Slik Fjerne Paint fra Clothes

De fleste av oss har opplevd en ulykke som har endt med maling på klærne våre. Men det finnes de av oss som synes å tiltrekke katastrofe. Personlig, Jeg alltid synes å finne en nymalt overflate til børste mot, eller en bortkommen tube maling å sitte på. Hvis du har skolen går kids, du sikkert må håndtere dette problemet. Før du tenker til kassering elementet, har vi noen forskjellige svar på hvor å fjerne maling fra klær som du kunne prøve. Din suksess sannsynligvis avhenge av størrelsen av flekken, mengden tiden som har gått siden sølet, og type maling. Her er noen løsninger:
Hvordan fjerne Latex Paint fra Clothing
For denne metoden, trenger du noen rubbing alkohol og en fille. Start med sprøyting malingen flekken med rubbing alkohol. Deretter ta fille (eller gamle klut) og gni området med malingen. Sakte, litt etter litt, vil malingen starter kommer off. Fortsett å gjøre dette, dousing området med rubbing alkohol nå og da, å bistå prosessen langs. Når all malingen er ute, vask og tørk plagget. Hvis en svak flekker forblir, kan du prøve prosessen nytt. Her er mer informasjon om latex lakkfjerning.
Hvordan fjerne olje Paint fra Clothing
En enkel metode å fjerne maling fra klær, er å først helle en generøs mengde flytende parabolen såpe på flekken området av plagget, og la den suge i. Deretter ta en gammel klut og gni spot. Prøv å trene flekken, deretter skyll og gjenta fra begynnelsen. Mens denne prosessen krever betydelige albue fett, kan man ofte oppnå suksess med det.
For tøffere maling flekker, der ovennevnte teknikken ikke fungerer, må annen tilnærming søkes. Vi starter med scrapping off så mye maling som kan komme av med en stump kniv. Mens gjøre dette, vær forsiktig ikke å skjære eller skade kluten. Når du har fått den malingen ut så mye som mulig på denne måten, dyppe et stykke om svamp i noen terpentin, og bearbeid det på de fargede området. Malingen skal nå løsner relativt lett, men du vil sitte igjen med fet rester på klærne. En måte å arbeide ut dette fettrester er å plassere absorberende papir på begge sider av flekken, og varmt jern over det. Eller kombinere en teskje av vaskemiddel med 1 kopp lunkent vann, og ved hjelp av ovennevnte metoden, behandle stedet til det. Bruk en svamp eller klut til å gni flekken, og deretter skylle den ut under kult rennende vann. Du vil kun kunne fortelle hvor godt det har fungerte når kluten tørker. Les også hvordan du fjerner maling fra teppet.
En hjem bøte som fungerer godt fjerne fjerne maling fra klær er hårspray. Alt du trenger å gjøre er spray området med noen hairspray og deretter, gni den med en fille. Du må kanskje gjenta prosedyren et par ganger før du ser resultater, så ikke gi opp umiddelbart. Hvis du ikke har hårspray, bruker en annen spray som har Isopropyl alkohol i den. Men ikke bruk en spray som vil ytterligere stain elementet, og husk å hvitvaske det når du er ferdig. Denne metoden fungerer med latex maling altfor.
Les mer på:; Acrylic Paint Removal; Lead Paint Removal; Slik Fjerne Paint fra Betongprodukter; Andre produkter som hvite spirit, maling tynnere etc. er også vanligvis brukes å fjerne maling fra klær. Imidlertid være forsiktig ikke å spre flekken mens prøver å få det ut. Og alltid huske at glass vil bryte, og klærne får flekker, selv om det er din favoritt strøk.