Bilder på lerret - Hvordan Gjør det selv

Siden oldtiden har lerret blitt brukt som lekeplass av malere og i de senere årene selv fotografer har fått evne til å skrive ut bilder på lerret. Tidlig i år for å skrive ut fotografier på lerret, hvordan du bruker lerretet i stedet for et papir, var en bug veisperring. Men nå er det mange teknikker involvert i utskriften bilder på lerret. Også disse dager lagt ut bilder på lerret, gjør er det selv-sett lett tilgjengelig. Men, for grundig praktisk forståelse la oss først se hva er bilder på lerret, hvordan gjøre lerret bilder og skrive ut fotografier på lerret.
Hva er lerret bilder?
Making bilder på lerret er prosessen med å overføre et digitalt bilde på en lerret ark, ved hjelp av noen fotoutskrift teknologi og ikke av konvensjonelle hånd skisser eller maleri. Svart / hvitt fotografi å farget digitale bilder, kan alle bli overført på et lerret ark. Et lerret print kan vare mye lengre og materialet er mange ganger mer slitesterk, noe som bidrar til å bevare alle minneverdige øyeblikk som er vurdert uvurderlig og kan ikke gjenoppleves. Skrive ut fotografier på lerret har en klar fordel over vanlige fotoutskrifter. Normal papir utskrifter er utsatt for sollys, fuktighet, varme og slitasje, og selv om tendered med største forsiktighet, de varer ikke i mer enn 50 år. På den annen side, kan bilder på lerret vare i minst hundre år.
Bilder på lerret - Hvordan det?
Den første forutsetning for utskrift av fotografier på lerret, er en god kvalitet digital kamera som fanger opp bilder med tilstrekkelig høy oppløsning. I tilfelle har du et hardt kopi av et bilde dvs. den skrives ut på en vanlig fotoutskrift, deretter bruke en skanner du trenger å skanne bildet og konvertere den i digitalisert format. Hvis du allerede har en myk kopi dvs. et digitalt bilde, så sørg for å lagre den i en høy oppløsning. Tiff eller. Png format og oppløsning på mer enn 300 dpi. Ved hjelp av photoshop eller andre image editor, gjøre eventuelle endringer du ønsker å gjøre i bildet.
Deretter trenger du et lerretet skriver og lerret ark. De fleste av lerretet skriveren produsenter også handelen i lerret ark, slik at du kan få det meste av materialet fra ett sted. Produsentens besitter et lager av ulike størrelser lerret, å fungere best med skriverne de avtale i. Husk å kjøpe et lager av ekstra lerret, som vellykkede utskrift kan ta par forsøk. Noen mennesker foretrekker å nærme fagfolk som denne metoden ser ut til å vanskelig. Men selv om du mislykkes et par ganger mens læring, kan det slå ut som en stor hobby innen du får håndlag med å gjøre det selv.
Nå er det på tide å laste lerretet i skriverens, men først starte med å skrive ut et utvalg bilder, kan være et par, før du skriver din viktigste bildet. Det er et alternativ på skriveren menyen som sier "utskriften" eller "print demo '. Mens skrive det viktigste bildet, er det svært viktig å huske at lerretspapir har bare én print siden, og så alltid legge arket riktig før den endelige utskriften kommandoen er gitt. Denne praksisen vil bidra til å redde patronen blekk.
Nå åpner bildet på datamaskinen og på forhåndsvisning alternativet, holde bildekvalitet innstillingen på høyest mulig kvalitet. Med alle innstillinger gjort og med demo bilder få trykt henhold til dine innstillinger, kan du fortsette ved å skrive hovedbildet. Som bildet laden lerretet kommer ut av skriveren, gi tilstrekkelig tid til å la det tørke. Bruk en elektrisk hårføner å la vått blekk bosette. Med lerretet tørket og bildet avgjort, er arket klar til å bli innrammet på et galleri.
I tilfelle du lurer på om hvor mye penger du trenger for å kaste, kostnader lerretet generelt rundt US $ 12 for en uten ramme 8 x 10 ark til US $ 95 for en uten ramme 30x40 lerret. I tilfelle du velger å ha et innrammet bilde lerret kan det koste deg alt mellom US $ 50-55 per stykke lerret.
Les mer på:; lerret fotoutskrift, Hvordan skrive ut dine bilder på lerret, lerret Wall Art Ideas, det var prosessen for å gjøre bilder på lerret. Hvordan skrive ut bilder på lerret kan virke litt lettere nå, er det ikke! Men, dersom du ønsker å lage en ramme av minneverdige bilder og ikke ønsker å gjøre dette til en hobby, er det anbefalt at du tar hjelp av en profesjonell.