Whiskey Typer

Whiskey betyr faktisk "Water of Life" i henhold til det gæliske ordet usquebaugh, som ble fonetisk forkortet til usky, helt til den engelske slutt kalte det whisky. Dens opprinnelse er noe omstridt, det burde ikke være overraskende, med tanke på at alle ønsker å være en del av denne populære alkoholholdige drikke historie. Det gjør utviklingen historie like interessant som whiskey typene allerede tilgjengelige.
Destillasjon var en gammel prosess brukt i Asia til destillere parfymer. Kineserne har vært destillere sprit av ris etter aldre. Den irske misjonærer brakte destillasjon teknikken til Irland og andre deler av verden fra Middelhavet, til medisinske formål. Det var i Storbritannia som bygg ble først brukt til å lage whisky. Og i likhet med de sier er resten historie ...
Hvordan er Whiskey Made?
Tradisjonelt, innebærer whiskey prosessen malting, mose, gjæring, destillering og modning. Prosessen og gjæret korn ingrediens er det som gjør hver whisky forskjellige fra hverandre. Kornet spirer, er denne prosessen kalles malt. Malting gjøres å konvertere oppløselige sukker fra stivelse i kornet inn alkohol. Torv brukes til å stoppe og tørke spirer korn, kan torv røyken påvirker smaken av det endelige produktet. Kornet blir deretter malt. Hot rent vann tilføres å oppløse sukker i malt, er prosessen gjennomført et par ganger med mer oppvarmet vann. Denne væsken kalles 'vørter', og samlet for videre behandling. Den avkjølte Wort helles i store tanker og gjær er lagt for å starte gjæringsprosessen. Gjæren snur sukker som er tilstede inn alkohol og i et par dager, du nær ha en øl på hånden. Destillasjon prosess og antall ganger væsken destilleres hovedsakelig avhenger av Distiller, og til og med landet av whisky opprinnelsesland. Når destillasjonen er over, blir ånden satt i eikefat og lagret for kjønnsmodning. The Oak cask er hva legger en 'typisk tegn' til whiskey's smaken (ånd). Som tre er porøst, legger det "miljømessige egenskaper" til ånd er smaken. Hvert år om lag 2% av ånden er tapt ved naturlig fordampning, så eldre whiskyen, utleier ånden og mer bekostning.
Whiskey Typer
Whiskey er laget av vann, gjær og gjæret korn og alderen på tre. Og det er kvaliteten på disse tre ingrediensene sammen med den behandling den har fått som gir hver whiskey sin egen distinkte smak og aroma. Følgende er forskjellige typer whisky.
Populære Typer Whiskey; Malt Whiskey: Denne whisky er laget komplett av maltet bygg og destillert i en løk-formet pot fortsatt.; Grain Whiskey: Laget fra en blanding av maltet, og un-maltet bygg sammen med andre korn, vanligvis på en kolonne fortsatt.; Single Malt Whiskey: Denne whiskyen er laget av ett enkelt destilleri, og kunne være eller kunne ikke være en blanding av whisky fra forskjellige fat, men alle er laget fra samme destilleri.; Vatted Malt Whiskey: Laget fra blander av malt whiskyer fra ulike destillerier.; Pure Pot Still Whiskey: Eksklusivt til Irland, dette er ånd destillert på en pott fortsatt fra en mos av begge, maltet, og fjern maltet bygg.; Blended whisky: Denne whiskyen er laget av en blanding av malt og korn whisky. ; Cask Strength whisky: Rare, kostbart, og aller best er cask whisky vanligvis flasker fra tønna ufortynnet direkte.
Amerikansk whisky, amerikansk whisky vanligvis kombinere rette whisky med nye (un-alderen) whisky, korn nøytral sprit, aroma-og fargestoffer. De er laget av mash som består av korn.
Rye Whiskey: Dette drikke er laget av en blanding av varmt vann og knust korn, minimum 51% rug.; Bourbon Whiskey: Denne whiskyen er laget av mash som består av minst 51% korn. Selv Corn whisky er laget med en lignende konsistens. ; Straight Whiskey: Denne whiskey består av ethvert korn (minst 51%) og alderen i forkullede nye eik beholdere for to eller flere år.; Tennessee Whiskey: Dette whisky filtreres gjennom et tykt lag av lønn kull før den tas i fat for aldring.
Scotch whisky, mindre whiskey ikke er laget i Skottland, kan de ikke bli merket som "Scotch". Noen av beste typer whisky, whisky whisky "er ganske favoritt verden over.
Single Malt Whiskey: Laget av 100% maltet bygg whisky fra ett destilleri.; Single Grain Whisky: Destillert på et enkelt destilleri fra vann og maltet bygg, og kan eller kan ikke inneholde korn av annet korn.; Blended Grain Whiskey: Denne whisky er laget av blande korn whiskyer fra mer enn én brenneri.; Blended Scotch Whiskey: En miks av single malt whisky og korn whisky som har vært destillert på mer enn ett destilleri som er kjent som blended skotsk whisky.
Andre Whiskey Typer
Foruten kornene brukte som gir hver whiskey dets distinkte smak, tilbyr hvert land altfor forskjellige typer whisky's for de som liker en rekkevidde i toast deres. Disse whisky skiller seg fra hverandre i korn, fat og destillasjon prosess og antall ganger det har blitt destillert. Klimatiske forhold også har betydning for smaken av whisky.
Tysk Whiskey, irsk Whiskey, Japansk Whiskey, indisk Whiskey, finsk Whiskey; Canadian Whisky
Finn mer informasjon om andre typer drikkevarer og drikke oppskrifter.
Alderen av whisky må kun regnes inntil det blir i tre fat, og ikke dens tapping alder. Så det vi har her er et stort antall whisky typer for ett å hengi seg til, med hver type bringe med seg en smak som er unik for sted og tid.