Ballett Dance Moves

Ballet er en form for dans som har en spillestil i mime satt til visse musikk. Mye av balletten dansen terminologien er i franske språket som den har sine røtter i Frankrike. Ballett dans er en stil dansende som har høyt utdannede dansere, disiplinert og dedikerte, med evne ta hele publikum til annen verden. Deres hardt arbeid og ferdigheter resultere i superb forestillinger som er feilfri og virkelig vakker. Lær om alle fascinerende ballett dansetrinn i følgende artikkel. Les mer på historie ballett dans.
Grunnleggende Ballett Dans Flytter; Det grunnleggende i balletten starter fra den stående posisjoner som er enkle å lære og kan være nyttig for andre dansestiler også som ballett regnes som grunnlaget for mange danseformer. Hvis du er glad i ballett, gitt nedenfor er noen grunnleggende posisjoner og ballett dansetrinn som du kan øve hjemme. Les mer på ballett posisjoner og bevegelser. ; Posisjon 1: Hold hælene rørt sammen i en rett linje og knær rørt med bena rett. Føttene skal være i en "slå ut" posisjon. Dette er den grunnleggende posisjon for et ballett trekk. ; Posisjon 2: Hold føttene viste seg straight, som den første posisjon men hælene bør hverandre. ; Stilling 3: Når føttene er justert i en sving ut posisjon, beholde ett fot til fronten og hælen nær buen av hind foten. ; Stilling 4: Hold føttene i viste seg posisjon og plasser hælen på den ene foten ved tærne på den andre, slik at bena er krysset. ; Posisjon 5: Samme som fjerde men holde begge føttene sammen. ; Ballett er en enkel dans som trenger mye tålmodighet og hardt arbeid. Hvis du er seriøs om læring ballett, les videre vite noen ballett dansetrinn for kids samt voksne. Det er to grunnleggende ballett dansetrinn som kan praktisert av enhver nybegynner som er grundig med de fem første posisjoner ballett.
Posse; Ta første stående posisjon. ; Hev høyre beinet opp og touch tærne til venstre beinet kneet slik danne en 'P' med bena. , Dette er posse at du trenger å balansere på så lenge du kan. ; Senk høyre ben til første posisjon og gjenta 2. og 3. skritt med venstre beinet. ; Nå plasserer venstre ben tilbake til første posisjon. ; Developpe; Start med å stå på den første plasseringen som nevnt ovenfor. ; Hev din høyre beinet i en posse som diskutert ovenfor. ; Trekk høyre beinet opp og bringe kneet så nært du kan til kroppen din. ; Nå utvide beinet fra kneet gradvis till din høyre beinet er strekt helt med tærne pekende mot taket. ; Prøv å holder developpe så lenge du kan. ; Nå gradvis lavere beinet tilbake til posse ved å reversere bevegelser og legg høyre benet tilbake i første posisjon og utføre en gjeng med venstre beinet. ; Advance Ballet Dance Flytter; Når du er dyktig med ovennevnte grunnleggende ballett dansetrinn, kan du lære noen forhånd trekk som kan legge nåde til å ballett din.
Arabesque, Dette er plasseringen av kroppen din når den er støttet på ett ben, med det andre benet lengre bak kroppen med at benet er kneet rett.
Couru; Dette er en kombinasjon av trinnene der du holder kalver sammen og glir på gulvet med føttene også kjent som masserer gulvet med føttene.
Fondu, det vil si å smelte, og i dette trekket du senker kroppen ved å bøye det ene kneet, mens de andre støtteben fortsatt oppreist.
Fouette, Det er den raske svinger av kroppen på tærne til noen av beina. Balanseringen beinet er holdes i snu bevegelse der som andre benet forlenges og bringes nær mot kneet av balansere benet recurrently. Dette gjøres å oppnå grep og hastighet.
Grand jete, Dette er et langt hopp laget ved å begynne på ett ben og landing på den andre. Dette innebærer å gjøre hele beinet deler seg i lufta under hoppet med armene utvidet diagonal til hverandre.
Plie; Dette trekket innebærer jevn og kontinuerlig bøying av knærne når føttene er i en viste seg posisjon med helene på begge føttene rørende. Dette gjøres på to føtter motsetning fonduerestauranten som gjøres på en fot.
Split, A splitt er en posisjon bena når begge beina er konfigurert til en rett vinkel på 180 grader. Dette kan gjøres i lufta eller på gulvet.
Les mer på ballett dans.
De var noen ballett dansetrinn som vanligvis brukes i hver ballett ytelse og er et must for all utøverne. Ballet ikke viser bare fleksibiliteten i kroppen din men også din hardt arbeid og dedikasjon mot dansen. Det er vanligvis kjent som dansen med stoffet som det har følelser som involverer publikum med danserne.