Maid av Honor Toast

Kall det virkningen av lovey-dovey par eller den generelle drag av lykke i atmosfæren, kan ingenting slå en bryllup og bagasjen som følger med den. Bruden og brudgommen er alle satt, med forlover og den beste mannen blir med de to henholdsvis. Hele scenen er bare fantastisk. Piken av ære har en ekstremt avgjørende rolle å spille. Husk Rachel og Phoebe slåss over å bli Monica's forlover? Det er bevis nok hvor "verdifulle" som betegnelse er!
Bortsett fra være der for bruden hele tiden, det en annen ting som hun må gjøre. Eventuelle gjetninger? Det er åpenbart forlover toast! Piken av ære toast tale er en uunngåelig tradisjon og gis mens bryllupsfesten pågår. Unødvendig å si, bryllup tale ved forlover er helt i ære av bruden. I min mening, jo mer spontan talen eller toast, jo bedre det ville være. Derfor presenterer for dere, ville min kjære-være tjenestepiker av ære, ideer til forlover toast, begynne med.
Maid of Honor Toast Ideas
Idé # 1: Fortell bryllupsfesten om noen av brudens særegenhetene eller morsom vaner som brudgommen vil måtte håndtere med!
Idé # 2: lydkommentar på en pinlig øyeblikk du delte med bruden og hvordan du gikk gjennom den!
Idé # 3: Du kan også snakke om de tingene hun delte med deg om brudgommen etter deres første stevnemøte. Les mer på forlover tale ideer.
Idé # 4: Snakk om hvordan bruden beilet brudgommen i en morsom tale.
Idé # 5: Wish bruden og brudgommen et flott gift liv med noen visdomsord. Dette ville komme ut bedre hvis du allerede gift!
Idé # 6: annen idé ville være å snakke kort om hvor godt bruden og brudgommen sammenstilles med hverandre.
Dette var bare ideene, nå må du faktisk gi en forlover toast, og at også med en distinkt varme og personlig preg. Men hvordan gir du det? Her går modus operandi for forlover toast eller forlover taler.
Hvordan å Gi en Maid of Honor Toast; Den første og fremst, aldri la din oppmerksomhet og fokus flytt vekk fra bruden. ; Forbered en tale hvis du tror du ville være bedre off gjøre det. Igjen, la bruden være stjernen i talen din. , Gi talen godt før du går inn for noen drinker, og få høy! ; Introduser deg selv før du begynner med toast å la alle vite hva du til bruden. La folk vet ditt forhold bruden, som vil avklare hvorfor du var ved alteret. ; Hold deg til dine instinkter og personlighet. Hvis du har en morsom bein, gi en morsom forlover tale. Du kan kanskje bruke sitater som Før ekteskapet, vil en han setter sitt liv for deg; etter ekteskap ikke han vil engang setter sitt avis, eller det liker, om ikke så dramatiske! ; Hvis du ikke er den med en følelse av humor, gir en alvorlig og dyptfølt tale. ; Lag en øyekontakt med brud, er det for henne og hun bør vite at du er ekte. ; Sørg for at din stemme når alle, så å si opp og unngå å bli engstelig. ; Slutt, husk å 'KISS'-holde det enkelt og korte. ; Slutt, vennligst elskling tjenestejenter av ære, ikke glem å holde en vev, lest lokalet er oversvømmet med enten ditt eller brudens tårer! Les mer på forlover plikter.
På slutten av dagen, koker det ned til tillit, personlig touch og kjærlighet for bruden. Er du klar for forlover toast nå? Alle de beste!