Wolf Tattoo Designs

På lese tittelen, kanskje man bare lurer hvorfor ville noen ønsker et bilde av en ulv trykt permanent på kroppen sin? Er imidlertid ulven en av de mest populære tatovering design dag. Glupsk er ett universal ord som beskriver ulven. Men, kan man ikke være klar over at det er flere andre betydninger og symboler knyttet til ulven tatoveringer. La oss ta en titt på dem i detalj.
Wolf Tattoo Meanings; Aggresjon, kraft og energi er de signifikante betydningene relatert til ulven tatoveringer. Som nevnt ovenfor, er ulver alltid betraktet truende og ondt og dermed ulv tatoveringer er sported av dem som er fascinert av brennende ulven. Ulven er også en av de mest brukte mytisk karakter, som vises på flere eventyr og fabler. Dette legger mystikk og sjarm med et element av fare for det. Wolves er også knyttet til grusomhet og cunningness. Disse unike tegnene av ulven gjør det mer fengslende og forheksende.
Det er imidlertid flere positive betydninger knyttet til ulven. Ulven har en viktig rolle i livene til de nordamerikanske stammer. I kultur deres, symboliserer ulven intelligens og veiledning. Som ulvene lever i flokk, de representerer samhold og lojalitet. Ifølge romerske mytologi, var det en mor ulv som antas å ha oppfostret Remus og Romulus, tvilling grunnleggerne av antikke byen Roma. Derfor anser de ulv som varm og mild, men likevel beskyttende figur. Derimot, i astrologi, er bildet av ulven representert ved stjernebildet Sirius. Kvaliteter liker fryktløshet, mot og power også tilskrevet ulven. Derfor de som besitter disse egenskapene kan sport ulven tatoveringer lykkelig.
Wolf Tattoo Designs; Selv om ulv tatoveringer er for det meste sported av menn, kan kvinner også ha det hvis de finner det passer dem. Når du har besluttet å gå for ulven tatovering, må du forskningen litt før avslutte utformingen. Du kan bare ha hodet av ulv eller hele kroppen brent fast i kroppen din. Tribal ulven tatovering design laget kun i sort fargen også se attraktive og er like populære. En pakke ulver, eller en ulv nær månen, eller ulende ulv tatovering design er andre ideer for ulv tatoveringer du kan tenke. På den annen side, kan du gå for den typiske Native American design som ulver ledet av menneske eller vice-versa. Alle følelser av ulvene, kan liker dets hyle, knurring, rop, blodtørstige titt, etc. være avbildet i ulven tatovering design. Tilsvarende kan ulv tatovering design gjøres i rødt, hvit, svart, mørk blå, etc. farger.
Plasseringen av ulven tatoveringen avhenger størrelse dens. Tattoo elskere enten foretrekker kun hodet av ulv eller en pakke av dem utskårne på kroppen. En tatovering av en flokk ulver blir en veldig stort design og kan trekkes på ryggen, mage, skuldre, osv. På derimot, hvis du ønsker ha kun hodet av ulven trykt på kroppen, kan du ha det gjort på armen, beinet, midje, baksiden av nakke osv Les mer på enkle tatoveringer for menn.
Wolf tatovering design er meste tatt på av motorsyklister, eventyr elskere og tilhengere av hippie kulturer. Imidlertid kan andre også tenke på ha det som det er flere meningsfulle symbolikk relatert til det. Så, se opp for en proff tatovør som vil hjelpe deg i å få det du ønsker. Lykke til!