Vridninger og Braids

Vridninger flettene frisyrer som våren vendinger flettene, mikro vridninger fletninger og kinky vendinger flettene har blitt svært populært blant menn og kvinner disse dager. Tidligere var flettene sett på som frisyrer for African American fellesskapet bare. Men nå, ønsker alle å se unike og eksotiske, og dermed, folk er alltid klar til å eksperimentere med håret sitt. De fleste pleier å få vendinger flettene gjort på salonger av en profesjonell frisør. Men disse prosedyrene kan koste mye penger. Så hvis du er ute etter lett å gjøre hjemme, vendinger flette frisyrer, så her den grunnleggende teknikken for det samme.
Vridninger Braids Prosedyre med Natural Hair
Vridninger og flettene kan utføres på to måtar, det vil si, med naturlig hår og med hair extensions. Hvis du har langt hår, kan du gjøre dette svarte frisyre med naturlig hår selv, av følgende prosedyre.
Trinn 1: Vask håret med sjampo og ta på litt leave-in conditioner på den. Når håret er semi-tørt, kan du starte pyntebånd prosedyren. Vått hår er mye mer lettere å flette enn tørt hår.
Trinn 2: Del håret i mindre deler på en slik måte at hodebunnen er synlig i mellom disse delene. Disse delene bør ideelt sett ikke være mer enn en tomme i størrelse. De mindre delene du gjør, jo bedre vendinger flettene vil se. Sett gummi band på alle disse delene, slik at det er lettere for deg å gjøre vendinger og flettene.
Trinn 3: Start med en del av håret om gangen. Del denne delen av håret opp i tre strenger, dvs., venstre, høyre og sentrum. Ta håret i den høyre tråden og dra dem over håret i det sentrale tråden. På denne måten venstre håret vil komme i sentrum. Nå tar håret i den venstre tråden og dra dem over håret i midten. På denne måten venstre håret vil komme i sentrum. Nå igjen starter fra høyre side og dra håret over sentrale håret. Gjenta denne prosessen til du kommer til enden av håret. Samtidig som håret vendinger braids, husk å holde håret meget stramt, slik at de holdes sammen pent. Braids kan også gjøres ved hjelp av to tråder i stedet for tre. Les mer på to tråd vri teknikk.
Trinn 4: Vel framme på slutten av avsnittet, tie håret med en strikk, slik at håret ikke kommer ut. Spray litt vann på håret slik at det blir vått og fuktig igjen. Nå tar en annen del av håret ditt, og gjenta den samme prosessen som nevnt ovenfor.
Prosedyre for Kinky vendinger Braids Bruke Hair Extensions
For å gjøre vri flettene på kort hår eller mellomlangt hår, er håret extensions nødvendig. Nedenfor finner du fremgangsmåten for å gjøre kinky vendinger flettene bruke hair extensions.
Trinn 1: Vask håret og påfør en leave-in conditioner. Når det semi-tørre, begynner med vendinger flettene prosedyren.
Trinn 2: Del håret i fire seksjoner, rett fra pannen, ned til nakken. Tie gummistrikk på hver av seksjonene slik at håret kan holde sammen.
Trinn 3: Start med én del av gangen og lage en slags en liten firkant ved avskjed håret. Nå gjelder en gel på håret samt utvidelse slik at de blir holdt godt sammen.
Trinn 4: Start pyntebånd ditt naturlige hår første på samme måte som nevnt i pyntebånd med naturlig hår prosedyre, til slutten av hår, i denne lille torget i håret. Nå legger de utvidelser på slutten av denne braid og fortsette pyntebånd. Når du er ferdig med pyntebånd, dypp flette i varmt vann. Dette vil gi en slags crinkle se til vridninger.
Trinn 5: Gjenta prosessen på de tre andre delene, samt å få kinky vridninger flettene.
Les mer på:; Flat Hair Twist; Micro Braid frisyrer for bryllup, senegalesisk Twist Braids; Som du ser, hår vendinger er ganske enkelt å gjøre, selv om de kan ta mye tid, nesten tre timer. Du kan ta hjelp fra noen mens du gjør vendinger flettene på baksiden av hodet ditt. Vridninger flettene kan gjøres på alle slags hår, enten rett eller krøllete, og hjelpemidler i hårpleie da dette er kanskje den eneste frisyre som gjør at håret ser trendy uten bruk av kjemikalier.