeste punkt og går dele opp at kjøtt!

Wheel Bearing Noise

A romling eller sykliske støy av noe slag er hørt med kulelager har et problem i deres fungerer. Selv om føreren sanser liten problem i bilen, bør han umiddelbart gå for en hjullager støy diagnose. Problemet hvis ikke adressert i tide, kan det være en mulighet for farlige konsekvenser. Les mer på bilsikkerhet.
Identifisere Wheel Bearing Noise
Den vanlige trikset med å identifisere et hjul lageret problem er å se om støyen forblir samme mens akselerasjon eller bremser. Hjullager støy ikke endres med skiftende hastigheter. Støyen derimot, stiger eller senker mens du slår. Dermed kan man si at en lyd høres med jevne mellomrom under kjøring i jevn hastighet er et tegn på lager problem. Hjullager støy må ikke forveksles med den støy som produseres av en skadet CV joint, det er et helt annet problem, og bør behandles separat. Støyen produsert av lagrene skyldes mangel på smøring eller på grunn av skade. Friksjonen generert i tørre områder av lageret dermed resulterer i en summende lyd som gjentar seg med jevne mellomrom. Lyden kan også bli kalt som dårlig hjullager støy.
For å sjekke hjullager støy, bør man ha en mekanisme for å løfte bilen for spinning dekkene. Mens spinne hjulet, bør man plassere den andre hånden på strut montering. Hvis det er noe problem i hjullager, kan man høre en lyd. Løfte bilen er nødvendig for å fastslå den siden som støy kommer. Wiggling dekket frem og tilbake hjelper også på å sjekke om dekket er løst.
Front Wheel Bearing Noise
Forhjulet bør sjekkes for støy og smøring. Service på forhjulet lageret bør gjøres hver 30 000 miles. Mens du kjører, bør man høre ordentlig på hvor støyen kommer fra. Støy kommer fra gulvbordet tyder på at problemet ikke er tilstede i hjullager, men i andre deler av bilen. Lyden kommer fra vinduene gir en bedre ide om riktig problemet.
Rear Wheel Bearing Noise
Støyen produsert av både bakre og fremre hjullager er den samme. Derfor er ingen forskjell stede i lydene som produseres av bakre og fremre hjul. En metode for å diagnostisere bakre hjullager støy, bortsett fra den ovenfor nevnte, er å kjøre bilen med konstant fart, med små variasjoner i hastigheten blir gjort. Små variasjoner er nødvendige fordi enkelte biler lage bråk bare ved bestemte hastigheter. Her er poenget er at hjullager støy fare bør ikke gå ubemerket, og bør behandles med eller reparert så snart som mulig. Les mer på bilreparasjoner.
Under diagnose av hjullager problemet, bør man sjekke om det er noen sprekker på lageret overflaten. Selv små sprekker kan føre til større problemer. For å oppdage minutt sprekker, må man sjekke lageret i skarpt lys. Cracked, pitted eller slitte lagrene må byttes ut. Deler som bærende hub bar og spindler bør også sjekkes for skader. Under inspeksjon, bør man sjekke om det er noen skader på lageret navet fødte, dens tilpasning bør også sjekkes. Lageret hub boring, hvis ikke passer ordentlig, kaller det for utskifting av bildeler som tromme, rotor eller hub. Det bør sjekkes om spindler er riktig justert. De kan ikke være i en rett linje; riktig diagnose av problemet er nødvendig. Styringsgruppen knoke bør byttes ut om noen problem er funnet i spindlene. Les mer på:; Bad Wheel Bearing Symptomer; Wheel Bearing Replacement Cost; Car Problemer; Problemene knyttet hjullager støy er omtalt i korte i artikkelen ovenfor. Man bør gjennomføre nøye diagnostikk av slitte og andre deler av bilen for å fastslå den eksakte årsaken. I noen tilfeller kan det ikke være mulig å finne ut problemet på egen hånd. I slike tilfeller vil konsultere en mekaniker være hensiktsmessig.

