Hvordan Raise selvtillit

Self esteem refererer til følelser, både positive og negative, vi har om oss selv. Disse følelsene dannes på grunnlag av slags livserfaringer vi har hatt, måten vi har vært brakt opp, familien eller samfunnslag at vi tilhører og også på slags selskapet vi flytter ca i. Self esteem kan be situasjonelle også, dvs., finnes perioder når vi tenke eller føler svært om oss selv og det finnes også tider, når vi tenker på oss som feil. Mennesker lider av lav selvfølelse grunn en rekke årsaker, eksempel ha møtte noen slags fysisk eller psykisk mishandling som barn, ikke mottar nok kjærlighet og hengivenhet fra foreldre, være konstant kritisert mens oppveksten, ha urealistiske ambisjoner resulterer i fiaskoer og være arbeidsledige og ikke støtte familien som voksne. Les mer om årsaker til lav selvfølelse.
En person med lav selvfølelse aldri kan lykkes i noen sfære av livet, det være seg faglig eller personlig. Han frykter kritikk, ikke kan ta beslutninger uavhengig, mangler selvtillit og sosiale ferdigheter og er stadig oppslukt i negative tanker. Således, for å leve et normalt liv og å være vellykket og lykkelig, heve selvaktelse er av største betydning. Her er noen nyttige tips om hvordan ale selvfølelse. Les mer på lav selvfølelse tegn.
Tips om hvordan å skaffe selvtillit; innprente positive tanker, og la all negativiteten bak. Opprettholde en meieriprodukter og skrive alle de gode ting om deg selv i det. Oppdater dagboken regelmessig, ved å legge alle tingene som du gjør i ett dagen du er stolt av. Det kan være så enkelt som tilby dine setet en gammel dame i en buss. Les denne dagboken til tider når du føler deg lite, å perk deg opp. ; Ikke sammenlign deg til noen. Du er et individ med din egen unike styrker og svakheter, så være innhold med det du. ; Erkjenne selv at du er en svært viktige, unike, intelligent person, fra tid til annen. Stå foran speilet hjemme og si høyt jeg er en elskelig person eller er jeg vellykket. Lim positive sitater på veggene av ditt rommet for. ; Velg dine venner med omhu. Ikke være rundt folk som sette deg ned eller kritisere deg. Være venner med positive, glade mennesker. ; Gjør noen slags sosialt arbeid. Undervise på et barnehjem eller hjelp i kirken - gjøre ting som bringer et smil på en annen persons ansikt, og sakte du vil føle verdig eller verdifulle selv. ; Sett realistiske mål i livet og ikke gå etter ting som er uoppnåelig. Gjenkjenne dine styrker, kvaliteter og kapasitet å arbeide og følgelig, velg dine mål. ; Hvis du vil vite hvordan ale selvfølelse og tillit, deretter det er foreslått at du jobber hardt, konsekvent, mot dine valgte målet. Dette vil hjelpe deg å oppnå små seirene, dermed raiser din selvfølelse og tillit i prosessen. ; Ofte ganger, har det blitt sett at barn også mangler tillit og lider av lav selvfølelse. Så hvordan å øke selvtilliten hos barn? En av de mest effektive måtene å øke selvtilliten i barna er å gi dem full oppmerksomhet og kjærlighet. Praising dem, sammenligner ikke dem med andre barn, involvere dem i ekstra curricular aktiviteter som sports og la dem tar sine egne beslutninger, innimellom, hjelper i bygning selvaktelse i barn. ; Les mer på:; Hvordan Øk Self Esteem; Overcoming Low Self Esteem; Aktiviteter for Self Esteem; Jeg håper disse tips om hvordan ale selvtillit vil være fordelaktig for deg. For å ha en høy selvfølelse, er det svært viktig at du tar kontroll over livet ditt. Å være ansvarlig, selvstendig, og tar sine egne valg i livet, er nøkkelen til en høyere selvfølelse og overlegen pålitelighet. Alle de beste!