Hvordan søke falske øyevipper

Øyevipper er regnet som et av symbolene for skjønnhet, spesielt hos kvinner. Effekten av flagrende øyevipper har skapt historie! Alle er ikke velsignet med tykke, frodige øyevipper, i virkeligheten er det svært få mennesker som har disse magiske øyevipper. Men det betyr ikke at flertallet av skjønnhetene må være skuffet på sin prom kvelder bare på grunn av at en av grunnene! Falske øyevipper er et godt middel. Tror du at falske øyenvipper kan gjenkjennes lett, godt de kan gjenkjennes lett, bare hvis du ikke bruke dem på den rette måten. Det er ingen triks for å bruke falske øyevipper, det er bare et par skritt som må til fulgt religiøst ved utgangen av hvor du er velsignet med vakre falske øyevipper! La oss se de forskjellige typer av øyevipper, og deretter gå til ditt spørsmål, "hvordan bruke falske øyenvipper? '
Falske øyevipper - Typer
Det er i hovedsak tre typer falske øyevipper tilgjengelig, strip øyevippene, enkelte tråder og separate bluss. De er i utgangspunktet forskjellige i lengde. Man kan velge noen av dem i henhold til anledningen. Du bør også kunne bære dem, bør du ikke føler deg ukomfortabel har dem, og det er derfor du bør velge de som du føler du vil være mest komfortabel.
Individuelle tilnærmingene er nærmest ekte øyenvipper, for det meste øyevippene er brukt over de virkelige øyevippene, men enkelte øyevippene er festet direkte til den virkelige øyevippene, det er derfor de gir et volum til den opprinnelige øyevippene. Strip øyevippene er de som er lett gjenkjennelige, de er vanligvis brukt til å gi en samlet flørtende utseende og så brukes mest i kveld partier. Den tredje type av falske øyenbryn, separate fakler er ikke så lenge stripe eller individuelle bluss, de er korte og er generelt anvendt for å gjøre den virkelige øyevippene se lenger enn fyldigere. Nå som du vet hvilke typer øyevipper, la oss lære å bruke falske øyevipper nå.
Hvordan å sette på falske øyevipper
Det første trinnet er veldig renslighet. Hvis du forsøker å bruke lime på eyelashes som har makeup, vil den falske øyevipper aldri stick. Årsaken er at det meste av kosmetikk inneholder en olje base, som gjør det umulig for lim å stikke. Så først rengjøre øyelokkene med en oljefri makeup remover, og også huske å tørke øyelokkene skikkelig. Neste velge øyevippene, det er ulike farger i seg. Hvis du ønsker å beholde den naturlige, gå for den klassiske svarte og brune farger. Hvis du er i festhumør, og ikke bryr seg mye om å holde falske øyevipper hemmelig, gå for fargede øyevipper! Les mer på øyevipper missfarging.
Hovedformålet med falske øyevipper er å gjøre øynene dine ser annerledes, og for det formålet, de er vanligvis ganske lang og bred enn den normale øyebryn, så du trenger å trimme dem. Ikke umiddelbart plukke en saks og kuttet en del av øyevipper! Først holder den på øyet og se hvor mye som må trimmes. Så ta pinsetter og trim snert av pisken, måle etter hver snert. Les mer på øyenvippe fargestoff.
Nå anvendelsen av lim. Det finnes to enkle måter å bruke falske øyevipper til limet, til øyebrynene. Den første måten er å ta litt lim på baksiden av hånden din og bevege øyenvippe raskt gjennom det. Dernest kan du bruke en tannpirker for å bruke lim til den. Når du bruker lim til falske øyenvippe, se i speilet og sted kanten av øyevipper på kanten av øyelokket og deretter sakte legg den på øyelokket. Hold den der i ca tretti sekunder og så bare løft fingrene. Hvis du ønsker, kan du bruke mascara og eyeliner til falske øyevipper nå.
Les mer på:; Eye Makeup, Hvordan søke Fake Øyenvipper: Dette var de enkleste svar på "hvordan søke falske øyevipper? ' Så nå at dere vet hvordan du bruker falske øyevipper, kan du gå og prøve ulike øyevippene til du får den drømmen ser! Alle de beste!