Ting å vite før Getting Married

Mens jeg skriver dette, kan jeg ser en flom av både menn og kvinner, sutre om sitt ekteskap woes. Dens morsomt, fordi alle var forelsket (med sine respektive partnere) på et tidspunkt av tid. Hva skjedde? Vel, det var mye som kjærlighet nok. Kamper kan gjøres i himmelen, men ekteskap blir gjort her, ved å teste kompatibilitet. I begynnelsen av alle forhold, synes hvert øyeblikk av det hunky dory-. Nettopp, i disse rosenrøde ganger par stuper inn i et ekteskap å gjøre dem låser skjebner evig, og dermed inn i et delta venture på livstid. Et ekteskap er et joint venture med ekstra romantikk. Dersom vedtekter og intensjonsavtale er ikke innrammet godt før du går inn denne venture, dens en sikker oppskrift på stormende ride til slutten. Så, her er ting å vite før de gifter seg.
Hva du bør vite før ekteskapet
Evne til å Juster; Som nevnt tidligere, hver av partnerne i den tidlige fasen i forholdet, er villig til å gjøre justeringer. Men hvis det alltid en person, som kutt slakk, begynner den andre personen til å ta denne bevegelsen for gitt. Gradvis, disse justeringene blir kompromisser og ofre i motsetning til informerte beslutninger (justeringer). For eksempel kan mannen i forholdet liker å se fotballen i helgene og kvinnen vil kanskje holde seg til sin vanlige opera show. Kampen om fjernkontrollen og TV timar er ganske vanlig i hver husstand. Hver partner må tone ned vaner villig, for å gjøre ting treningen. Hvorfor gjør folk gifter seg, hvis de ikke ønsker å gjøre justeringer for hverandre? Dermed, hvis du er villig til ta en dukkert for å være gift, må du kjenne den andre personens vilje også.
Money, Honey!; Et ekteskap definitivt ikke fungerer på linjene av "pengene mine er mine penger og dine penger er også mine penger '. Blant alle de tingene du bør vurdere før de gifter seg blir penger en følsom aspekt. Din partner kan være materialistiske, gjerrig, ødeland eller konservativ pengene saker. Disse atferdsmessige kjennetegn møter ikke opp på et tidlig stadium, men begynner å krype i ved utgangen av seks til syv måneder av et forhold. Det viktig at du avklare dine synspunkter om penger til partneren din, før du binder en knute. Et ekteskap bringer lagt ansvar for barn, svigerfamilie, hjemmearbeid og andre utgifter. Møte alle disse kravene med en ikke-samarbeidende partner, kan være en oppoverbakke klatre. Derfor, etablere helling av økonomistyring før du tar et skritt videre i forholdet.
Rengjøring Regler, menn kan være svært rotete partnere å leve med. Menn er iboende uorganisert, rett fra lager til sokker. Med et par spørsmål å stille før du blir gift, kan du gjøre dine poeng og forstå din partners utsiktspunkt også. Hvis renslighet er din greie, så finne ut 'hvem som vasker hva regler og eksperimentere med dem i god tid. Den beste måten å dele renhold tidsplaner er å ta ukentlige rotasjoner. Siden renhold er noe for deg, betyr ikke det er det eneste som du ville gjøre. Dermed blant de tingene vite før de gifter seg adressen viktigheten av renhold, før staten blir beklagelige.
Permanent Battles, I-lovene er hjelpeløst kamper i hver husstand, og spesielt i ferietiden. Spørsmål om hvor er helligdager ment å være brukt og hvor lenge er svigerfamilie skulle være bor over, kan bli langtekkelige argumenter med mannen din, etter å bli gift. Hvis du ikke den 'familien kjærlige type', slår en klar avtale med din mann å vedlikeholde sunne familiebånd på lengden.
Dette var noen av de rudimentære ting å vite før de gifter seg. Selv om de kommer over som sunn fornuft, får de duse med 'kjærlighet til hverandre ". Du kan ta litt hjelp fra forholdet spørsmål å spørre før ekteskapet å kjenne din partner bedre. Dens svært viktig at kommunikasjonen er godt vedlikeholdt i et forhold å gjøre det vare evig.