Hvordan Apply Mascara

Eye makeup er så viktig som ansikt makeup. Hvis ansiktet er lastet med lag av sminke og øynene er igjen bare bare, selv de beste av sminke vil ikke ha noen betydning. Etter alt er det de øyne som fange oppmerksomheten før ansiktet. Akkurat som ansikt makeup, består øyesminke også av flere trinn og innebærer bruk av ulike produkter. Hvis bare ett trinn går galt, kan den hele øyesminke bli ødelagt. Mascara er en av de viktigste trinnene, som mascara bidrar til å åpne øynene helt, noe som gjør dem ser livlig og større. Før vi gå videre til lære å anvende mascara, lar ta første se på ulike typer mascaraer og mascara børster.
Typer mascaraer
Hvis du har spørsmål, "hvordan bruke mascara profesjonelt", bør du først være i stand til å velge riktig type mascara, i henhold til anledningen.
Forlengelse Mascara: Som navnet antyder, forlengelse mascara brukes til forlenge opprinnelige vippene. This mascara gir en illusjon om lange vipper og så er det beste valget for personer med korte øyevipper. Les mer på best forlenge mascara.
Vanntett Mascara: Dette er valget av nesten alle jenter! På grunn av den spesielle syntetiske formlene, ikke vannfast mascara ikke blir flekkete selv når det kommer i kontakt med vann. Vanntett mascara er et godt valg for regntiden, bør imidlertid den ikke brukes regelmessig som det er svært vanskelig å fjerne. Også, hvis for mye av makt er anvendt, kan øyevipper bli skjøre. Les mer på øyevipper missfarging.
Volumizing Mascara: Volumizing mascara er det beste alternativet for kvinner med tynt eller glissen øyevipper. Volumizing mascara gjør øyet vippene tykkere enn de faktisk er. Dette bidrar til å skape et fyldigere utseende. Man trenger å påføre to strøk av denne mascara å få det perfekte utseende. Med denne mascara vil du kunne bruke mascara riktig til lange vipper. Les mer på mascara ingredienser.
Ikke-klumping Mascara: Vi opplever ofte problemet klumpet seg øyenvippene etter bruk av mascara. Dette problemet kan løses med bruk av ikke-clumping mascara. Non-clumping mascara inneholder silke lage ekstrakter som gjøre den ikke-clumping. Så hvis du må innse spørsmålet, 'hvordan søke mascara uten clumping', er ikke-clumping mascara svaret. Les mer på best mascara.
Hvordan søke Mascara Riktig
Trinn 1: Det første steget vil være å velge riktig type mascara. Nå som du vet typene, velger henhold til anledningen. For kvelden partier, Volumizing mascara, og for heldagshendelser, kan forlenging mascaraer generelt gjøre magien! Velg the mascara farge også nøye. For eksempel, er brun-svart maskara høyre hvis du vil ha en dramatisk look. Se øyesminke ideer for mer tips.
Trinn 2: Curl vippene med en øyenvippe curler. Plasser øyenvippe curler så nært som mulig til vippekanten, slik at alle snert hårene blir krøllet. Hold curler i ca 10 sekunder og slipp. Aldri krølle øyevipper etter mascara er brukt som det kan føre til at øyevippene til å bryte.
Trinn 3: Dette er et veldig viktig steg. Trekk øyenvippe tryllestaven fra røret i bare en gang, hvis du tar for mye tid luften vil gå inn i røret som skal tørke mascara før. Tar mer tid også resultater i fare for bakteriene også inn i røret. Tørk av tryllestaven på en vev lett, å bli kvitt overflødig mascara. Dette vil unngå klumper.
Trinn 4: Første start med den øvre øyevipper. Hold tryllestaven parallelt med øyelokket ditt. Start flytter børsten fra undersiden til spissen av øyevipper, dvs. fra bunnen til toppen av øyevipper. Rull børsten, flytte den frem og tilbake, å skille øyevipper. Les mer på øyenvippe fargestoff.
Steg 5: Med en øyenvippe kam, skille stakk vippene. Bare lett vrikker kammen gjennom tuppen av vippene.
Trinn 6: For de lavere pisken, starte fra den ytre delen av den nedre snert. Bare gå på å bruke i en nedadgående slag, nøyaktig motsatte til øvre piske programmet.
Dette var noen enkle svar på spørsmålet ditt, "hvordan søke mascara '? Husk alltid at mascara skal brukes sist, etter alle andre øye makeup er avsluttet. Så nå som du vet tips å bruke mascara deg klar til å flaunt øyevippene dine!