Belly Piercing Scar

Belly piercing kan være ett av de nyeste trendene, men ingen kan nekte dens langsiktige negative effekter. Den store magen piercing bivirkninger er keloider og arr som fortsatt i mange år. Keloider eller magen piercing arrvev er over dyrket vev fra Den gjennomboret og omkringliggende berørte huden. Keloider kan bare fjernes ved enkle kirurgiske prosedyrer. Det finnes ingen hjemme rettsmidler for å behandle magen piercing arrvev. Scar oppstår som en konsekvens av magen piercing infeksjon. Det kan fjernes påfallende ved å prøve noen effektive hjem rettsmidler, som er omtalt i den nedre delen av denne artikkelen.
Årsaker til Belly Piercing Infeksjon
Det er to hovedårsaker til navlen piercing infeksjon. Disse er allergiske reaksjonene mot gjennomboret metal og over rensing av gjennomboret huden delen. Mange mennesker er allergiske mot metall som har vært hull i sin navle huden. Dette vil trolig gi en allergisk reaksjon av immunsystemet i kroppen. Som en følge av allergisk reaksjon, vil de involverte huden blir hovne og betente. Det kan sive ut pus også. Nikkel er metall som vanligvis brukes i piercinger. De bør sørge at de ikke allergisk mot det eller andre metal brukes.
Når dette er gjort med magen piercing, mange folk har en tendens til å ta feil vare på den. De bruker sterke eller sterke rengjøringsmidler for å holde gjennomboret huden ren. Over rensing gjør huden øm ved berøring. Det er også over tørker huden og eksponerer den til mikrobiell infeksjon.
Les mer på:; Body Piercing infeksjon; Infected Belly Button Piercing, Farer og risiko på Belly Button Piercing; Hvordan forebygge Belly Piercing Scar?
Et arr er beskrevet som merket venstre ved helbredelse av skadet vev. Den beste måten å hindre at utseendet på et arr er å beskytte vev fra å bli skadet. Du kan gjøre det mulig i stor grad manglende navle ring piercing ved å ta vare av følgende punkter. ; Vask hendene med en antibakteriell såpe og bruke en antiseptisk lotion på dem. Dette er nødvendig å hindre overføring av patogene bakterier fra buk piercing såret til andre kroppsdeler og vice versa. , Vask magen piercing minst to ganger om dagen. Bruk en antibakteriell såpe for dette formålet. Kontroller at du ikke over rengjør det, som det kan gripe med naturlige prosessen med healing huden. ; Pat tørre buken piercing etter vask med såpe og vann. Du kan bruke enten et rent håndkle eller en engangs papir produkt som en vev eller et gasbind til å tørke den. ; Lag en salt løsning ved å blande en kopp vann med 2-3 teskjeer bordsalt. Tillat et par dråper på magen piercing for ca 5 minutter. Det vil suge ut celleavfall, vond blod sammen med bakteriene der. ; Påfør et antibiotikum salve på magen piercing arr. ; Ikke rotere satt inn metallet som det kan ytterligere forverre buken piercing arret. Det vil være bra hvis du desinfisere hendene igjen etter å ha foretatt ovenfor gitte trinn. ; Påfør Aloe vera pulp på ferske sår på gjennomboret navlen. Dette vil forhindre dannelsen av arret på berørte huden. ; Hvordan behandle Belly Piercing Scar?
Siden du ikke visste om de ovennevnte gitt forebyggende tiltak for magen piercing arr, kanskje du har utviklet den. Likevel, ikke bekymre deg mye som du kan fjerne magen piercing arret ved å prøve ut ulike hjem rettsmidler. Noen av dem er nevnt her. : Ta en liten skive sitron, og gni det på magen piercing arr. Gjør det to ganger daglig å fjerne arr fra pierca navlen. ; Plasser en bomull ball dyppet i lavendel olje på buken piercingen arret to ganger dagen. Gjør det gang om dagen for behandling belly piercing arret fort. ; Bruk tea tree olje på magen piercing arret daglig før sengetid. Det vil visne arret i stor grad. ; Spre en vitamin E kapsel på arret for rask forsvinningen av magen piercing arr. ; Les mer på:; Belly Button Piercings; Belly Button Piercing Care; De forebyggende tiltak mot mage piercing infeksjon er effektive nok til redusere muligheten for patogene action. Men, hvis en utvikler infeksjon, deretter prøve ut hjemme rettsmidler for å behandle infeksjonen og arret vil definitivt vise seg å være til stor hjelp.