Slik Braid ditt eget hår

En av de største attraksjonene i jentas slummer partene prøver ut forskjellige frisyrer på alle hodene tilgjengelige. Du sikker må ha tilbrakt nettene gjør opp din venns håret. Du kan bli dyktigere i å jobbe på andre's hår, men når det kommer til å gjøre ditt eget hår, kanskje ting ikke være så lett. Mesteparten av tiden, har vi våre mødre eller venner til å hjelpe oss med håret vårt, men når vi flytter ut og begynne å leve på egen hånd, er vi pålagt å lære noen grunnleggende om donning vårt eget hår. Fletninger er de mest enkleste av alle frisyrer og ta minutter å gjøre. I denne artikkelen vil du finne tips om hvordan du kan flette ditt eget hår i forskjellige stiler. Først vil vi starte med de mest grunnleggende de dvs. musefletter og deretter gå til noen kompliserte de liker cornrows. Les mer på flette frisyrer for jenter.
Slik Braid ditt eget hår i grisehaler
Hvis du ønsker å don opp en skole jente se, deretter fransk flette musefletter er et flott alternativ. Den lille musefletter se søt og er ideelt for håret opp til skulderhøyde. Før du begynner pyntebånd håret ditt, anbefales det å fukte dem litt. Skjønt, det er ingen skade i pyntebånd tørt hår, vått hår tillater strammere og fastere flettene. Neste steg er å del håret i to deler. Tie en seksjon med klips, slik at de to delene ikke blandes opp. Deretter skille andre delen i tre like deler. Hold de to delene på hver side i begge hendene mens du lar den midtre delen henge løst. Deretter, uten å miste grepet, plasserer den venstre delen over den midterste, flytte den midterste delen til venstre. Nå alternative høyre delen med den mellomste. Fortsett prosessen inntil du kommer til enden av håret. Knyt flette med noen hår tilbehør av dine valg, på ca 1-2 inches fra slutten. Gjenta prosedyren for den andre delen også. Øv dette ved å følge tipsene om hvordan du kan flette ditt eget hår foran speilet. Les mer om hvordan du kan fransk flette ditt eget hår.
Slik Braid ditt eget hår i cornrows
Når du lærer hvordan du kan flette håret ditt, kan du bytte til noen komplekse flette frisyrer. Cornrows er et populær stil, men det er litt vanskelig å gjøre selv, på din eget hår. Likevel, med litt trening hende du kunne mestre pyntebånd cornrows i håret. Hvis du ønsker å flette cornrows i håret ditt, da er første skritt er å planlegge et design. Husk, cornrow flette stilen er en komplisert stilen og kan ta timer, avhengig av lengde og volum på håret ditt. Derfor trenger du en skikkelig design for å sikre at du fullføre oppgaven i tid og oppnå ønskede resultater.
Når du betale for en cornrow design, er neste skritt å skille området der du vil at cornrows, fra resten av håret. Deretter flette området i to masker hvor du vil at cornrows, vil dette få cornrow gang. Når, har du fått den startet, plukke hår fra tilstøtende området og putt dem i den midtre delen av den første cornrow. Etter sammenslåing de to områdene, får du en enkelt tykk flette. Fortsett prosedyren i henhold til dine utpekte design. Les mer om hvordan du kan flette cornrows.
Mens du lærer hvordan du kan flette ditt eget hår, er det viktig å få noen grunnleggende trinn rett. For det første, bør de tre delene av håret være av tilsvarende volum. Også må du søke lik spenning for alle deler mens pyntebånd håret. Ujevn spenning kan føre til vridning av braid på ene siden. Når du behersker disse grunnleggende trinnene, er resten ett stykke kake!