Fake Tunge Piercing

Mange har piercinger over hele kroppen, og ønsker fortsatt enda en på hver sin tungen eller nesen. Hvis du er ett av dem, men vil spare deg selv fra smerten ved piercing, det er gode nyheter for deg. Du kan ha en falsk tunge piercing bare for å spare deg selv et annet hull i kroppen din. Disse store biter av falske kroppen smykker krever ikke at du tungen til å være faktisk gjennomboret, kan de bare sitte fast på tungen din eller holdt av en magnet. Ta en titt på tips for å få en falsk tunge piercing nevnt i følgende artikkel.
Tips for Fake tungen Piercing: For noen mennesker, er en piercing ett symbol på tilhørighet til en bestemt gruppe eller en identitet beviser. Hvis du ikke vil se ut som et juletre med ringer og nagler hengende fra alle deler av kroppen din, kan du velge en tryggere valg, falske smykker. Når du får en falsk tunge piercing, har plasseringen for å være nøyaktig og riktig å gjøre det ser originalt. Mer om ansikts piercinger.
Du må være forsiktig med ikke å plassere tunge ringen eller stud dypt inn i munnen som du kanskje lande opp svelge smykker. Hvis du lurer på hvordan å lage en falsk tunge piercing, er det laget av 316L av rustfritt stål eller dental grade akryl baller. Ved hjelp av dette materialet gjør det trygt å holdes i munnen. Her er noen tips du kan bruke til å bære en falsk tunge piercing. Les mer på tungen piercing informasjon. ; Kjøp en falsk tunge piercing fra en matbutikk eller ekstrautstyr butikker å begynne med. ; Les instruksjonene på baksiden av pakken nøye. , Hvis det er pinne-av type piercing, ta klistremerket ut, og legg den forsiktig mellom spissen og midten av tungen. , Hvis det er av den magnetiske type forsiktig plasserer den øvre delen av tungen piercing på ønsket sted og magnet på baksiden av tungen din, slik at falske piercing holdes sammen. ; Pass på at du ikke spiser noe med piercing på som det er bare festet til tungen din og når du svelge maten, kan du ingest piercing også. ; Ikke sove med den falske tungen piercing på, som det kan også føre til lignende ulykker. ; Prøv ikke å bruke den mens du svømmer og bader som det kan være risikabelt også. Gjev, etter noen sjanse du tilfeldigvis gulp tunger ring, få øyeblikkelig medisinsk hjelp. ; Du kan få ulike typer falske tungen piercing i markedet. Noen er forskjellig fargede vektstang pigger som kan byttes annenhver dag. Noen falske tunge ringene er selv laget av gull og sølv, slik at de ser attraktive og stilige. Du kan ha falske tungen stenderne med logoer som en smiley, dyrekretsen skilt, flammer, hodeskaller, slagord, etc. skrevet på dem. Andre varianter av falske tungen smykker inkluderer tunge ringer og nagler med lys på dem, eller som lyser i mørket.
Disse falske piercing er trygt å bruke som de ikke fører til en tunge piercing infeksjon og er fri for healing problemer. De trenger ikke å rengjøres ofte og har ikke vedlikehold problemer. Fake tunge piercing er et godt alternativ når du virkelig ønsker å få en piercing, men moren din er helt mot det. Du kan sette den på når du føler for og ta den av når du vil.
Les mer på; tungen Piercing Care; tungen Piercing - Gjør det vondt, tungen Piercing ettervern, til slutt, er falske tunge piercing alltid tilrådelig. Få en skikkelig tunge piercing kan være smertefullt dessuten det ikke gjøres riktig kan det forårsake skade og føre til mange andre problemer. Så, sette på en falsk tunge piercing og spille disse skøyerstreker på alle vennene dine.