Identifisere Trær

Moder Natur har skjenket oss mange trær og plantearter. Trær kommer i forskjellige former, størrelser og teksturer. Hva ville du gjøre hvis du blir bedt om å levere en oppgave som krever kunnskap om ulike trær. Tree identifikasjon vil være det første du trenger å vite. Så hvis du liker å være i fanget av naturen og verdsette sin skjønnhet og variasjon, er det på tide du forbedre din kunnskap om trær og busker. Så, kjøpe en god felt guide som gir en inngående kunnskap om identifisering busker, trær og busker som vokser i din region. Et felt guide vil gi deg god informasjon om forskjellige aspekter involvert i identifisering av ulike planter og trær. Du kan skille mellom ulike typer trær og busker ved å se på deres blader, kvister, frukt, blomster og bark. Les mer på busk identifisering.
Nå, la oss fokusere på treet type og finne ut om det er et bartre eller løvtrær.
Identifisering av bartrær og løvtrær, Bartrær hører til bartrær orden, deres nål-lignende utseende og kjegler gjør det enkelt å identifisere dem. De fleste av bartre er eviggrønne og kaste sine skjellete eller nål-lignende blader hvert år. Hver sesong ser en fornyelse av deres blader. Disse kan kategoriseres under bartrær, eviggrønne og bartre. Evergreen som navnet antyder har blader gjennom hele sesongen. Mykt tre trær er eviggrønne i naturen og bære kjegler. Eksempler på bartre er gran, seder, gran og furu.
Løvfellende trær, derimot, kan bli identifisert av deres blader. Trær som Maples og syriner har enkle blader på kvisten som møtte motsatt av hverandre. Eksempler på enkle blader ligger vekselvis på kvisten er bjørk, vier og popler. Noen løvtrær som ask og Buckeye har sammensatte blader som ligger på motsatt side av parykk, mens andre liker gresshopper og valnøtt har sammensatte blader ligger vekselvis på kvisten.
Identifisere Trær av deres forfedre, Når det kommer til noen trær, vil bare en titt på bladene sine klare noen tvil om deres identitet. Det kan være tilfelle med furutrær. Nålen-lignende utseende gjør det lett identifiserbare. Men hva de skal gjøre når det gjelder identifisering av ulike typer blader? Bladene kunne være bredt klassifiseres i enkle og sammensatte blader. Har du sett en lønnetrær? Du ville ha observert at lønn, bøk, eik og flere andre trær har en brosjyre på en stilk. Disse er enkle blader. Sammensatte blader har en fjærkledd utseende. Forskjellen ligger i det faktum at flere brosjyrer er festet på en lang blad stamme. Disse kan kategoriseres i finnete og håndformet. Finnete er betegnelsen for trær med fjær-lignende blader. Håndformet, som ordet antyder, ligner formen på håndflaten vår. Håndformet har mange brosjyrer vokser fra spissen av stammen.
Bladene kunne bli identifisert ved deres ulike former. Leaves kan være glatt, tannede eller flikete. Du kan også ta en titt på intrikate detaljene. Det kan være ulike typer mønstre. Du kunne se om de paret opp på samme nivå langs hver sin side av stammen. De ulike typene tannet eller flikete bladene kunne være merket ut av formen eller størrelsen på tennene sine og lapper som henholdsvis. Du kan sjekke ut tekstur eller duften forbundet med bladene. Et godt eksempel er sedertre som kan gjenkjennes med den unike duft som skogen gir ut. Les mer på identifisering av trær av sine blader.
Identifisere Trær av Bark, Trær kan også bli identifisert av sin bark. Så, er du klar til å utforske berøring! Touch barken av treet og prøve å føle teksturen av barken. Det kan være uniform, spiny, eksentrisk, glatt eller ridged. Denne metoden kan være nyttig i tilfelle av trær som har nådd sin alder av modenhet. Du kan oppleve forskjellige mønstre når du trykker på treets bark. Fargen på bark kan også være en parameter i å identifisere trær. For eksempel, hvis du prøver å skrelle barken av sølv bjørk, bryter det ned i små strimler i horisontal retning. Når du prøver å skrelle barken av papir bjørk, kommer det ut som store strimler, og eksponerer sin rosa-orange lag på undersiden. Du vil oppleve hvordan ulike typer bark løsner i ulike formet strimler. Noen trestammer er svært unikt i sitt utseende, derfor kan de bli identifisert lett. Eksempler på slike trær er honning johannesbrødkjernemel og Hercules-klubb treet. I tilfelle, er identifikasjon av bark ikke interessant nok, du kan også forsøke treet identifisering av blomst.
Identifisere Trær ved Fruits; En annen måte å identifisere trær er ved å studere deres frukter. Eiketrær produserer eikenøtter. Så, hvis du vet hvordan en eikenøtt ser ut, kan du enkelt identifisere et eiketre. Frukt kan kategoriseres i mange typer: bær, bacate, pepo, hesperidium, steinfrukt og pome er bare noen få kategorier. Vi vet alle hva bær se ut. Kjøttfulle skall danner en del av det. Dette er frukten eggstokk vegg, noe som myker når frukten modner. Bacate inkluderer frukter som banan og avocado. Vannmeloner, gresskar og andre frukter i gresskaret familien kan bli identifisert med sine harde og tykke rinds. Sitrusfrukter som appelsin og sitron er kategorisert under hesperidium. Drupes inkluderer mango, mandler og kokosnøtter. Disse fruktene har frø med et hardt lag av belegg rundt det. Pome består av frukter som pære og eple. Frukten kjernevirksomhet er belagt med en spiselig vev kalt hypanthium. Du kan også identifisere trær av sine nøtter. Hickory trær kan bli identifisert av sine nøtter.
Så ville identifisere trær være lettere hvis du lære om ulike deler av et tre. Identifisere blader, frukt, bark og måten den vokser. Så, se inn i feltet guide og starte berikende din kunnskap om trær. Det er på tide å gå grønne!

