Christmas Cactus Care

Synet de lyst fargede blomstene av Christmas kaktus bringer kjapt varme løpet Chilling vintersesongen. Den har bodd sist så mange generasjoner å gi deg den rikelig blooms som gjør din festival en suksess. Ferien er over. Det er hvile tid for Christmas kaktus. La den resten den fortjener, og forberede den for den kommende høytiden. For å ta Christmas kaktus vare, er det viktig å vite hva dens krav er, vet hva som hemmer veksten og følg Christmas kaktus instruksjonene som er nevnt her.
Kjenn Christmas Cactus
Dette anlegget er tropisk i naturen, og tilhører den zygo-kaktus familie. Selv om navnet antyder at det stammer fra kaktus familie, dens miljøkrav er ganske forskjellige fra ørkenen kaktus. The Christmas kaktus anlegget er en epiphyte som er hjemmehørende i Mellom-og Sør-Amerika, og det naturlig gror på cervices av tre stammer og greiner. Det organiske materialet fanget i cervices av trær gir den nødvendige fuktighet for veksten av kaktus.
Man har kommet opp med nye teknikker på hybridisering av Christmas kaktus som har resultert i innføring av tre mest populære ferie kaktus. De er Thanksgiving, påske og jul kaktus. Care of Christmas kaktus har å bli tatt for å sikre at vi har blomstrer i lang tid. Les mer på christmas kaktus.
For Christmas kaktus å vokse og blomstre, må optimal vekstforhold gis. Selv om kaktus utfører godt under gjennomsnittet hjemme forhold med moderat omsorg, er det ulike faktorer som kan avskrekke anlegget fra blomstringen.
Faktorer som påvirker vekst av Christmas Cactus, Vann: Å være saftig i naturen, dette anlegget lagrer en rimelig mengde vann i bladene. Over vannkanne skyr veksten av Christmas kaktus. Den beste måten å se om planten trenger vanning er å sjekke matjord av potten. Hvis jorda er fuktig, er det ingen grunn til vann. På den annen side hvis jorda er tørr og løs, tyder det på at planten trenger vann. Care har å bli tatt for å se at overflødig vann er lov til å kjøre gjennom hullene i potten. Hvis anlegget er lov til å sitte i drenert vannet for lenge, røttene tendens til å forfalle. I sommersesongen, sikre at Cactus er vannes hver 2-3 dager. Når luftfuktigheten er utbredt, vann anlegget hver uke. I løpet av vintermånedene, er behovet mindre, og så er vann. ; Light: Dersom bladene av kaktus har slått rødt, Det betyr bare at den har vært utsatt for direkte sollys. The Christmas kaktus krever indirekte sterkt sollys. Det beste stedet for anlegget er i rommet som har indirekte, filtrert sollys. Å fremme blomstrer om høsten, må anlegget mindre sollys og 12 timer uavbrutt mørke. The Christmas kaktus kan plasseres innendørs når temperaturen er konstant og faller under 10 ° C eller 50 ° F. ; Temperatur: Den optimale temperaturen for vekst er mellom 60 til 70 ° C. Middels til høy luftfuktighet skaper de mest gunstige vilkår. Jordfuktighet nivåer kan oppnås ved å plassere potten i et brett fylt med vann og småstein. ; Gjødsel: Bruk en svak løsning av flytende houseplant gjødsel hver 2-3 uker. Over bruk av gjødsel kan brenne røttene på kaktus. ; Etter optimalisere alle forholdene til rette, er din jobb Christmas kaktus omsorg halvgjort.
Å fremme Christmas kaktus til bank ut, er det viktig å beskjære den. Fjern noen deler av stammen ved å bruke fingrene eller en skarp kniv. Å spre, skyve klippet av julen kaktus i en 3 tommers pott som inneholder den samme jord som det overordnede kaktus. Sørg for at klippet på 2-3 sluttet segmenter. Røttene utvikles i 4-6 uker og borekaks vokse til en hel fabrikk i 2-3 uker.
Hvis Christmas kaktus pleie tips blir fulgt, kan dette anlegget overleve gjennom generasjoner. Under godt omsorg og tilsyn, kan din Christmas kaktus bare bestemme vise sitt hengivenhet med blooms år etter år.