Slik Lace Sko

Alle som har hatt tilbakevendende faller under sport, og lurer på hva som er galt med deres sko ikke kan være å se på situasjonen i riktig lys. Det er kanskje ikke de skoene i det hele tatt som forårsaker fallet. Den skyldige kan være den teknikken som de har fylt skoene sine. Da oppstår spørsmålet - hvordan du blonder sko? Så også folk som er rett og slett lei av måten deres skolissene titt finne seg å stille spørsmålet hvordan å snøre sko annerledes? Denne artikkelen angår deg. De fleste av oss lære å snøre skoene når vi er veldig unge, men med ankomsten av borrelås sko eller bare på grunn av kamper eller som passer ens personlighet, flere og flere mennesker ønsker å vite hvordan å knyte skolissene moteriktig. Vi ønsker å hjelpe deg å gjøre nettopp det.
Slik Lace Din Sko
Dette er trolig den mest enkleste og problemfri måte å snøre skoene:: Ta en sko, punkt foten vekk fra deg slik at hælen vender mot deg. ; Ta blonder og sette begge ender av blonder i skoen fra øverste alternative hullene. ; Etter å sette disse blonder i, lengden på endene som kommer ut skal være den samme. ; Deretter starter fra høyre side, ta til høyre blonder, og fra innsiden av skoen (blonden kommer ut, ikke går i) satt den i hullet som er diagonalt neste på venstre side. ; Tilsvarende, ta venstre side blonder og etter plassere den under bringe den ut fra høyre side hullet som er diagonalt neste. ; Fortsett å gjøre dette til alle hullene er ferdig og to endene av blonder gjenstår å knyttede. Gjev lengden på blonder ender ikke det samme deretter justere lengden på blonder ved å løsne den og justere den. Å ha en lik lengde gjør det enklere å knytte lissene. ; Les mer på kule måter å snøre skoene.
Annet enn denne enkle metoden det finnes andre måter å snøre skoene.
Criss Cross Lacing, Start fra hælen på skoen og fra innsiden (skoen) plasser blonder, slik at endene på både komme fra toppen (i motsetning til å gå inn i skoen). ; Så begge ender og krysse dem over. ; Deretter satte dem inn i skoen og la dem komme igjen fra andre par hull. ; Fortsett denne til den går gjennom alle hullene, som alternerer med nye og gå inn på alle alternative hull. ; Double Helix Lacing; Ta en blonder og sett den ene enden inn i skoen hullet (slik at det går i) og la den andre enden kommer ut av hullet. ; Ta blonder som kommer, krysser den over diagonalt og legg den i skoen hullet som er den umiddelbare diagonal neste. ; Ta blonder som ble satt i skoen hullet rett i bunnen og fra under skoen, krysse den over slik at det kommer fra motsatt side. ; Fortsett å gjøre dette til begge endene kommer ut fra de øverste hullene. ; Trikset er at du endrer retningen på de to endene hver gang de dukker opp, eller gå i. Dette er gjort slik at reimen som hadde oppstått vil krysse over og gå i neste. Og blonder som hadde gått i, vil krysse over og komme ut. ; Bow Tie Lacing; Ta blonder og satte begge endene inn i bunnen settet med hull. ; Så bære dem opp i neste hull i en rett linje og bringe den opp. ; Når de er tatt opp, krysse dem over og sette dem inn fra motsatt side. ; Nå kjører dem rett på undersiden, og føre dem ut fra det neste settet med hull. ; Når de er ute krysse dem over og plassere dem i det neste settet med hull på motsatt side. ; Fortsett denne til hullene er utmattet og slutten av blondene fortsatt å være bundet. ; Hvordan Lace Sko Med To Color Snøring
Å ha sko med to fargede blonder er en fin måte å øke 'cool kvotienten "på skoene. Det ser annerledes ut og gir en veldig stilig effekt også. , På svare hvordan å snøre sko med 2 blonder, ta to blonder i forskjellige farger (For eksempel rødt og oransje.) Og kutt dem i halvparten (hvis lengden av begge de fargede blonder er 1 meter, klippe det til halv meter.) . ; Tie både farget skolissene sammen. ; Plasser denne knuten inn i skoen på bunnen og hente opp endene fra det siste settet med hull. ; Da behandle den som enhver annen metode er nevnt ovenfor, som criss cross snøring eller tversoversløyfe snøring og fortsette å slå en knute på skolissene til begge ender komme fra det øverste hullet. ; Hvordan Lace Sko til Running, Ta skolissene, og føre dem ut fra under skoen hullet som er mot bunnen (nær hælen). , Nå som det er ute, sette den tilbake gjennom det samme hullet som den kom ut fra, men holder en liten loop mens du gjør dette. , Nå tar motsatt side av skoen blonder og putte den gjennom løkken slik at det blir ekstra tett. , Gjør det samme på motsatt side. , Hver gang en loop som er igjen, fylle det med blonder fra motsatt side, og deretter lage en løkke av det samme når det går til den andre siden. ; Fortsett å gjøre dette til begge ender er nådd, og kan knyttes. , Dette er også en annen metode som kan benyttes til å knytte skolissene horisontalt. ; Følg disse enkle metoder for hvordan å snøre skoene og få noen sårt tiltrengt endringer i den samme gamle kjedelige utseende sko. Sammen med gjenoppfinne måten skoene ser ut, de også hjelp til å ansette den riktige måten å knytte skolisser, slik at det ikke er noen skader i fremtiden.