Straighten Hair uten kjemikalier

Når det gjelder kvinner, en vesentlig fysisk egenskap som går til å gjøre henne vakker er hennes hår. Håret er også, trolig den mest volatile del av en kvinnes utseende, som det er slitt, for å holde tritt med de rådende trender. Rett hår er en slik trend. Mange kvinner (menn også!) går med rett hår utseende. Få mennesker er velsignet med naturlig rett hår, men de fleste av dem har til å finne trøst i eksterne krefter for å få rett hår. Rette håret er kjemisk ett populært valg, da det er en enkel og rask metode. Det er imidlertid ikke tilrådelig for langsiktig bruk, da det kan gjøre stor skade på håret. Så la oss se på hvordan kan vi rette hår uten kjemikalier og også ikke kompromiss på sin velvære.
Hvordan Straighten Hair Uten Chemicals
Kjemisk rette håret kostnad, er mye mer i forhold til kostnadene ved å rette håret uten kjemikalier. Sistnevnte kan gjøres hjemme, hjelp noen svært grunnleggende materialer kl tilnærmet null pristillegg. Heat er en svært viktig faktor i rette håret uten bruk av kjemikalier. Hair straighteners er tilgjengelige i markedet for dette formål. En hår rette jern eller flatt jern er den vanligste. Du kan også rette håret med en klesbutikk jern, i tilfelle du ikke ønsker å bruke på andre straighteners.
Rette Hair Med en Iron; å begynne med:; Du må bruke litt melk på håret ditt. Dette bør ideelt gjøres minst en time før du shampoo håret. For påføring melk, må du fylle rundt en halv kopp i en sprayflaske og spray det på håret ditt. Du kan også bruke melk på håret med en børste, men det vil kreve noens hjelp. Påfør melk til håret ditt kan ikke ta noe mer av det. ; Etter bruk melk, la håret åpent i 30 til 40 minutter minst. Det er ikke nødvendig å bære plast cap, istedet du kan bære en gammel t-skjorte eller noen gamle klær av deg. ; Når dette er gjort, kan du gå videre med din regelmessige shampoo og conditioner. Etter vask håret, kan du bruke et slag tørrere tørke håret helt. Det er svært viktig at du tørke håret helt før bruker jernet. ; For dette trinnet trenger du en partner. Du kan bruke enten en klær jern eller et hår straightening jern. Når håret er helt tørt, må du knele ned ved siden av strykebrettet, slik at hodet og styret er i en rett linje. Din partner, trenger deretter til langsomt børste ut en del av håret din og plasser den på strykejernet bord. Sørg for at dette gjøres forsiktig med en pensel, slik at håret på strykebordet er helt untangled. , Så til selve stryking, må jernet være innstilt på lav varme uten damp. Be partneren å nøye starte strykingen fra rot til tupp, følgende jernet hjerneslag med en børste, hver gang å gi utmerket straightness for håret ditt. (Følg denne prosedyren til alt håret er rettet.) Påse at jernet forblir ikke tomgang eller ubevegelig på håret. , Ved å bruke en rettetang jern, rett deler fra topp til lengden på håret, etter den opp med en børste for å få langvarig effekt. ; Rette Hair Uten en Iron; å rette håret uten jern, kan du følge de første fire trinnene fra over prosessen. Den eneste endringen i fjerde trinnet ville være, når du blåse tørking håret. Mens blåse tørking seg selv, gjør rundt 3-6 deler av håret ditt. Ta én del gangen og så, mens du blåse tørking det fra toppen til lengden på håret, holde pusse den samtidig. La tips av håret for ende som det vil tynge håret og holde det rett, selv etter håret har tørket.
Annen metode å rette hår uten bruke en jern ville være med bruk av Bobby pins. Til dette trenger du å få håret fullstendig tørket og luft tørket også. Deretter børsten den bakover slik at det ikke avskjed av hår. Start søker Bobby pins til håret fra sidene først og deretter pin de gjenværende back-hår på hver side av hodet, ved hjelp av mer Bobby pinner. Wrap noe som lignet et håndkle, cap, lue eller et skjerf på den og sove på det i minst 6 til 8 timer. Når du våkner, ikke bli overrasket se på dine herlige lange, rett hår!
Viktige Tips for Rette hår uten kjemikalier
Det er noen viktige punkter man må ha i tankene, mens han forsøkte å rette håret uten kjemikalier hjemme, slik at ingen unødig skade er påført håret ditt. Noen av disse punktene er listet nedenfor:; Når du har rett hår, sørg du bruke shampoos og conditioners ment spesielt for rett hår kun. ; Børst håret regelmessig, men ikke altfor ofte, som den kunne skade håret. ; Gi en riktig form til rett hår, så rett hår kan avsløre eventuelle feil på dem som normale frisyrer skjule. Besøk et salongen for å få en skikkelig hårklipp regelmessig. ; Bruk håret rette metoden hjelp jernet, kun for voksne. ; Les mer om hårpleie.
Selv rettetang håret kjemisk synes å være en raskere og mindre stressende oppgave, rette dem hjemme er mye mer moro og mye mindre skadelig på håret ditt. Hvis på alt du blir lei av din rett hår, er det enklere å endre stilen i tilfelle du har ikke gått den kjemiske måten. Så alle dere herlige mennesker ute, gå videre og flaunt dine fantastiske straight låser i åpen verden!