Midtlivskrise for menn

I midten av reisen av livet vårt, fant jeg meg selv i et mørkt tre,, for den rette veien var tapt.
Ah hvor vanskelig å si hva en hard, ting var, at tre brutale og røff og hard, at å tenke på det fornyer frykten!; ~ Dante - The Inferno
Alle av oss, på et eller annet tidspunkt, er på stadiet av midtlivskrise. Imidlertid er midtlivskrise for menn forskjellig fra midtlivskrise hos kvinner. For hver enkelt av oss, er livet utfordrende, likevel, på forskjellige måter. Midlife er den tiden av livet, når du føler du har vært der gjort det, det er ikke mer interessant, har spenningen dødd ut, og du trenger en pause. The midlife maner frem et udefinert mål og construes viljen til å gå etter den. Dette for de fleste menn, fører til en stormende tur i turen kalt "Midlife '.
Menn og midtlivskrise
Evigvarende Kjedsomhet, Evig kjedsomhet er en de første midtlivskrise symptomer. Din mann kan klage om å bli lei alt han gjør. Kjedsomhet kan begynne, ved å merke de negative sidene av livet. For eksempel kan han kjede seg om å bruke tid med deg og ungene, å gå ut eller kan vise kjedsomhet med hensyn til sitt arbeid. I midten av alder, er at med mellom 35-45 år gammel, de fleste menn innser at deres drømmer er ennå urealiserte eller mislykkede. Dette fører dem på en vei med rastløshet, selv apati og kjedsomhet. Således, som en kjedelig mann, ønsker han å gjøre noe som er ute av boksen, noe som reinvigorates spenning i livet. Les videre angst symptomer.
Ut av esken, ikke de fleste menn forstår betydningen av "å gjøre noe ut av boksen". Middelaldrende menn, er i en overgangsfase i livet. Mange ganger, tar de ikke endringen i riktig ånd. De kan fortolke, gjøre noe spennende, som å ha en affære, noe som gjør fremfusende utgifter, noe som gjør en drastisk karriere endring eller bare å være på en oppmerksomhet som søker Spree. Når dette, begynner å skje de eksisterende relasjoner begynner å avta under press. Dette er den viktigste grunnen, skilsmisser ses vanligvis i løpet av midtlivskrise. Som hans hustru eller levende partner, må du forstå, at din mann har følt uimotsagt i lang tid. Hvis du vil lagre ditt forhold fra denne midtlivskrise i menn, jeg foreslår, gi ham hans plass, men holde motiverende ham.
Livsstil Endringer; menn midtlivskrise, kan være svært skadelig. En mann i løpet av krisen, kan ta til tunge alkohol drikking. Blood shot øyne, uberegnelig oppførsel, alkoholholdig ånde og tvangsmessig behov for å drikke eller ta til narkotikamisbruk er vanlige tegn på midtlivskrise for menn. Alt dette satt sammen, kan gjøre ham alvorlig deprimert om hans liv, mål og hans arbeid, noe som vil ytterligere forverre krisen for ham. Dens viktig, at du som partner, avlede hans sinn å ta regress er enklere måter å glemme virkeligheten. Les mer om hvordan man skal håndtere en alkoholiker.
Åpenbare Tegn; Den mest åpenbare tegn på midtlivskrise er depresjon. Menn og midtlivskrise, er likt det som er høres ut som: en krise. En mann i krise sitt, tror at verden rundt ham krasjer inn i en million små biter. Vektøkning, aversjon fra seksuell aktivitet, som lider av mindreverdighetskomplekser, å ty til trøstespising, manglende evne til å uttrykke tanker og stemninger, problemer med å sove, og desperat trang til rømte fra alt dette er noen åpenbare tegn på at dere noen mann har truffet midlife krise og trenger seriøs hjelp. Les på lav selvfølelse.
Midtlivskrise for menn er at de angstfylte følelsen av angst og desperasjon å bryte fri. De fleste antar midtlivskrise å være morsomt, munterhet, sportsbil og spill. Tvert imot er midtlivskrise for menn en grim virkelighet sjekk, noe som skygger ethvert håp om en vei ut. Denne fasen av livet incapacitates menn til å se utover krisen, som trekker dypere i grøften av krisen. For å hjelpe partneren din håndtere denne nervepirrende fasen av livet, motivere ham og forsikre ham med kjærlighet. Husk det er bare en fase, og som alle andre, vil det passere også. Ta vare!