Hvordan fjerne strekkmerker

Strekkmerker oppstå på ulike steder på kroppen. Det finnes en rekke årsaker bak utseendet på strekkmerker. De vanligvis oppstår når det midterste laget av huden, dvs. dermis er strukket i en slik grad at dens elastisitet bryter ned. Når dette skjer, mikroskopiske blødninger og vev betennelser oppstår, og disse forholdene presentere seg i form av hevet, rødlig i fargen, strekkmerker. Personer som får eller mister vekt ofte, gravid kvinne, idrettsutøvere etc. er noen av de menneskene som er mer utsatt for denne tilstanden. Det finnes ulike naturlige, kosmetiske og medisinske behandlinger tilgjengelig for å bli kvitt disse stygge leter strekkmerker. Noen av disse er forklart nedenfor.
Behandlinger for å fjerne strekkmerker
Massere Skin, massere huden området har strekkmerker, hjelper på å øke blodsirkulasjonen. En økt sirkulasjon hjelpemidler i stretch mark fjernes. Masserer med vitamin E gel er spesielt kjent for å fjerne strekkmerker naturlig. Masserer med kremer som inneholder kakao smør er ganske effektive også.
Exfoliate Skin; Exfoliating huden hverdagslige, konsekvent, hjelper å fjerne strekkmerker. Du kan bruke en loofah eller en svamp for peeling huden din.
Få Garvede; Det er antatt at huden tanning hjelper i lessening strekkmerker og kan selv fjerne dem om de er veldig små i størrelse. Så hvis du ønsker å bli kvitt din strekkmerker, treffer stranden eller vekselvis bruke en selv garver.
Bruk Stretch Mark Removal Lotions; Det er tallrike stretch mark kremer og lotions tilgjengelig i markedet, som hvis påføres huden regelmessig kan fjerne strekkmerker. Ved kjøp av slike kremer eller kremer, se til at de ingredienser som jojobaolje, Castor olje, kakaosmør, Shea smør, vitaminene A, C og E er til stede i dem. Dette er fordi alle disse ingrediensene er godt kjent for å fjerne strekkmerker.
Påfør Tretinoin og Retinoider Kremer; Ifølge enkelte studier, reduserer regelmessig bruk av Tretinoin kremer, strekkmerker over tid. Det eneste er at disse kremene kun viser ønskede resultater når den brukes på ferske strekkmerker. Det er ikke mye effektivt for gamle strekkmerker. Retinoids, hvis de brukes sammen med glykolsyre, svært nyttig i å øke kollagen og produksjon av elastisitet, og dermed hjelpe til med fjerning av strekkmerker.
Påfør Ground Kaffebønner; Hvis noen skulle spørre meg, hvordan du fjerner strekkmerker hjemme, vil jeg si bruke kaffebønner. En effektiv stretch mark fjernes hjem middel er å male kaffebønner, legg til litt olivenolje til det og gni på huden områdene med strekkmerker i en sirkulær bevegelse. Ta et håndkle og dyppe den i varmt vann. Skyll det helt, deretter vikle den rundt berørte huden området. Dette vil bidra kaffebønnene pulver blandingen å absorbere i huden. Etter ca ti minutter, kan du ta av håndkleet og vask området. Gjenta denne prosedyren to ganger i uken, og strekkmerker vil redusere løpet av et par måneders tid.
Gå for Salon Behandlinger; Various salonger tilby en kosmetisk behandling kjent som microdermabrasion, å fjerne strekkmerker. I denne behandlingen, er strekkmerker fjernet, ved å fjerne øvre huden lag ved hjelp kjemiske og mekaniske betyr.
Gå for medisinske behandlinger; Medisinske behandlinger som laser kirurgi for strekkmerker og kosmetisk kirurgi, blir også brukt for strekkmerker fjerning. Bør imidlertid de vurderes først etter ovennevnte behandlingene mislykkes å vise ønskede resultater.
Les mer på:; Bli kvitt strekkmerker og cellulitter, Hvordan bli kvitt strekkmerker naturlig; forebygge strekkmerker under graviditeten, jeg håper nå vet du hvordan du skal fjerne strekkmerker naturlig, medisinsk og ved hjelp av diverse kosmetiske behandlinger. Det blir ofte sagt at forebygging er bedre enn kur. Så her er noen måter som du kan hindre strekkmerker oppstår. For det første, spise en godt balansert, sunt kosthold, og inkludere slike matvarer i kostholdet ditt som er rike på vitamin A, C og E. Disse vitaminene hjelper på å øke hudens elastisitet, og dermed hindre dannelsen av strekkmerker i fremtiden. Også et godt hydrert hud er mest sannsynlig å utvikle strekkmerker, så drikk mye vann hver dag og holde huden fuktig med en fuktighetsgivende lotion. Med disse forholdsreglene, og de ovenfor nevnte kurer, er du sikker på å bli den stolte eier av en nydelig, strålende, glødende hud.