Oak Tree Leaf Identifikasjon

Eiketreet er blant de mest sett trær og finnes i Nord-Amerika og Europa til tropiske områder i Asia. Selv om det regnet som hardtre, ifølge botanikere, i virkeligheten er det mykere enn de fleste treslag. Eiketreet har rundt 450 arter, hver av dem har unike egenskaper. Bladet av eik treet anses som et symbol på styrke, ære utholdenhet og frihet i uminnelige tider. Druidene trodde at eiketreet bladet hatt sterke helbredende krefter. Kelterne vurdert eik bladet som et mektig symbol. Under romertiden, seiret sjefer tildelt eik blad laurbær. Eika blad, i samtiden, er et symbol på rang og regaliene i USA så vel som tyske væpnede styrker. Før du går over eiketreet blad identifikasjon, ville det være nyttig å gå raskt over noen informasjon om eiketre.
Oak artsbestemmelse
Eiketreet er klassifisert i slekten Quercus, et latinsk ord som betyr «eik». Det tilhører den bøk familien (Fagaceae). Annet enn eviggrønne og løvfellende eiketrær, omfatter artene også mindre anlegg eller eik busker. Hybrider, mellomprodukter av to eik treslag, vanligvis tar sistnevnte form. Eiketreet har mange hybrider som kan gjøre eik artsidentifikasjon ett tøff jobb. Løvfellende arter av eik er sett i kaldere breddegrader, mens de med eviggrønne blader er sett i sør. Les mer på eiketre identifikasjon.
Hvordan identifisere en Oak Tree Leaf?
Eiketreet blad er bred, tynn og flat og kalles en bredbladet. Eiketreet blad formen kan være ovate, obovate, og noen ganger, elliptisk. Oak tree blader kan være dypt pinnatifid som sees i Canada. De karakteristiske trekk i en eik blad er dens lobes og bihuler (mellomrom mellom flikene). Flikene kan være fra fem til 20 i et blad. Eiketreet blad kan ha en flikete margin, eller en glatt margin i hele bladet. Noen eik tre bladene er taggete eller tannet med glatt margin. Bladene er grønne ofte læraktige på toppen og blek under. Enkelte eik treet blader har dusker av hår nær blodårene på undersiden. Eiketreet Bladene er ordnet i en spiral måte, og kan også sees på som bunter festet med kort blad strå eller petiole i noen eik treslag. Bladene skifter farge om høsten ta på en lys gull eller purpur eller rødbrun fargetone. Bladene kaster årlig, i løpet av høsten.
Oak Tree Leaves Identifikasjon
Det er ikke mulig å liste opp egenskapene til alle typer eiketre blader, men nå som du generelt vet hvordan eiketreet blad ser ut, kan følgende beskrivelsene gjør eiketreet blad identifikasjon en mindre krevende oppgave. Så hvis du vet det er et eiketre i nabolaget ditt, kan du identifisere sitt navn fra følgende tips.
Algeries Oak Leaf: Disse grønne, semi-glossy blader har rundet fliker. En unik funksjon i dette bladet er en støvete-hvite merket, hvor bladet blir stammen. Denne arten er sett mye i Nord-Afrika.
Black Oak Leaf: Bladene er av ovate eller obovate form. Skyggen blader har overfladiske områder mellom flikene, mens solen bladene har dype. Bladene er blanke grønne på ovennevnte, og blek med hår nedenfor.
Bur Oak Leaf: Det bur eikeløv er omtrent obovate i form, og har mange fliker. De to bihulene midt dele Bur eik blad nesten i to. Flikene på bladet er spissen ser ut som en krone. Bladet er grønt i fargen over og blek, fuzzy under.
Canyon Live Oak Leaf: Den lobes av disse bladene er typisk spisse, og har busten på lobe spissen.
Caucasian Oak Leaf: En sjelden sett eiketre, den 15 cm lange og 5 cm brede bladene er semi-skinnende grønne.
Cherrybark Oak Leaf: Denne eik blad har en V-formet base, lobes som vises av ensartet form og dens tips er korte, brede og uten kurver.
Coast live Oak Leaf: Bladene er blanke, grønne og i motsetning til tradisjonell eik blad i form. Disse 5cm lang og 3cm brede blader har tynne-tannet kanter som blir skarpere som de gamle.
Vanlige Oak Leaf: Toppen på bladet er sløvt grønt, mens den andre siden er lysere i fargen. Bladene vokser opp til 10 cm i størrelse og det meste av tiden, stammer ikke har, og vokse i bunter. Dette bladet har 4-5 lobes som er avrundet og like store. Den felles eik treet finnes i mange land over hele verden.
Cork Oak Leaf: The ovate to elliptiske korkeik bladene har bølget tenner, cupped overflate og runde fliker. Bladene er læraktige, mørkegrønne på toppen og er hvitnet nedenfor.
Holm Oak Leaf: The holm eik sine eviggrønne blader kan vokse opp til 7,5 cm lang og 2,5 cm bred, men eldre blader kan være større. Bladene er av to typer, nemlig. høyere de har myke kanter, mens de nederste er spiny. Blir bladene skinnende grønne som de gamle.
Ungarsk Oak Leaf: Denne løvfellende bredbladet er mørk grønn og frimodig kutte ha regelmessige fliker. Den semi-blanke grønne blader er store, pekte på toppen og lang (opp til 12 cm) med lobes som er avrundet.
Japanese Blue Oak Leaf: De nye bladene har en blodrød farge som blir skinnende grønne som de gamle. This eik treet er også kjent som ring cup eik.
Laurel Oak Leaf: Den 7-15 cm lange, ovate permisjoner ikke sport flikene av tradisjonelle eik bladet. Fugler og ekorn bruke bladene til å bygge sine reir. Dette eik treet er også kjent som singel eik.
