Bleking Face

Alle av oss ønsker å se bra og attraktive. Men hvis disse blemishes, er mørke flekker i ansiktet som følge av eksponering for sol og forurensing forhindrer deg fra å gå ut, er det på tide du tar opp med en bleking ansiktskrem alvor, da det kan vise fantastiske resultater.
Hvordan en Bleking Face Cream Works?
I enkle ord, lysere anvendelse av blek hud hudfarge ved å redusere konsentrasjonen av huden mørkere pigmentet melanin. Melanocytter eller hudceller produserer denne mørk farget pigment, som er ansvarlig for farge på huden og håret. Lighter hud har lavere konsentrasjon av melanin, mens relativt mørkere hud har melanin i høyere konsentrasjon. Et ansikt bleking krem ​​inneholder kjemikalier som hindrer produksjonen av melanin i huden vår. Ettersom melanocytter ikke lenger i stand til å produsere melanin, resulterer det i lettere og enda farget hud tone.
Hva er behovet for Bleking Facial Hair?
De fleste bruker facial blekemidler for å behandle sine ansiktshår. Egentlig, gjør bleaching ansiktshår ikke fjerne håret på ansiktet. Det lightens kun det, ved å redusere pigment ansvarlig for hårfarge, nemlig, melanin. Denne endringen i fargen av mørk hår til lys blond gjør det mindre merkbare, slik de er nå kamuflert mot huden fargen. Les mer på bleke ansiktshår.
Enkle trinn til Bleach Ansikt i Home, Det første og viktigste steget er å gjøre en patch test på et lite område av kroppen din. Dette bør gjøres 24 timer, før du bleking møter hjemme. Den viktigste grunnen til å gjøre denne testen er å vite, hvis kroppen din er allergisk mot kjemikalier i bleking krem. Start ved å blande små mengder av ulike bleking produkter i proporsjoner, som anvist. Påfør en veldig liten mengde på en isolert, non-observerbare kroppsdelen. Hvis ingen allergiske reaksjoner blir lagt merke til innen 24 timer etter testen, så kan du gå videre med bleking ansiktet. ; Rengjør ansiktet området du vil bleke med en mild såpe. Bruk ikke varmt vann til dette formålet, som den opnar huden porene og eksponerer følsomme vevene til blekemidler. ; Alltid overholder anbefalte proporsjoner, og ikke prøv å endre den til gjøre det mildere eller sterkere, som reaksjoner kan være uforutsigbar. Kun bruke nylaget bleking blanding, som det er mer potent. Påfør det blandede produktet dekker hele ansiktet området, samtidig som man unngår øyenbryn (med mindre du ønsker å lette dem!) og øynene. ; La det i ca 10 minutter og unngå gni inn i huden. Hvis brennende eller irritasjon føles, fjern umiddelbart. ; Etter tilstrekkelig med tid er gått, fjerne bleike Etterskyll med kaldt vann og tørk med en tørr klut. Hvis forberedt blandingen er igjen, må den kastes off, da dette produktet ikke kan lagres og gjenbrukes. Bleking effekter vedvare 3-6 veker. ; Fordeler med Bleking Face; Det er raskt, enkelt og kan brukes hjemme. , A bleking krem ​​kan kjøpes over-the-counter, og du trenger ikke noen form for resept for å kjøpe den. ; Bleking ansiktet ditt er en smerte-free prosess. , Men, Er Bleking Face Sikker?
Till dette punktet, ser prosessen bleking ansiktet veldig rosenrødt. Men det er flere demerits knyttet til den. Alle bleking ansikt kremer inneholder noen av de to agenter, nemlig hydrokinon-og kvikksølv. Nå, alle av oss er klar over at kvikksølv er en giftig element. Så vidt hydrokinon er opptatt av, har noen vitenskapelige studier anbefales sterkt komplett utfasing av dette stoffet fra huden bleking kremer. Skjønt, bleker hydroquinone huden raskt og er en FDA-anerkjent bleking agent, er dermatologer engasjert i finne mer om langsiktige bleking krem ​​bivirkninger grunnet hydroquinone. Noen svært vanlig bleking ansiktet bivirkninger er:; Svie, kløe eller stikkende følelse sammen med hud rødhet på områdene anvendt. ; Mild til alvorlig allergisk effekter som utslett, blemmer, inflasjon eller hevelse i lepper eller kinnene og pusteproblemer er også kjent for å forekomme i forverret tilfeller. ; Tørrhet og cracking av huden, når den brukes på sensitive områder rundt øynene og nese. ; Bleking Face under graviditeten
Under graviditet kan noen kvinner føler behov for å bleke ansiktet. Årsaken bak dette er misfarging av huden i melasma. Melasma, også kjent som maske av svangerskapet, er en vanlig tilstand hos gravide kvinnen, når overflødig utskillelse av hormonet østrogen gjør melanocyttene produserer høyere mengder den mørke pigmentet melanin. Dette resulterer i brune flekker på ansikts-regionen. Skjønt, det er ingen måte å undersøke omfanget av skade bruk av bleking krem ​​kan forårsake under svangerskapet, mange leger fraråde bruken. Så, er det alltid bedre å konsultere legen din eller en hudlege før du bruker den.
Bruke branded bleking ansiktet kremer istedenfor billige de anbefales sterkt. Hvis huden din er sensitiv, er største forsiktighet nødvendig, mens velge riktig produkt.