Hvordan få Crayon ut av Klær

Hvis du elsker å jobbe med fargestifter eller har fått barn hjemme, klær farget med fargestifter er sikkert ikke en sjelden visning for deg. Du må være på utkikk etter måter på hvordan du fjerner fargestifter fra klær. Her har du åpnet nettside som vil gi deg nyttig informasjon. Hold lesing.
Instruksjoner om Crayon flekkfjerning, Det er noen materialer som du trenger, fjerne flekker fettstift ut av klærne. Disse inkluderer en rengjøring produkt, helst med flekkfjerning seg, vaskeklut eller papir håndkle, vaskemiddel, oppvaskmiddel og farge safe blekemiddel.
Spre vaskeklut eller papir håndkle på gulvet eller på et bord. Ta stykke tøy som er farget med stift og spre den på tørkepapir. Pass på den siden som er farget med fargestift ansikter opp. Sett noen flekkfjerning produktet på flekken området. La den være uforstyrret i ca 10-15 minutter. Dette er nødvendig for at penetrasjon av det aktive stoffet som finnes i flekkfjerning produktet. Hvis nødvendig, sette noen flere mengden av flekkfjerning produktet. Hensikten er å mette duken med det. Dette vil gjøre oppgaven med å fjerne stift ut av klærne litt lettere og enklere.
Etter gjennomføring av anbefalte tidsperiode, flip over klær. Den siden som var vendt mot gulvet skal vende opp nå. Sett noen mengde flekkfjerning produktet på de fargede området på duken. Igjen, la den bli og mette duken i 10-15 minutter. Ta oppvask væske og hell en liten mengde av det på de fargede området av kluten. Gni det forsiktig med en børste. For bedre og raskere rengjøring, gni det separat på begge sidene. Du kan skvette et par dråper vann hvis du føler behov for.
Ta en bøtte med varmt vann. Sug kluten utarbeidet i fremgangsmåten ovenfor i dette varmt vann. Dette bestemte trinnet vil bryte binding mellom stoffet og flekken ingrediensene. La den være i ca en halv time. Ta kluten ut av vannet og pensle de fargede området på den med børsten. Pass på at du gjør det forsiktig som overdreven gni kan rive duken. Sett den i en bøtte med rent varmt vann. Ta den ut igjen og klem ut overflødig vann. Gjenta dette trinnet for å sette klut i varmt vann og klemme ut overflødig vann, 2-3 ganger. Du vil finne at flekken har bleknet i stor grad. Les mer på flekkfjerning fra klær.
Et svært viktig poeng verdt å nevne her er å prøve noe for å beskytte fargen på stoffet. Du må bruke en farge-safe blekemiddel for å holde stoffet fargen intakt. Bruken retning er vanligvis nevnt tydelig på pakken. Gå ut og få en kvalitet farge-safe blekemiddel for å fjerne stift flekker helt fra klærne. Spre kluten behandlet på denne måten ut i solen. La den lufttørke. I tilfelle du fortsatt finner flekker stift på klær, gjenta alle trinnene stift flekkfjerning beskrevet i denne artikkelen. Dette vil definitivt gi deg en flekk fri klut, om ikke etter den andre og sikkert etter tredje vask. Nå, leppestifter inneholder også en viss mengde voks, så det ville gjøre deg godt å sjekke ut leppestift flekkfjerning.
Lurer du på hvordan komme stift ut av klær som har tørket. Det kan være enkelte ting som kan gjøre arbeidet enklere. Crayon har voks som ett sine viktigste ingrediensene. Derfor vil gni voks innskudd i flekken på duken hjelpe deg mye å fjerne stift karakterer fra duken. Skrape wax off med en kniv. Du kan også bruke en isbit å fjerne voks fra flekken. Følg alle instruksjonene som er nevnt her i denne artikkelen om "hvordan få fargestifter ut av klær" godt å få klærne dine gratis fra flekker og smuss når som helst.

