Hjem Modifikasjon Gir Independence

Millioner av amerikanere lever med funksjonshemninger eller kroniske sykdommer som tiår siden, ville forstyrre dem er i stand til å leve på egen hånd og administrere sine liv uavhengig. Men takket være smarte design engineering og moderne teknologi, mange av dem er nå i stand til å nyte sine liv uten å være avhengig av andre for å hjelpe dem med deres daglige rutiner. Home modifikasjoner - konvertere eller tilpasse et miljø å gjøre det enklere å navigere - er mer tilgjengelig og rimelig enn noensinne.
Modifikasjoner gjør det enklere å utføre oppgaver, redusere risikoen for ulykker, og støtte behovene av folk som vil leve selvstendig. Tilpasninger kan være alt fra lavkostland løsninger som å fjerne farer, flytte møbler, garderober ordninger der virksomheten skjer, eller legge enkle hjelpemidler som for eksempel ramper eller hente barer. Dyrere modifikasjoner kan inkludere oppussing eksempel installasjon tilpasset for rullestolbrukere dusj, erstatte trapper eller trapp treads, eller forbedre ledninger å eliminere behovet for skjøteledninger.
The National Directory av Home Modifikasjon og reparer Resources er en utmerket ressurs for alle som trenger informasjon om hjemme modifisering. Lansert i 1990 av Nasjonalt Ressurssenter for støttende Bolig og Hjem Modifikasjon, ble katalogen skapt gjennom gjennomfører en landsomfattende undersøkelse av organisasjoner, fagfolk, og statlige og lokale organer. Ressurser ble nominert og vurdert for inkludering i katalogen, og hundrevis av oppføringer er inkludert. Senteret gir bare informasjon for informasjonsformål, og gir ikke sin tilslutning eller annonsere noen av de inkluderte tilbydere. Katalogen kan bli funnet på Internett på homemods.
Informasjonen er organisert og gruppert etter kategorier av hjemme modifikasjoner. Hver kategori inneholder svar på vanlige spørsmål, som er delt inn i tema-kategorier du kan klikke på for å finne ut mer. Hvis du ikke finner informasjonen dere søker på nettstedet, kan du sende en e-postforespørsel å ha problemet forsket. Det er dusinvis av kategorier der informasjon er tilgjengelig, inkludert:
Oppføringer av kontraktører og arkitekter som kan gi huset design og innspill, Contractors eller remodelers som vil gi estimater på hjemmebane forbehold; Muligheter tilgjengelig for byggherrer og remodelers som utfører hjemme forbehold; Statens tilskudd eller støtte programmer for oppussing å gjøre hjem rullestol; Informasjon om utlån og finansieringen room tilføyelser plass eldre eller funksjonshemmede slektninger, Assessment verktøy for å fokusere på ulike aspekter av hjemme modifikasjoner, Sjekklister for å vurdere sikkerheten ved hjemmet ditt for funksjonshemmede eller eldre personer, Forslag til retningslinjer og tegninger for hjem modifisering, informasjon om produkter for hjem modifisering, slik som toaletter, dusj, trapp heiser, og trekker ned kjøkkenet hylleplater; Informasjon om enheter for hjemme endring bistå hørselshemmede, Det er hundrevis av hjem modifikasjon forbedringer tilgjengelig som kan gjøre livet enklere for millioner mennesker som er fysisk eller psykisk utviklingshemmede, eller lider av kroniske eller invalidiserende plager. Støtteteknologi og modifikasjoner kan bane vei for disse menneskene å leve på egen hånd, og det er tilskudd og finansiering tilgjengelig for å gjøre disse endringene mulig. Homemods er din one-stop shopping clearinghuset for enhver og all den informasjonen du trenger for å endre noens hjem slik at de kan nyte levende trygt, komfortabelt og uavhengig.