Sekstinde Birthday Party Ideas

Bursdager er spesielle anledninger der hele familien møtes for å feire begivenheten. Du hadde feires din søte 16-årsdag i stil, men nå du er ganske engstelig for å feire din søte 60-årsdag. Men hvis du spør meg, har du flere grunner til å feire denne milepælen i livet ditt. Alder er fange opp, men det bør ikke dempe din ånd. Sekstinde bursdag betyr, 60 års verdifull erfaring, 60 års profesjonell vekst, 60 års minner, 60 års velfortjent perspektiv på livets utfordringer, og 60 års vellykket relasjoner. Ikke la tankene minne deg alder din. Bare husk, 'du er hva du tror'. Så, tror du ikke denne hendelsen må bli feiret på en storslått måte? Få i humør til å svinge og nyte festen du har planlagt.
Hvis du planlegger å kaste et ekstravagante bursdag bash, du er på riktig side. Du kan starte planlegging ved å skrive noen virkelige prangende og vittig fest invitasjonskort. En måte å være kreativ er å merke din forsiden SEXY seksti med fete. Velger en populær slang fra 50-tallet for å gjøre kortet attraktivt. Noe som "Kom, Rock the Hippie Party" vil, definitivt bli en knallsuksess. SHARP vidd og kreativitet skal formidle meldingen til dine gjester at du er virkelig feire bursdagen din, ikke bare falsk det. Les mer på Piratpartiet invitasjoner.
Finn ut noe interessant 60-årsdag party ideer for voksne som ville la gjestene ber om mer. Hvis du ikke er 60, da disse ideene er klassiske og ville fungere best sekstinde birthday party ideer for far og 60 birthday party ideer for mamma.
Party Ideer for 60-årsdag
A 60-årsdag er en milepæl i ens liv kan så en stor fest med familie og venner være spennende og morsomt. Du kan velge et tema for festen som reflekterer din personlighet. Det er noen glimrende tema-baserte ideer som du kan implementere. Les mer på fest temaer fra 60-tallet.
Retro tema er gøy når du er seksti. Du kan spørre gjestene å komme kledd i 50-årene stil. Dette temaet er sikker på å få frem unge i deg i live. Det kan være noen mengde av nostalgi som deg, kan venner og familie nyte. ; Temaet kan selv være basert på din favoritt fritidsaktivitet. Populære birthday party spill fra 50-tallet som den trivielle Pursuit 50's-90 utgaver kan være et lett valg. ; Et annet tema som har vist seg å være en suksess i de fleste milepæler partier er å spille klipp som tar en tur ned memory lane. , Alle på festen skulle le deres tarmene ut, hvis du planlegger en 50-karaoke. ; Organisere Hula bøyle eller American Bandstand danse konkurransen. Den ville være morsomt å se dine gjester, så gammel som deg, å gjøre hip hop på danse gulvet. ; Spill kan være morsomt, spesielt de som krever litt action. Dummies er et meget populært spill blant barn. Bare endre spillet til din fest humør. Gjør din gjester danse på gulvet med musikken spilles i bakgrunnen. Når musikken stopper, skal alle danse stå stille i hvilken positur er de. Den som mister sin balanse må betale en inndratt. ; Planlegg en konkurranse for å imitere den berømte personalties fra 50-tallet. Det ville være morsommere, hvis du kan få folk til å imitere hverandre. ; Legge like stor vekt til innredningen i huset. Legg til farge ved hjelp av fargede ballonger og levende bannere. Send dine gjester hjemme med andre tjenester som hippie parykker, beaded armbånd, sjekket hatter, og polka dot bandanas. Disse favoriserer gjenspeiler stilen fra 50-tallet, og skulle nytes av alle. Les mer om birthday party favorisere ideer.
Mer om:; Party Ideas, Party Temaer, Birthday Party Ideas for voksne; Med disse 60-årsdag party ideer du er sikker å rocke festen. Partiet kommer til å bli smashing hit, elsket og husket av alle i lang tid.