Hvordan fjerner Window Tint

Fjerne vinduet tint er vanskelig jobb, men du kan definitivt gjøre det med litt innsats. Fjerne vindu tint blir avgjørende, som tilstanden forverres etter viss tid, fører til bobler av filmen. Dette er tiden da du kanskje føler behov for å fjerne fargen og velge en ny. I noen tilfeller kan vinduet missfarging lovene som varierer fra stat til stat, være grunn til at du vil fjerne den og erstatte. Derfor kan lære hvordan du fjerner vinduet tint være nyttig. Selv om du kan alltid ta bilen til en fargetone butikk for å fjerne filmen, hvorfor ikke prøve det selv og lagre vinduet tint fjerningen koste. Slik fjerner vindu tint fra sidevinduene og bak vinduene på en bil.
Hvordan fjerne Window Tint fra Car Windows
Materiale Obligatorisk; vil fjerne bilvinduet tint, trenger du svarte søppelsekker, glass renere, ammoniakk (ufortynnet), barberblad eller en skarp kniv, super-fine stålull, såpevann, spray flaske og beskyttende ansiktsmaske.
Prosedyre: Det er best å arbeide på den bakre vinduene først, og deretter gå videre til sidevinduene eller vice-versa. Ikke arbeid på alle vinduer om gangen.
Steg 1: Første trinn av prosedyre på hvordan du fjerner vinduet farge er å parkere bilen i Søn Ta søppelpose og skjær den i form av vinduene. Du trenger ikke å være for perfekt, det må bare dekke hele vinduet med rette. Nå, fyll såpevann i sprayflaske og spray det over vinduet. Deretter tar posen og dekk bak vinduene med den. Gjør den flat med hendene.
Trinn 2, har vanligvis vinduet tint mer enn ett lag med film. Når du har søppelpose på vinduet, absorberer den varmen fra solstrålene og hjelper prosessen med å trekke av filmen lag i en gå.
Trinn 3: Nå må du bruke ammoniakk. Før du bruker den, må du beskytte den indre overflaten. Også må du bære maske. Nå spray vinduet filmen med ufortynnet ammoniakk riktig. Mens det er vått, plassere en annen søppelsekk over det. Kontroller at sollyset faller rett over bakre vinduene i ca en time, vil det hjelpe mykere tone lim og dermed bidra i vinduet tint fjerning prosedyren.
Trinn 4; Dette er den viktigste trinnet. Start trekke av filmen. Løft den fra hjørnet forsiktig med et barberblad. Nå skrelle den av med fingrene. Prøv å ta den av i ett stykke. Fjern gjenværende brikker bruker barberblad, vær forsiktig. Du kan fjerne eventuelle rester av lim ved hjelp av super fin stålull og ammoniakk. Nå kan du fjerne den ytre søppelsekk. Avslutt prosedyren ved å rense vinduet med en kommersiell vindu renere. Arbeidet med de resterende vinduene på samme måte. Oppgaven med å fjerne vinduet tint fra bilvinduet er ferdig! Hvis du vil lære hvordan du fjerner vindu tint fra huset vinduer, les videre måter å fjerne vinduet film.
Les mer på Window Vipper:; Window Vipper Prisene; Window Vipper Cost; Hvordan fjerne vinduet farge er definitivt ikke lenger en vanskelig oppgave. Mens det finnes andre alternativer som duct tape vindu tint fjerning eller varme-metoden, er dette den populære metoden. Alt du trenger å gjøre er å jobbe med tålmodighet og når du har god tid og selvfølgelig en solrik dag, for å sikre best resultat.

