Hvordan Wear ett Scarf

Fra gjøre du ser som en kvinne i business, å legge til skjønnhet antrekket ditt, skjerf er superb! Bruk den for en formell funksjon ved bruk den på en bestemt måte og du er sikker gjøre noen øyne sving. Som en del av vinterklær eller iført på en solskinnsdag, eller slitasje den for en romantisk innstilling og går det å glede dine partner. Så alt i alt, kan skjerf støpes som per stemningen og hendelsen. Men noen ganger en garderobe defekt (ok Jeg am tuller!) eller hvis du bærer skjerf i en upassende måte unknowingly, kan det vise seg å være en katastrofe. Guys også, er ikke langt bak når det gjelder iført skjerf. Hvis i alt du ville vite hvordan å bære et skjerf, er jeg sikker du ville ikke bli skuffet etter lest teksten kommer opp. Les videre kvinners klær.
Hvordan Wear et silkeskjerf, Piff opp antrekket ditt, enten formell eller uformell med et silkeskjerf som gels godt med formals samt Casuals. Silk skjerf legge elegansen og nåde til en kjole. For en casual og hverdagslige ser, drapere et lang skjerf løst rundt skuldrene og sette den tilbake over en skulderen. Hvis du vil ha noe annerledes og kompakt, bind den inn i en løs chignon etter innpakning den rundt halsen. Hvis du ønsker å vite hvordan å bruke et skjerf rundt halsen, her går -; Brett en firkant skjerf diagonalt for å danne en trekant. ; Ta lengre siden av at trekanten og brett den over selv till den har dannet et tynt band. , Nå lå skjerfet over nakken på en måte som den ene enden er lengre enn den andre. ; Få lenger ende over korte og trekk den gjennom løkken. ; Gjør dette trinnet igjen. ; Trekk endene moderat stramt og der du går - du kan bære den enten i sentrum av nakken eller flytte det i siden. ; Tilsvarende kan du også bære en skjerfet på hodet. Vil du vite hvordan? Svaret på hvordan å bruke et skjerf på hodet er enkel. Bare binde skjerf på en måte at det helt (nesten) omfatter hodet etter at du har bundet din låser i en hestehale. Danner en trekant på skjerfet og rull to endene av motsatt hjørne for å lage en uavgjort. Plasser dette tie, den sentrale delen på kronen av hodet ditt. Deretter tie en knute på baksiden av nakken. La håret ut av pony halen. Annen stil er binde skjerfet i en knute eller bue og holde håret under skjerfet fra front til tilbake og ikke bare tilbake. Dette elegante utseende er sikker på å tiltrekke oppmerksomheten får du noen beundrende blikk! Les mer på skjerfet knytte instruksjoner.
Disse var ting når det så om hvordan å bære en skjerf for vakrere kjønn. Karene trenger ikke føle seg utelatt, fordi vi nå kommer til å utfolde skjerf for dem!
Hvordan bære en Scarf For menn: Ta en skjerfet som er lenge nok. Bredden bør være minst 5 inches. ; Langs bredden, brett skjerfet i to. Nå tar den lukkede enden av skjerfet og legg den rundt halsen. ; Det bør ideelt være halvparten av lengden av kroppen foran torso. ; Gjennom lukkede enden, trekke åpne endene. For sikring, stram skjerfet rundt halsen, er gang endene gjort. ; Flytt det eller justere den i uansett hvilken vei du vil og hvilken posisjonen er komfortabelt rundt halsen. ; Dere er alle satt nå gutta å sette tvers en flott stiluttrykk! Men hei, forsikre at du matche dette med hva du slitasje! Les mer om måter å ha et skjerf.
Alt dette er flott, bøhmiske stil, mote statement for kosmopolitiske menn og så videre. Selv om det er få ting som vil hjelpe deg med dette bedre. Ta en titt. ; Velg et materiale egnet for sesongen. Ellers det kunne skje at du ville se hvordan å bære en skjerf i sommeren når skjerfet passer det kalde været bedre. ; Blanding for mye av mønstre sammen er et stort nei nei. Hvis kjolen er floral og høyt på design og mønstre, har et skjerf i tørrstoff og vice versa. , Eksperimentering er nøkkelen, så ikke vær redd for det! ; Wear en farge som vil forbedre huden tone. ; La det være et bevisst avgjørelse skjerf en del av din tilbehør og ikke bruke dem som en etter tanke. Dette vil hjelpe deg å få et bedre inntrykk når det gjelder hvordan å bære et skjerf med en kjole. ; Slutt, ville en skjerf ikke hjelpe hvis en kjole allerede shabby. Skjerf vil legge til en touch av klasse og bravur til opprinnelig gode antrekket. Hvordan bære en skjerfet tross alt er ikke en hassle endelig, rett? Det er her jeg signere off ved å si hvis du har fikk den, flaunt det!