Hvordan bli kvitt mørke flekker fra Acne

Dark flekker fra akne oppstår vanligvis når vi plukke på pimples eller zits i entusiasme vår å bli kvitt dem raskt. Hva vi ikke vet er at ved gjøre dette, vil vi bli igjen med noen stygge ser flekker eller arr, som vil bli svært vanskelig å behandle senere. Hvis du også har slike arrdannelse og spotting på huden og vil vite hvordan bli kvitt mørke flekker fra akne naturlig, så her er noen praktiske tips for deg. Les mer på akne arr fjerning.
Tips om hvordan å bli kvitt mørke flekker fra Acne
Lemon Juice; Hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt mørke flekker på ansiktet, så ville jeg foreslå, gjelde sitronsaft som det er en naturlig hud bleacher. For å søke sitronsaft i ansiktet, gjør en blanding av to teskjeer sitronsaft, tre dråper honning og en teskje av rosevann. Med en bomullsdott, anvende denne blanding lett i ansiktet. La den stå på i ca femten minutter, og vask deretter av med lunkent vann. Bruk denne sitronsaft blandingen på ansiktet hver dag for best og raske resultater. Les mer på fjerne mørke flekker i ansiktet.
Glycolic Acid Skreller; Nesten alle salonger tilbyr glykolsyre skallet ansiktsbehandlinger, også kalt alfa-hydroksisyrer syre (AHA) peeling til behandling av akne arr. I denne behandlingen, er en kjemisk peeling som inneholder glykolsyre påføres på ansiktet. Glykolsyre hjelper i dannelsen av nye hudceller, og dermed erstatter et nytt lag av huden den gamle arrete laget, redusere den flekker eller arr i prosessen. Så hvis du vil vite hvordan bli kvitt mørke flekker fra kviser, foreslår jeg du går i for en glykolsyre peeling ansiktsbehandling på en salong. Les mer på glykolsyre for akne.
Hydroquinone; Hvis du vil vite hvordan å bli kvitt mørke flekker på svart hud, vil jeg foreslå gjelde hud kremer som inneholder hydrokinon. Alternativt aktuelle hud kremer, gels, og kremer, som inneholder vitamin C, er like effektive.
Microdermabrasion; En annen måte å bli kvitt mørke flekker fra akne er en teknikk kjent som Microdermabrasion. I denne prosedyren, er aluminiumoksid krystaller kjøres på hudoverflaten ved hjelp av kontrollerte trykk. Disse krystallene slipes huden, og dermed minimere pigmentering og mørk akne flekker.
Masker, Hvis du vil vite hvordan du blir kvitt av mørke flekker naturlig, så løsningen ligger i å bruke ansiktsmasker tilberedt av råvarer tilgjengelig på kjøkkenet. En enkel oppskrift for slike munnbind er å blande hakket persille, revet løk, revet agurk, Fullers jord og rosevann sammen og deretter bruke denne blanding på ansiktet hver uke. En annen effektiv maske oppskrift er å blande havregryn, melk og honning, og deretter bruke det på den berørte huden området.
Les mer på:; svarte flekker på huden; måter å fjerne Akne arr, Hvordan bli kvitt akne arr naturligvis; Foruten disse tipsene om hvordan bli kvitt mørke flekker, er det en rekke forebyggende tiltak som du bør også forplikter seg til å minimere småblødninger skal oppstå på nytt. Drikke masse væske og vann, og spise mat som agurk, sitroner, tomater og appelsiner, hjelp til å rense blodet og fjerne giftstoffer fra kroppen. Regelmessig peeling av huden, hjelper i å fjerne smuss og skitt fra huden porene, forhindrer akne og kviser relatert spotting oppstår i fremtiden. Endelig, anvendelse av en solkrem, når går ut i solen, hjelper på å forebygge forekomsten av mørke flekker også.