Hair Cutting Teknikker

Det er ulike teknikker ved hjelp som du kan kutte ditt eget hår. Men noen teknikker som innebærer å bruke et skarpt blad som høvelen er bedre overlatt til fagfolk. Men, kan noen enkle snipping og trimming hår klippeteknikker med en god saks, gjøres hjemme. Ved å praktisere disse hår klippeteknikker, vil du kunne kutte ditt eget hår bedre og med gi en hårklipp til andre. La oss se på håret kutte teknikker for kvinner og menn.
Ulike Hair Cutting Teknikker
Beskrevet nedenfor er de ulike håret klippeteknikker, som trenger grunnleggende ting som to speil, et par gode hår klipping saks, litt hår klemmer, en god kam og en vannflaske med en spray munnstykke. Vask håret og bruk et håndkle til å tørke håret, men ikke helt tørr håret, holde dem fuktig slik at å kutte dem vil bli lettere.
Grunnleggende Trimming: Lære å trimme ditt eget hår, er ganske enkelt. Hvis du ønsker å bare klippe håret ditt, eller få en ren klassisk bob deretter bruke disse grunnleggende hår klippeteknikker. Gre fuktige rett ned, og del dem i midten. Nå tar en kroppsdel ​​som referanse for måling, start trimming håret. For eksempel hvis du ønsker å trimme håret til haken din, så ta haken som en måling. Pass på at du jobber i en rett linje, og bruk en back speil for å klippe håret tilbake nøyaktig.
Felles Layer Cutting Fashion: Den vanlige metoden som brukes til å gi den lagdelte effekt på håret, gjøres ved avskjed den fuktige håret i midten, og deretter i henhold til lengden på den lagdelte håret man ønsker, er håret snipped av ved å holde seksjoner av håret, og jobber helt til den nederste delen av håret. Da håret på den andre siden av avskjed er kuttet. Ledsag lagvis frisyrer med smell, for å gi den et mer elegant utseende.
Enklere Layer Cutting Technique: Denne metoden er ikke stor når du ønsker å gå for dypt lag, men er en av de gode håret klippeteknikker som er veldig enkelt og kan gjøres av nybegynnere. Det fungerer bra på mennesker med hår lengde som når sine skuldre eller nedenfor. For å bruke denne teknikken hårklipp, sitte på en stol og bøye seg helt til du kommer på toppen av hodet er vendt mot gulvet. Gre fuktig hår rett ned, og deretter bruke saks klipper håret i en perfekt rett linje, fra venstre mot høyre. Personer med tykt hår kan trenge mer enn ett kutt. Så sitter rett i stolen, del håret i midten og sjekke lagdelte effekten.
Razor Hair Cutting Technique: Denne metoden er blant de avanserte håret kutte teknikker, men en veldig populær en som det gir en stilig effekt pistrete til hårtuppene. Det myker også frisyre, og gir en kul look. En spesiell hår klipping barberhøvel verktøyet brukes til å lage denne effekten. Den stylist kjører høvelen verktøyet gjennom håret og det snips av kantene pent å gi en pistrete effekt.
Legge Bangs og Frynser: Dette er en av de hårklipp stiler og ideer som ligner på trimming og lagdeling hår klippeteknikker. For en sløv fringe, bare ta den fremre delen av håret ditt, og i nærheten av din øyenbryn linje, klippe håret i en rett linje. For en vanlig pannelugg, må du klipp av noen hårstrå for å gi den et mykt utseende. Å gå for noe side feiing smell, kuttet en fremre delen av håret ditt til den når en lengde som måler opp til midten av nesen lengde, del håret sideveis og klipp av kantene på begge sider av hår.
Gradert Hair Cutting Technique: Dette er et annet hår klipping teknikk, noe som er bedre igjen til fagfolk. I denne teknikken, er håret gredd rett ned, og deretter bruke lengden på utsiden linje som en guide, er håret holdes vekk fra hodet og deretter bulk håret er trimmet ut fra utsiden linjene. Les mer på uteksaminert bob hårklipp.
Hair Cutting Bruke Clippers: Bruke clippers for hårklipp, er populære blant håret kutte teknikker for menn. De brukes for tett kutt som surra stil hårklipp. Å lære å klippe ditt eget hår ved hjelp clippers, følg disse tipsene. Sett av kniver på klipperen på den lengden du ønsker å oppnå med klippe og deretter kjøre klipperen på områder av hodet hvor du ønsker å ha det nære kuttet effekten.
Disse var de ulike håret klippeteknikker. Øv med de grunnleggende håret klippeteknikker og som du får mer erfaring, vil hårklipp bli mer fine og stilige. Så bruker over teknikker for å klippe håret i forskjellige stiler kjølig, og nyte din nye frisyre!