Frontlys Lens Cleaner

I utgangspunktet, la meg stille deg et spørsmål. Hvor vanskelig ville det være for deg å kjøre med en skyet frontlys linse i natt? Vel, jeg er sikker på, enten du er en ekspert eller nybegynner, vil svaret være "veldig vanskelig"! Men, så hvorfor møte denne vanskeligheter? Hvorfor ikke rengjøre frontlys linsen og deretter kjøre sikkert? Ok ... nok av spørsmål nå. Vi vil bevege seg mot fokuset for vår diskusjon. Frontlys linse som er mest sårbare for kjøretøy, mot tåke, støv og andre komponenter vær. En slik tåkete eller skyet frontlys linsen ikke bare påvirker det generelle utseendet på bilen, men også gjør kjøringen vanskelig. Løsningen på dette problemet er ganske enkel og det er rengjøring frontlys linse. Prosedyren er enkel og tar ikke mye tid. Du kan heller ikke behøver å være ekspert for å gjøre denne oppgaven. Her er fremgangsmåten for å rengjøre en tåkete frontlys linse, med en kommersiell frontlys linse renere og og hvordan du rengjør frontlys linse med en hjemmelaget frontlys linse renere. Les mer på bilen problemer.
Rengjøring Forlykt linse med en Commercial frontlys Lens Cleaner
Rengjøring av frontlys linsen, fjernes tåkete utseende og gi deg et rent og klart lys. Selv, rengjøring frontlys linsen er nødvendig, er fremgangsmåten veldig kort og veldig enkelt! Du vil kreve en boring maskin, ren klut stykker, en god kvalitet frontlys linse renere og vann displacer. Her er hvordan du rengjør tåkete frontlys linse. ; Forbered et lite hull mot nederste delen av linsen, med hjelp av boremaskinen. Dette vil hjelpe i å gi ut eksisterende kondens, og også forhindre det, så frisk luft ville inn i rommet. , Nå, er neste skritt å ta noen mengde frontlys linse renere og deretter bruke det på en myk teksturert ren klut. ; Start gni linsen, forsiktig og i sirkelbevegelser. : Når du er ferdig med å bruke støvsugeren til frontlys, må du vaske linsen med vann. Men, ser at du vasker linsen før renere tørker opp. , Du er ferdig med den grunnleggende renseprosessen. Nå må du gå videre til polering prosedyren. For dette, ta på litt forgasser til en tørr ren klut og skvette litt god kvalitet, vann fortrenge spray på objektivet, og deretter starte polering linsen. , Når, er polering over, gå videre til å bruke noen rubbing compound til frontlys linsen. Bruk en myk strukturert og rent tøy for dette formålet. Etter å ha fullført dette, ta en tørr klut og deretter skinne frontlys linsen. Les mer på bilreparasjoner. ; Rengjøring Forlykt linse med en hjemmelaget frontlys Lens Cleaner
Det er ikke alltid nødvendig, at man må rense frontlys linse, slik mekanikk gjør! For dette formålet, kan du også ansette bruk av hjemmelagde frontlys linse renere. Rengjøre frontlys linsen på denne måten, ville være like effektive. Nedenfor er nevnt er prosedyren for å rense frontlys linse med en hjemmelaget frontlys linse renere. ; Det første trinnet er å forberede frontlys linse renere. Ta en bøtte fylt med litt varmt vann og deretter legge litt vaskemiddel for å danne bobler. , Nå, bruke vaskeløsning til frontlys linsen og deretter holde den på en gang. Dette vil myke opp prioritert smusspartikler. : Når dette er gjort, må du skrubbe linsen forsiktig, med hjelp av en ren klut. Hold skrubbing dyrke smuss partiklene er fjernet. ; Frontlys linse rengjøring ikke krever inngående kjennskap til kjøretøyet deler og reparasjoner. Bare litt sunn fornuft og kunnskap om rengjøring prosedyrer er mer enn nok. Mot slutten av denne diskusjonen på frontlys linse renere, jeg håper du har forstått både ovennevnte prosedyrer riktig og vil være i stand til å implementere dem lett. Jeg melde seg ut! Alle de beste!