Hvordan til polsk Silver

Hvordan pusse sølv? Det kan være flere metoder for polering sølv. Noen av dem er beskrevet her i denne artikkelen. Gå gjennom den gitte kontoen til å lære om de mest populære måter sammen med tiltak for å pusse sølv smykker, sølv bestikk, etc.
Hvordan til polsk Silver hjemme?
Metode 1: Ta 2-3 spiseskjeer natron og tilsett 2-4 dråper vann til det. Bland begge ingrediensene godt. Formålet er å gi blandingen en konsistens av lim. Påfør denne lim jevnt på sølv brikkene. Du kan bruke en tannbørste eller en lignende ting for å anvende baking soda og vann lim på sølv artikkelen. La den sitte der i ca 5-10 minutter. Vask lim rikelig med vann. Oppbevar gni sølvet bitene med tannbørste for å vaske den godt. Når vasken er ferdig, la brikkene til å lufttørke. Tørke bitene med en ren, tørr bomullsklut vil øke hastigheten på luften tørking av sølvet stykker. Denne metoden er mye brukt til rengjøring og polering sølv.
Metode 2: Ta en bolle og hell et glass vann til det. Plasser et ark aluminiumsfolie på bunnen av bollen. Legge til et teskje natron og halv teskje felles salt. Bland alle ingrediensene godt over aluminiumsfolie. Sett bollen på en flamme til blandingen koker. Det tar normalt 2-3 minutter å bringe blandingen å koke. Slå av tilførselen av varme. Sett sølv bitene i denne blandingen i en periode på 10-15 minutter. Gni bitene med en børste, særlig i området med flekker. Ta sølvet stykker ute og vask godt med flyet vann. Tillat luft tørking. Det er en effektiv måte på hvor å pusse sølv.
Metode 3; Det er nok en skånsom metode for hvordan du pusse sølv stykker. Du kan utføre denne metoden med ulike materialer etter eget valg. Disse er olivenolje, eddik eller natron løsning. Ta noen av de foreslåtte materiale i en beholder. Materialet bør fylle beholderen til halvparten eller til den kan suge sølvet stykket, skal være polerte, fullstendig. Nå, suge sølv brikke i materialet i ikke mindre enn 24 timer. Vask det godt med vann og la dem lufttørke. Denne metoden er spesielt egnet for polering store sølv artikler som kasseroller, etc. Årsaken er at det tar mye tid, men trenger minimum arbeidskraft fra din side.
Metode 4; Ovennevnte metoder for polering og rengjøring sølv er litt møysommelig og tidkrevende. Videre kan du vil vite om en metode som kan rent og poler din små sølv stykker som øredobber, finger ringer, anheng, osv. For å lettelse din, det er virkelig en flott måte på hvordan pusse sølv raskt. Ta en liten mengde tannkrem på en tannbørste. Påfør tannkrem på sølv brikken som må poleres. Pass på at alle ansiktene til sølv brikke har vært dekket med tannkrem. La stykke urørt i ca 5-6 minutter. Vask pastaen av med rent vann. Gni sølvet stykke med tannbørsten der det trengs. Dette løsner det materiale som danner flekker. For å legge til dette, formidler tannkrem ett polert se til sølv. Denne metoden er svært foretrukket fordi det tar relativt kortere tid å levere samme resultat som skriver seg fra øvrige metoder for hvordan å pusse sølv smykker.
Les mer på:; Hvor å Feilfri Silver, Hvordan fjerne glansen fra Silver, Silver Smykker Rengjøring tips, du kan bruke noen av de ovenstående foreslåtte metodene for å polere sølv brikke. Alle metodene er like effektive og gir nesten samme resultat. Valget av en bestemt metode avhenger av personlige preferanser, tilgjengelighet av ressurser og, selvfølgelig, tid. Endelig, uansett hvilken metode du velger må du utfører den godt og med omhu. Dette er fordi, over gjør kan skade sølvet. Nå, som du vet hvordan du skal pusse sølv, bruke kunnskapen i å holde sølv stykker rent, skinnende og polert.