Punk Short Hair

Punk har krøp veien inn musikk, klær og livsstil, så det er ingen overraskelse at det spre sin innflytelse over frisyrer også. Denne artikkelen er dedikert til alle de menneskene som gleder gå punk. Punk frisyrer er så allsidig at man kan mold dem noen måte. Uansett hvor outlandish dine ideer er, kan du aldri gå galt med punk. Ta en titt på noen punk korte frisyrer nevnt nedenfor og hvis du heller ikke del med dine herlige lange tresses, da se punk frisyrer for langt hår.
Punk Short frisyrer
Sjarmen om punk korte hår er at man kan gå vill spille med forskjellige stiler og farger. Du kan faktisk gi frisøren tømmene, og fortelle ham / henne å bare gjøre absolutt alt 'ut av boksen'. Du kan barbere noen hår, kan du spike noen, kan du ha en ustyrlig hårklipp, farget i alle mulige farger. Det er så mye av potensielle å eksperimentere når det gjelder hår ideer til pønkere, så ta en titt på noen av disse punk korte frisyrer. Punk hårklipp kjennetegnes lett gjennom sine asymmetriske snitt og alt som er miles unna mainstream hårklipp.
Punk Short Hair for Girls, The ivrigste fan av punk kort hår blant kvinner er rocker chick "Pink". Hun har den rette innstillingen til å bære av dette ser med distinkte bravur som virkelig representerer hennes musikk og stil. Dette er noen av punk korte hårklipp for kvinner.
Hakkete Punk Bob Cut: Husk Posh Spice, klippe bob hun en gang sported, godt dette punk kort hårklipp er mye det samme bortsett fra at det er mye mer radikal. Hårklippen er mer asymmetrisk med fronten ha spiky rett tips, farget i alle farger du liker og baksiden av hodet er nesten like kort som et mannskap kutt.
Mohawk Punk Frisyre: Dette er en punk frisyre som de fleste kjenner igjen. Ifølge den opprinnelige frisyre, alle hår fra hodet barbert bortsett fra sentrum som er farget og piggete i ulike farger. Du kan ha en modifisert versjon av denne haircut ved holde håret på sidene kortere mens håret i sentrum er lange. Da kan du style håret allikevel du ønsker.
Liberty Spikes: Dette punk frisyre er populær blant menn også, også kvinner kan gjøre det arbeidet, er å få alt du trenger å gjøre din hårklipp korte. Si til frisøren for å holde noen lag lange i forhold til andre håret, da kan du få den korte håret farget i noen spunky punk farge og sport ditt eget sett med pigger. Ta en titt på noen flere punk frisyrer for jenter for noen ideer.
Punk Korte frisyrer for menn; Blant mannlige kjendiser, den beste eksempel for korte punk frisyrer fan er punk bandet, Greenday. De er fortsatt på ganske mye trygge punk siden, men likevel, har de en litt goth å style sine. Ta en titt på noen punk frisyrer for gutter.
Elvis Puff: Dette håret gjør er ganske unikt, faktisk, det er ikke bare inspirert av kongen av rock, men andre punk stiler også. For denne stilen, håret i front av hodet må være lange. Lengden bør gradvis øke fra ørene til sentrum av pannen, er resten av håret klippet kort. Da har du puff opp den lange delen av håret med noen gode sterke hold gel, Elvis måten stylet håret, og du er ferdig.
Beckham Mohawk: Denne en jeg er sikker alle kjenner. Du får en kort Mohawk, og holde resten av håret kort. For å gjøre denne korte punk frisyre litt mer ekstrem, du kan farge håret ditt i noen lyse neonfarger.
Goth Meets Punks Denne goth møter punk stil kan gjennomføres av på en kort frisyren. Stikke fram sørge for at håret ditt er farget dyp rød eller blå, og du spiker dem i tilfeldig retning. Deretter bærer masser av goth holdning og utseende er fullført. For noen mer hårfrisyrer liker, det bever, angst hauk etc., finde punk frisyrer for menn.
Disse var noen off beat korte punk frisyrer. Hvis du er en ekte punk fan husk å ikke gjøre den feilen å gå mainstream i punk mote og frisyre scene. Eksperimenter og gjør som ditt hjerte behager.