Live Oak blad: Disse enkle bladene er smale til elliptiske i form og 5-12 cm lang og ca. 2,5 til 5 cm brede. The læraktige blad er et skinnende, mørkt grønne nyanse over, og en matt grå-grønne under. Basen i bladet smalner, mens spissen peker og korte til runde. Bladet's margin er glatt og lett bølget.
Nord-Pin Oak Leaf: Bladene av dette ornamental eik (som ikke må forveksles med pin eik) er opptil 13 cm lange og smale. Hvert blad har 2-5 dype fliker, vinklede ender og lang stamme. Den blanke grønne fargen på bladene endringer til dyp rød i høst.
Northern Red Oak Leaf: er Bladene av rød eik 12-25 cm lang, har rød mid-årer og rødbrune årer. Dens 7-11 fliker taper på lang bust tippet tennene. De nye blad og stengel har en rosa fargetone. Bladet får da en grønn farge, snu gul-grønn og deretter en rik rød eller brun i høst.
Nuttall Oak Leaf: Bladene av denne nordamerikanske eik slå en dyprød farge fra en kjedelig grønt høsten. Bladene har en tradisjonell eik utseende, med unntak for sine lobes som er mer kantete. Den nye, lysere bladene har røde årer.
Pin Oak Leaf: Bladene er enkle, alternative og 7-15 cm lange. Dens 5-9 pigger spisser flikene har dype bihulene som strekker seg nesten til midrib. Bladene har U-formet bihulene og kan variere i størrelse og med på samme treet. Noen av bredt elliptiske bladene kan ha grunne bihulene og bred enkeltseng-stritter fliker, mens andre kan ha dype bihulene og lapper og mange bust-tipped tenner. Bladene er lyse grønt over og blek nedenfor med dusker. Fallet Fargene spenner fra brunt to rødbrun-brun og noen ganger, rød og rød.
Post Oak Leaf: Den alternative, er enkle blader avlange med fem fliker. De to midterste lobes av disse bladene ser tydelig torget. Innlegget eikeblad har tykk konsistens, er grønne over og paler nedenfor.
Pyreneisk Oak Leaf: Den semi-blanke blader har tradisjonelt eiketre fliker. Bladene er som regel ca 20 cm lang og 10 cm bred.
Red Oak Leaf: Disse bladene er kantete til en avrundet ved basen og kantete på toppen av lapp og har små tornar.
Scarlet Oak Leaf: Bladene av karmosinrød eik blir røde i oktober. Bladet form varierer også, med mange varianter å ha en tynnere og mer kantete utseende. Dette eik treet finnes i de fleste hager verden over, og er også ses i nordøstlige USA.
Fastsittende Oak Leaf: Bladene kan skilles fra de av felles eik fordi de holdes på lange stengler.
Shumard Oak Leaf: Bladene er vekselvis arrangeres med 5-7 avrundede fliker har stritter tips. De er glatte, mørke grønne på toppen og blek på undersiden, med brun, vokset hår.
Southern Red Oak Leaf: De løvfellende bladene er enkle og arrangert vekselvis. Bladene er vanligvis dypt flikete, med 3-5 pigger spisser fliker. Dens oppreist midt lobe er flankert av smale, lange, sigdformet outer fliker. Basen i bladet danner en omvendt-bjelle form. Den mørke grønne blader har glatte overflaten, og gulaktig hårene på undersiden.
Swamp Chestnut Oak Leaf: Bladene er enkle, 10-28 cm lange og 5-18 cm brede, med 15-20 lobe-lignende, avrundet enkle tenner på hver side.
Tyrkia Oak Leaf: Den 6-13 cm lange bladene har skarpe tips med pigger på lobe sitt. Bladene er dypt flikete og generelt smalere enn de fleste andre eiketre blader. De er skinnende grønne på toppen og vokser vekselvis på korte kvister.
Vann Oak Leaf: De løvfellende Bladene er alternative, og 3-12 cm lange og 2-6 cm brede. Formen er variabel. Det er vanligvis formet som en bred spatel, avrundet øverst og smale og kilt på basen. Marginene er glatt å grunt flikete, med apex og lobe tips ender i en bust. I motsetning til andre eiketrær, flikene ser ut som dråper vann hengende fra slutten av bladene. Med en kjedelig grønn til blågrønn topp og en lysere blå-grønn bunn, blader disse sport rustne farget hår langs årer.
Hvit Eik Leaf: disse bladene er avrundet mot bunnen av bihuler og på toppen av fliken. Bladene har ingen pigger, blir mørkere grønne på toppen og lysere grønne på undersiden. Bladene har 7-9 finger-lignende fliker.
Willow Oak Leaf: Bladene av piletre eik er spyd formet, små og slanke, over 12 cm lang og 2,5 cm bred. Bladene er lys grønn til gul-brun i fargen og bleik gul i høst. Waxy blader har små pigger på spissen sin. Les mer på:; Typer eiketrær; Fakta om Oak Trær; Typer Evergreen trær; The Incredible Oak Tree; Det er lett å ta feil av en lønnetrær blad om en eiketre blad fordi begge har fliker-og bihuler. En enkel måte å komme gjennom dette problemet er å sjekke om lappene, og bihulene er symmetrisk eller alternativ på hver side av bladet. Hvis det er den tidligere, da har du et lønnetre blad, mens i sistnevnte tilfelle, har du ett eik blad i hånden. The Oak blad kan også være anerkjent av sin størrelse, som er den vanligste lengre enn den er bred. Håper ovenstående informasjon om eiketre blad identifisering er interessant å lese og vil innpode i deg en entusiasme for å ta det opp som en scrapbooking eller vitenskap prosjektet.