Strawberry Tatoveringer

Strawberry tatoveringer er ikke bare lekne elementer av tatovering kunst, eller bare annen design i en tatovering album. De representerer en rekke ideer og symboler som begynte århundrer ago. I moderne kontekst, er de eksponentene for feminisme, forførelse og fruktbarhet. Imidlertid det er mye mer å jordbær enn møter øyet. Her er noe du ikke visste om tatoveringer at representere denne saftig frukten.
Strawberry Tattoos - Meaning
Jordbær har en historie som går måten tilbake i tid. Man kan tro at dens en relativt nytt konsept introdusert innen tatovering kunst og design; men dens en representasjon av ulike kulturer og tradisjoner, og er høyst symbolsk av flere eldgamle overbevisninger. Som sådan, jordbær tatoveringer har nå fikk stor popularitet, spesielt blant kvinner. ; Strawberry tatoveringer vises forførende og innbydende, spesielt når den plasseres i strategiske flekker i kvinner. ; Det antas at et par som deler en dobbel endte jordbær, vil forbli forelsket hverandre for livet. Strawberry tatoveringer er et evig symbol på kjærlighet og lekenhet, og er derfor, en ideelt valg for de søker kjærlighet. Selv for kvinner som ønsker å portrettere sin kjærlighet til sin partner, og høyne den romantiske følelsen, er et jordbær tatovering et perfekt alternativ. ; Strawberries har også tjent seg tittelen på 'aphrodisiacs'. De var en viktig ingrediens i måltidene i nygifte, i gamle dager i Frankrike. ; Så leken som de antas å være, jordbær også legge frem troskap og ærlighet. ; Strawberry tatoveringer portrettere også absolutte renhet, som jordbær vært sagt å være ren nok til bli tilbudt Virgin Maria. ; Det er bemerkelsesverdig til hvordan et strawberry tatovering kan symbolisere så mange ting samtidig. Du kan bruke den på, og gi ut de Vibe du søker, og muligheten for det å bli misforstått er sjeldent, fordi en jordbær tatovering er så allsidig.
Strawberry Tattoo Designs
Hvordan og der du bære en strawberry tatovering er kanskje, en skildring av meldingen du forsøker å gi gjennom det. Prøv ut disse forskjellige jordbær tatovering design. ; Wear en ensom strawberry i prosjektet feminisme. Selv om singelen, legger sin lyse og dristige farger en gnist til din personlighet. ; Du kan være kreativ ved å få en tatovering som voksende fra en vintreet. Som nevnt før, symboliserer det en vill strek under alle uskyld. ; Hvis du finner din strawberry tatovering å være for ensom, kan du prøve å kreativt legge flere farger og abstrakt design rundt det. Noen egnet farger er grønn, svart, hvit, gult og blått. Selv rosa er et subtilt supplement til fet røde. ; Få en dobbel strawberry å søke nye kjærlighet eller annonsere din kjærlighet å din kjære. , Alternativt, kan du prøve en jordbær tatovering slått av Cupids pil, annonserte verden av den nylig funnet kjærligheten. ; Gi vinger til din romantikk ved å få selv en engel-winged jordbær tatovering. ; Uthev sensualitet ved iført en jordbær tatovering dyppet i sjokolade. Sammen, vil disse forførende elementene gjøre deg en gudinne i øynene til alle dine beundrere. ; Foreta et valg og slitasje hva du er mest komfortable med, som per liking din.
Hvor du bruker din jordbær tatoveringer er helt et spørsmål om personlig preferanse. Likevel, er det noen alternativer du kan velge fra. Bruk den på nakken din, eller på skulderen din. Sport den på armen, eller på korsryggen. Den nedre midje er et alternativ for alle dere mystiske kvinner; synlige bare til dem du ønsker å gjøre det synlig for. En jordbær tatovering på hoften kan symbolisere fertiliteten. En ankel er et annet sted hvor du kan få deg ovenfor nevnte jordbær tatovering design. For de interessert i en rekke tatovering design sjekk ut:; Heart Tatoveringer for Girls; Aster Flower Tattoo; Anklet Tattoos for Girls; Hvem skulle trodd at en uskyldig frukt som en jordbær hadde så mange skjulte aspekter til det? Det er forbløffende for hvordan det har gjort seg inn verden av tatoveringen kunst og blitt svært populært, spesielt blant kvinner. Selv alltid antatt bare å være en deilig bær, har jordbær som en tatovering kommet langt i å finne sin rettmessige plass som et symbol på alt som er rent, men likevel herlig!